Battlefield 3

poruka: 77.259
|
čitano: 9.201.119
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
odjavljen
Re: Battlefield 3
191x7 kaže...

Jedan moj frend tražio da snimim kako igram BF3 i uploadam na YT.

Napravio sam to pa evo i da s vama podijelim; jedan prosječan igrač BF3-a s AUG A3 na kanalima:

Sad će tebi zenge reći što te slijedi...

Freak Show Inc.
15 godina
neaktivan
191x7 kaže...

Napravio sam to pa evo i da s vama podijelim; jedan prosječan igrač BF3-a s AUG A3 na kanalima:

koristi heavy barel, ovako imas strasan rasip, i burstaj malo vise. nemoj previse ulaziti u kontejnere sa low RPM oruzjima, drzi se neke mid distance 

13 godina
xyan kaže...
191x7 kaže...

koristi heavy barel, ovako imas strasan rasip, i burstaj malo vise. nemoj previse ulaziti u kontejnere sa low RPM oruzjima, drzi se neke mid distance 

I još bi dodao da malo više bude u zaklonu kada puca a otvoreni prostor neka što brže pretrči do sljedećeg zaklona.

Dama_The_Crow
13 godina
neaktivan
Soldier977 kaže...

Ma kakve svađe. {#}

Ti si dobar, ja sm svoj prvi komp dobio sa 27 {#} a online FPS počeo igrat prije godinu dana. Najmlađi sam u ovome od svih vas {#}

Ne baš od svih... Ja do prije nešto malo više od godinu dana nisam isprobala nikakav fps i nisam prste stavila na WASD. Sad pak čim sjednem za komp bilo gdje i s bilo kojm namjerom, lijeva ruka odmah stoji na wasd i shift.

Friday kaže...

Uostalom, zenge - vidio sam kako igraš na kanalima. Tako relativizirati onaj ivekov video je u najmanju ruku nepošteno. Da je tako nešto ("lako to...") izjavio npr chukzzor ne bih "A" rekao ali ti nisi ta liga da možeš s visoka ocjenjivati nečiji video a pogotovo izjaviti da nije baš nešto...

Ja bih se složila sa zengeom po tom pitanju. Nisam chukzzor, ali takav socre (i bolji) kao na onom videu na kanalima napravim zaista često. Igrač poput ivice, s kojim većina od nas prolazi poprilično loše, ne može kao prezentaciju svog skilla stavit trčanje među kanalima protiv hrpe random ekipe. Misim naravno da može, ali da će to izazvat divljenje baš...

I što se tiče igre protiv PiSa na publicu im se može parirat sasvim ok. Uostalom često prođe i duže vrijeme da ih ne sretneš ako postoji kakva kućica iz koje mogu mirno promatrat i ubijat nedužne prolaznike :D

13 godina
Battlefield 3

A evo i od mene jedan infantry only kamperski video na xXx serveru od nekidan (kome se bude dalo gledat 20 min {#}{#}:

Dama_The_Crow
Moj PC  
4 1 hvala 0
13 godina
LudaVjestica kaže...
Soldier977 kaže...

Ma kakve svađe. {#}

Ti si dobar, ja sm svoj prvi komp dobio sa 27 {#} a online FPS počeo igrat prije godinu dana. Najmlađi sam u ovome od svih vas {#}

Ne baš od svih... Ja do prije nešto malo više od godinu dana nisam isprobala nikakav fps i nisam prste stavila na WASD. Sad pak čim sjednem za komp bilo gdje i s bilo kojm namjerom, lijeva ruka odmah stoji na wasd i shift.

Eh jebe*u pokvari mi snove {#}  {#}

Dama_The_Crow
15 godina
neaktivan
LudaVjestica kaže...

Ja bih se složila sa zengeom po tom pitanju. Nisam chukzzor, ali takav socre (i bolji) kao na onom videu na kanalima napravim zaista često. Igrač poput ivice, s kojim većina od nas prolazi poprilično loše, ne može kao prezentaciju svog skilla stavit trčanje među kanalima protiv hrpe random ekipe. Misim naravno da može, ali da će to izazvat divljenje baš...

