U BF3 koristim custom modificirani Raptr overlay i sve je okej.
Jel ti to neki novi naziv za wallhack?
Pa dal nije i neno nešto customizirao i modificirao?
molim pomoč...igra mi se ne želi pokrenuti...naime kad se pokušam spojiti na server u battlelogu mi piše u Game Manageru Joining server i na tome ostane...punkbuster je up to date, igra je up to date i battlelog je up to date
molim pomoč...igra mi se ne želi pokrenuti...naime kad se pokušam spojiti na server u battlelogu mi piše u Game Manageru Joining server i na tome ostane...punkbuster je up to date, igra je up to date i battlelog je up to date
restartaj browser i origin i probaj opet
pokušao par puta i ništa, pokušao i pc restart i ništa
Možda te blokira antivirus? Imaš li instaliran kako treba .net framework?
ok... ocito samo ja ne smijem baciti koji spam
Možda te blokira antivirus? Imaš li instaliran kako treba .net framework?
proradilo sada...dosada mi se ovo nije događalo i nemam pojma koji je bio uzrok...
Više nije messi, sad je gdjessi.
Ontopic:
koja vam je najbolja nova mapa, barem koja vam najveći hype stvara?
Sabalan pipe? :))
ok... ocito samo ja ne smijem baciti koji spam
Ma govorim(o) to zadnje dvije stranice.
Ti znaš da ja tebe volim() al previše je gluposti zadnjih par stranica.
Krv,sperma,šal,marama,pa neki dečkići.
Al očito tako dugo nebude dobro dok neke ne suspendiramo na koji tjedan.
Ima oko 30 stolova spremno za lan. Sutra iza 12 se kompletan raspoloživi bandwidth iz zgrade prebacuje u dvoranu, kontroliraju se osigurači...
Svi koji se nećkate - dođite kako god možete, neće vam biti žao.
Ne treba nam, mi idemo na optiku
Predlažem dvotjedni ban za Pirata.
Predlažem dvotjedni ban za Pirata.
Predlažem pirata za dvotjednog bana!
Ima oko 30 stolova spremno za lan. Sutra iza 12 se kompletan raspoloživi bandwidth iz zgrade prebacuje u dvoranu, kontroliraju se osigurači...
Aha, u biti će se svi spojit na neki server vani? Koliki vam je UL/DL tamo?
Mislim da je prošli puta bilo oko 60 u oba smjera!
mislim kada bihhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh bilo 30 kompjutera i da svi igramo i stremamo u HD ready rezlouciji da bi lagalo ko ludo.
mislim kada bih bilo 30 kompjutera i da svi igramo i stremamo u HD ready rezlouciji da bi lagalo ko ludo.
Ne znam - trebalo bi probati. Mistik je htio prošli puta ali nešto nije radilo. Lako se provjeri koliko stream zauzima...
Daj ispravi ono boldano, dobit ću izljev krvi u mozak.
a covjece ovdje moras biti magistar hrvatskog jezika da smijes nesto napisati. kao da nije drkavi forum.
mislim kada bih bilo 30 kompjutera i da svi igramo i stremamo u HD ready rezlouciji da bi lagalo ko ludo.
Ne znam - trebalo bi probati. Mistik je htio prošli puta ali nešto nije radilo. Lako se provjeri koliko stream zauzima...
Daj ispravi ono boldano, dobit ću izljev krvi u mozak.
I onda ga ti citiraš i ostaviš to u citatu. Hah!
nacuo sam da spelac nece piti s toga lan propada, tj odrzat ce se ali to više nije to, s kim cu pit? bastu ne računam jer on pije samo strana piva=dezerter
a covjece ovdje moras biti magistar hrvatskog jezika da smijes nesto napisati. kao da nije drkavi forum.
Ne, dovoljno je završiti 2 razreda osnovne.
nacuo sam da spelac nece piti s toga lan propada, tj odrzat ce se ali to više nije to, s kim cu pit? bastu ne računam jer on pije samo strana piva=dezerter
Basta ima onaj monitor, moramo računati na njega!
Ovako kako smo vec nekoliko tjedana najavljivali http://www.53team.org/forum/battlefield-3/16-croatian-53team-march-competition . Prvo otvoreno public natjecanje od strane 53team-a, 1. mjesto PlayClaw 4 Hardcore licenca ili Premium po zelji, 2., 3., i 4. orginalni DOG TAG (klasa po zelji), 5. mjesto kištra piva po zelji. Igra se END GAME DLC Rush , CQ 64 i Capture the flag. Znaci statistika servera na rconnet.de ce biti restartirana izlaskom DLC-a i tko ispuni ostatak uvijeta natjece se za navedeno.
Vise informacija uskoro
Ovako kako smo vec nekoliko tjedana najavljivali http://www.53team.org/forum/battlefield-3/16-croatian-53team-march-competition . Prvo otvoreno public natjecanje od strane 53team-a, 1. mjesto PlayClaw 4 Hardcore licenca ili Premium po zelji, 2., 3., i 4. orginalni DOG TAG (klasa po zelji), 5. mjesto kištra piva po zelji. Igra se END GAME DLC Rush , CQ 64 i Capture the flag. Znaci statistika servera na rconnet.de ce biti restartirana izlaskom DLC-a i tko ispuni ostatak uvijeta natjece se za navedeno.
Vise informacija uskoro
mislim da ce se svi boriti za 5. mjesto
mislim da ce se svi boriti za 5. mjesto
Ja sam isto spreman a 5. mjesto! :)