I što se tiče igre protiv PiSa na publicu im se može parirat sasvim ok. Uostalom često prođe i duže vrijeme da ih ne sretneš ako postoji kakva kućica iz koje mogu mirno promatrat i ubijat nedužne prolaznike :D

Well... razlog zbog kojeg je stavio video shotgun/kanali je zbog toga što je za to i optužen. Dakle netko je napisao da na kanalima ivica ubija shotgunom s jednim metkom "što je nemoguće".

btw, morat ću s vas dvoje jednom na kafu, vjerojatno smo unutar 500m :), a mislim i da je ovaj što je optužio ivicu za shotgun jedno kilometar dalje :)

-=PiS=- www.pis-klan.com
Poruka je uređivana zadnji put čet 8.11.2012 9:35 (Bongiaro).
13 godina
Bongiaro kaže...

Dakle netko je napisao da na kanalima ivica ubija shotgunom s jednim metkom "što je nemoguće".

To sam bio ja.

Što se ovih navodnika gore tiče - drugi put malo pažljivije čitaj tuđe postove odnosno s razumijevanjem.

Ljuti me kad ljudi ne razumiju što je pisac htio reći pa izvrću njegove riječi i k.enjaju neosnovano.

[19xx] 4ntraks
13 godina
neaktivan
Bongiaro kaže...

Well... razlog zbog kojeg je stavio video shotgun/kanali je zbog toga što je za to i optužen. Dakle netko je napisao da na kanalima ivica ubija shotgunom s jednim metkom "što je nemoguće".

btw, morat ću s vas dvoje jednom na kafu, vjerojatno smo unutar 500m :), a mislim i da je ovaj što je optužio ivicu za shotgun jedno kilometar dalje :)

Ne znam jesmo li unutar 500, ali blizu smo sigurno, bar koliko sam čula... Možemo se orijentirat u odnosu na staro ili novo smeće :D

17 godina
neaktivan
Battlefield 3

Nemojte se naći s Antraksom, onda ćete skužit kak je dobar striček pa nećete moć hejtat po njemu...

Twitter - @danny_hr | Raptr - dannyhr | Xfire - dannyhr | Steam - danny_hr | XBL - DannyHR

3 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Skilledžija kaže...

To sam bio ja.

Što se ovih navodnika gore tiče - drugi put malo pažljivije čitaj tuđe postove odnosno s razumijevanjem.

Ljuti me kad ljudi ne razumiju što je pisac htio reći pa izvrću njegove riječi i k.enjaju neosnovano.

Razumio ili ne, Ivičin video je odgovor na ono što si ti napisao, a napisao si:

"Nije bitna udaljenost od njega, nije bitno jel on puca po vama, dal on puca po vama s boka, jeste li ranjeni... ništa od toga nije bitno - svaki put kad na njega naletite mu uvalite HS iz prvog i jedinog pucnja.

Da li je to moguće?

Odnosno , da li ova igra dopušta takve stvari?

Da ne bude zabune, gore mislim na malog ivicu."

-=PiS=- www.pis-klan.com
13 godina
LudaVjestica kaže...
Bongiaro kaže...

Ne znam jesmo li unutar 500, ali blizu smo sigurno, bar koliko sam čula... Možemo se orijentirat u odnosu na staro ili novo smeće :D

Ja mislim da sam sa Bongiarom čak i na manje od tih 500 m (Ronjgi) :)

Al neću se nalaziti s nikim više... za.jebo sam se našavši se sa Dannyjem i Dadom pa su me skužili.

Ovi koji me ne znaju, a samo čitaju misle da sam frajer i razbijač, a takav imidž mi paše :)

[19xx] 4ntraks
13 godina
Bongiaro kaže...

"Nije bitna udaljenost od njega, nije bitno jel on puca po vama, dal on puca po vama s boka, jeste li ranjeni... ništa od toga nije bitno - svaki put kad na njega naletite mu uvalite HS iz prvog i jedinog pucnja.

Da li je to moguće?

Prvo pohvala na trudu pronalaženja mog posta :P

Drugo... jbga znam ja što šotgan može u ovoj igri tako da ono što je on taj dan radio graniči s nemogućim.

Neću se više prepucavati s vama (nikim) oko njega... čekam sljedeći PB update i držim fige.

BTW njegov video nisam ni gledao... ne zanima me nimalo.

[19xx] 4ntraks
14 godina
protjeran
Skilledžija kaže...
Bongiaro kaže...

Da li je to moguće?

Prvo pohvala na trudu pronalaženja mog posta :P

Drugo... jbga znam ja što šotgan može u ovoj igri tako da ono što je on taj dan radio graniči s nemogućim.

Neću se više prepucavati s vama (nikim) oko njega... čekam sljedeći PB update i držim fige.

BTW njegov video nisam ni gledao... ne zanima me nimalo.

onda ces se nacekati, sretno!

Battlelog: ljudina
13 godina
bmwhartge kaže...

onda ces se nacekati, sretno!

Bez brige, strpljiv sam ja.

Znaš onu staru: tko čeka, taj i dočeka.

[19xx] 4ntraks
17 godina
neaktivan
Battlefield 3

Reci to dečkima koji su čekali Godota.

Twitter - @danny_hr | Raptr - dannyhr | Xfire - dannyhr | Steam - danny_hr | XBL - DannyHR

8 0 hvala 0
15 godina
LudaVjestica kaže...
Soldier977 kaže...

Ma kakve svađe. {#}

Friday kaže...

Uostalom, zenge - vidio sam kako igraš na kanalima. Tako relativizirati onaj ivekov video je u najmanju ruku nepošteno. Da je tako nešto ("lako to...") izjavio npr chukzzor ne bih "A" rekao ali ti nisi ta liga da možeš s visoka ocjenjivati nečiji video a pogotovo izjaviti da nije baš nešto...

Pa da, lako im je tako kontrirat, ali kad se ipak odlučiš nekad porotegnuti noge do zasatvice pa pobereš 5-6 hedara u stillu peek a bo i headshot you, onda malo i pop.izdiš i shvatiš da nije to public di te ekipa gađa u leđa a ti se stigneš okrenut i dat im svoje headove.

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
Poruka je uređivana zadnji put čet 8.11.2012 10:59 (fila2208).
14 godina
protjeran
Battlefield 3

A sta je sa objestiv scorom pod battle reportom, svi bi samo vjesili po kucama po cijele partije.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
fila2208 kaže...

Pa da, lako im je tako kontrirat, ali kad se ipak odlučiš nekad porotegnuti noge do zasatvice pa pobereš 5-6 hedara u stillu peek a bo i headshot you, onda malo i pop.izdiš i shvatiš da nije to public di te ekipa gađa u leđa a ti se stigneš okrenut i dat im svoje headove.

Pa čiteri... jasno ko dan!

Freak Show Inc.
15 godina
bmwhartge kaže...

A sta je sa objestiv scorom pod battle reportom, svi bi samo vjesili po kucama po cijele partije.

Upravo to! Ne kažem da se mora, ali sramota je bar ne uzet 2-3 zasatvice i neki qurac u tom gejmu i napraviti. Sjediti u prodavaonici, vikendici, robnoj, centralnoj ili nekoj drugoj kući na bazzaru je lijepo i fino, ali meni osobno predosadno.

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
13 godina
neaktivan
Battlefield 3

Mislim da ste ma malo krivo razumjeli.

"I što se tiče igre protiv PiSa na publicu im se može parirat sasvim ok. Uostalom često prođe i duže vrijeme da ih ne sretneš ako postoji kakva kućica iz koje mogu mirno promatrat i ubijat nedužne prolaznike :D"

To se odnosilo na njih... Jer jako često, naročito na seine crossing je cijeli squad u nekoj kući...pa dođeš opet za par minuta tamo i dalje su u toj kući...pa onda dođeš opet...i gle čuda i dalje su u toj kući.

Moj PC  
5 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
LudaVjestica kaže...

"I što se tiče igre protiv PiSa na publicu im se može parirat sasvim ok. Uostalom često prođe i duže vrijeme da ih ne sretneš ako postoji kakva kućica iz koje mogu mirno promatrat i ubijat nedužne prolaznike :D"

To se odnosilo na njih... Jer jako često, naročito na seine crossing je cijeli squad u nekoj kući...pa dođeš opet za par minuta tamo i dalje su u toj kući...pa onda dođeš opet...i gle čuda i dalje su u toj kući.

Gotovo, etiketirana si kao kamper! Znaš onu priču o čovjeku koji je gradio mostove cijeli život a jednom su ga uhvatili kako j3be ovcu... {#}

Freak Show Inc.
15 godina
LudaVjestica kaže...

Siena su ioanko sve same zgrade i pune kampera, to je ok.

Tamo čak ima i aparat za kavu u jednom stanu, nekad stanemo, ja pristavim kavu i odmorimo malo.

Poruka je uređivana zadnji put čet 8.11.2012 11:21 (fila2208).
17 godina
odjavljen
fila2208 kaže...
LudaVjestica kaže...

Siena su ioanko sve same zgrade i pune kampera, to je ok.

Tamo čak ima i aparat za kavu u jednom stanu, nekad stanemo, ja pristavim kavu i odmorimo malo.

Arhiva... {#}

Freak Show Inc.
13 godina
Battlefield 3

Ja recimo na Seini i sličnim mapama u kuće ulazim samo kad ih treba očistiti... u protivnom mi ni ne pada na pamet ulaziti unutra.

Al to sam samo ja... vajner i njub.

[19xx] 4ntraks
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
Skilledžija kaže...

Ja recimo na Seini i sličnim mapama u kuće ulazim samo kad ih treba očistiti...

Freak Show Inc.
15 godina
Skilledžija kaže...

Ja recimo na Seini i sličnim mapama u kuće ulazim samo kad ih treba očistiti... u protivnom mi ni ne pada na pamet ulaziti unutra.

Al to sam samo ja... vajner i njub.

Ne, ti imaš arenaline rush, kao i u filmu Crank, di lik se mora kretat, trčat, yebat, skakat, pucat se strujom da mu srce ne stane.

Zato ti hrabri ratnik trčiš na metak, a nemoš umrijet jer se rodiš opet, trčiš na metak, skačeš na njega, čistiš zgrade...mi ostali čučnemo, otpočinemo malo, hell neki dan sam vidio jednog izvalio je madrac tamo kod pedovana na sieni i legao dečko, reko čovjek se naradio.

Ali ne ti, ti si skillander sa drenaline rushom, ekran ti se onako smanjuje kad trčiš, imaš crvene oči i djeca te se boje.

Nisi vajner i nub, samo si neshavaćen, nažalost.

13 godina
fila2208 kaže...

Ali ne ti, ti si skillander sa drenaline rushom, ekran ti se onako smanjuje kad trčiš, imaš crvene oči i djeca te se boje.

Kad trčim, slika mi se zoomira kao u MoH-u ;D

[19xx] 4ntraks
15 godina
Skilledžija kaže...
fila2208 kaže...

Kad trčim, slika mi se zoomira kao u MoH-u ;D

to to onaj killer rush, i protvnici malo pocrvene jer tebi sline cure. Jednom si me išao klat, rukama naravno ne nožem i čuo sam iz tebe krik adrenalina i brzo sam otišao esc-suicide da umrem brže nego da me ti razbacuješ okolo. Jer dzukela je moćna životinja, ali yebeš ga nema nogu i ima mekano meso, vrazna što bi mi radio :(

14 godina
protjeran
Battlefield 3

HAHAHA, gledao sam ja malo beetle reportove objective score sa xxx da vidim ko je najveci kamper. i usput ako su vam kilovi toliko vazni onda idemo igrati tdm.

Poruka je uređivana zadnji put čet 8.11.2012 11:41 (bmwhartge).
Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice