Battlefield 3

poruka: 77.259
|
čitano: 9.073.741
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Re: Battlefield 3

Uvjek gosp. ceco a nama se pridruzile i 53-ke :) s nama svima omiljenim ruhsom kojem mogu slobodno se pridruziti svi NOOBovi HR scene ali i sire :) http://battlelog.battlefield.com/bf3/servers/show/947d5d8e-e965-4e83-a6ec-62fbeaa7dcb6/Croatian-53Team-Damavand-Peak-24-7h-Noobs-welcome/

{#}

BF3 [PRi]DarthBajo - The Saiga Kid :D
13 godina
neaktivan
hellbite0 kaže...
wiz4rd kaže...

...znal sam da si "munjara"...ali podvojena licnost!? {#}

Vavek su ljudi govorili da nan Lovrancima škodi lovorika aš je ima previše.{#}

Pa koliko ja znam vama vise skodi onaj lovransi bambus a jos ako se pomjesa s mladim s kastva onda je katastrofa i pocinje  pomracenje uma i zeluca :)

BF3 [PRi]DarthBajo - The Saiga Kid :D
13 godina
neaktivan
ZeNGe_CRO-mt kaže...

ajde nek mi netko objasni ovakvo nišanjenje??

prvi metak ide direkt u glavu ,a drugi??ne kužim ovo??

Ovo što si dao screenshot je za neki snajper. To nema nikakvog smisla gledat jer nećeš opalit 2 puta bez da između ponovno naciljaš.

17 godina
Battlefield 3

Alborz Mountain Easter Egg:

Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
TomoR kaže...

da li se to meni čini ili liku nišan uopće ne reagira na kretnje (da se povećava  i smanjuje u odnosu na to da li se krećeš ili ne) kao da koristi one modifikatore???{#}

My BF3 Battlelog: MasterChurner
17 godina
Battlefield 3

Nisam obraćao pažnju, da budem iskren, no JackFrags odavno optužuju da je cheater, pa sad...

Hmm, moguće.

Poruka je uređivana zadnji put uto 9.10.2012 10:39 (TomoR).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
TomoR kaže...

Nisam obraćao pažnju, da budem iskren, no JackFrags odavno optužuju da je cheater, pa sad...

ali to mu je koliko sam vidio samo vezano za pušku, za pištolj mu je normalno ponašanje...

16 godina
neaktivan
plavi83 kaže...
TomoR kaže...

ali to mu je koliko sam vidio samo vezano za pušku, za pištolj mu je normalno ponašanje...

Master... pico stara ti odmah uvidio da nesto smrdi, lol !!!

Sta ce mu modifier za pistolj kad je vec "modificirao" pusku... ubije te sa 2-3 metka i to je to. Pistolj ni ne treba koristit. :)

I am grateful that I am not as judgmental as all those censorious, self-righteous people around me. If I want your opinion... I'll ask you to fill out the necessary forms.
17 godina
plavi83 kaže...
TomoR kaže...

Koliko sam čitao, može se modificirati samo za oružja koja hoćeš.

13 godina
Rupy kaže...
plavi83 kaže...
TomoR kaže...

Sta ce mu modifier za pistolj kad je vec "modificirao" pusku... ubije te sa 2-3 metka i to je to. Pistolj ni ne treba koristit. :)

a šta ćeš...imam nos za smradove.... {#}

14 godina
neaktivan
Battlefield 3

kanali,kanali,kanali,kanali,kanali i samo kanali :)

Battlelog CRO_ZeNGe
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
plavi83 kaže...
Rupy kaže...
plavi83 kaže...
TomoR kaže...

a šta ćeš...imam nos za smradove.... {#}

Evo šta veli:

I have already replied to this in the comments. It is a glitch and you can do it for yourself if you so wish. Equip Primary weapon. Aim down the sight. Fire a few shots. As you are shooting switch to your pistol and switch back to your primary, and there you go, glitched crosshairs that don't move when you move.

jackfrags in reply to MrVoodu77 23 minutes ago

BF3 Battlelog: Dama_The_Crow (MMF uvijek ide na blef, malo pune a onda brzo prazne ti sef)
17 godina
Battlefield 3

Da, ali problem je kada koristiš taj glitch (ko fol koristio je to za traženje easter egg-a) nemaš recoil na pušci...

Evo, ovak oizgleda i od BF3 tweakera, na pištolju je "normalni" crosshair:

EDIT: Ovo je moj odgovor na njegov:

Interesting... Even if so, while you shoot and reload the crosshair should go back to normal, it didn't. Also, when crosshair is small you have no recoil on the gun (actually same accuracy on hipfire like ADS), what in my eyes is called cheating. And really, either you do the glitch every round "automatically" on game start, or "better tweaked" files do it for you. Doesn't matter.

Poruka je uređivana zadnji put uto 9.10.2012 11:30 (TomoR).
Moj PC  
8 0 hvala 0
13 godina
TomoR kaže...

Da, ali problem je kada koristiš taj glitch (ko fol koristio je to za traženje easter egg-a) nemaš recoil na pušci...

Evo, ovak oizgleda i od BF3 tweakera, na pištolju je "normalni" crosshair:

EDIT: Ovo je moj odgovor na njegov:

Interesting... Even if so, while you shoot and reload the crosshair should go back to normal, it didn't. Also, when crosshair is small you have no recoil on the gun (actually same accuracy on hipfire like ADS), what in my eyes is called cheating. And really, either you do the glitch every round "automatically" on game start, or "better tweaked" files do it for you. Doesn't matter.

Evo ja sad probao i ima recoil ali do kraja prvog bursta radi kao da je  ADS iako je hipfire. 

BF3 Battlelog: Dama_The_Crow (MMF uvijek ide na blef, malo pune a onda brzo prazne ti sef)
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

ma stalno mu je krizic mali,nije to glich,prije mod

Želim paranormalnu ženu(da ima para i da je normalna):)
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
protjeran
Battlefield 3

ja neznam sta je sa ovim passwordom, skoro svaki dan moram vracati password na originu,koji fail od origina.

Battlelog: ljudina
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

85 fps lock ovo mi je najkrvavije šta je ikad iko postao u ovoj temi {#}

Battlelog CRO_ZeNGe
Moj PC  
3 0 hvala 0
14 godina
protjeran
ZeNGe_CRO-mt kaže...

85 fps lock ovo mi je najkrvavije šta je ikad iko postao u ovoj temi {#}

zahvaljujem biku na novom avataru, autorska prava pripadaju njemu.

Battlelog: ljudina
15 godina
Soldier977 kaže...

Evo šta veli:

I have already replied to this in the comments. It is a glitch and you can do it for yourself if you so wish. Equip Primary weapon. Aim down the sight. Fire a few shots. As you are shooting switch to your pistol and switch back to your primary, and there you go, glitched crosshairs that don't move when you move.

jackfrags in reply to MrVoodu77 23 minutes ago

Da, a ima i caka da zasprintaš i onda baciš ads mislim, pa onda skočiš ili tako nešto i onda ti bude puška u ruci kao za spray ali ti je približeno kao da aimaš i imaš aimed accuracy samo moraš pogodit di puca točno puška. Gledao sam to na youtubeu ili negdje di je lik pkazivao.

Istoi ko fore sa preskakanjem zida i maksimalnom preciznošću ako aimaš tada ili tako nešto.

Ugl...ko to samo otkrije...lol.

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
14 godina
neaktivan
plavi83 kaže...
TomoR kaže...

da li se to meni čini ili liku nišan uopće ne reagira na kretnje (da se povećava  i smanjuje u odnosu na to da li se krećeš ili ne) kao da koristi one modifikatore???{#}

ovakav se bug.. glitch.. znaju dogodit kad izlazis iz vozila ili bacas bombu, medic, ammo, i tada u trenutku animacije vec drzis sljedece oruzje... tada ti ostane krzic od predhodnog oruzja ili gadgeta.. tipa tockica od ammo ili medic kita... e sad ovaj tip sto ima nije glitch jer se sa glitchom i dalje ima recoil itd. svojstva oruzja samo ti je ciljnik statican.. tj. jos je gore je ne vidis stvarni recoil... glitch se ponisti obicno tako kako si ga i napravio ili jednostavno skrolom na iduce oruzje.. a ovaj tip je prebacio na 320 i vratio poslije na normalno bez promjene znaci glitch otpada..

http://g.bf3stats.com/pc/xcpZmxzk/53COP-ceco.png
16 godina
neaktivan
Battlefield 3

Da, da... ima jedna fenomenalna fora (obavezno probat na kanalima)! Moras igrat kao support (expl perk).

Prvi lik kojeg ubijes, brzo trcis do njega, uzimas njegov kit, ispalis par metaka, posevis ga u guzicu... vracas svoj kit nazad, dva puta cucnes i brzo se vracas na mjesto s kojeg si ubio tog lika. Tamo se pokenjas, stavis ammo box i C4 na tu hrpicu i zakempaj negdje.

Prvi koji nagazi u kakicu detoniraj C4 i svi iz njegovog squada cudom pogibaju, dok ostalima na 30 sec ekran pun tvoje kakice i nis ne vide. Iskoristite tih 30 sec najbolje sto znate! Uspijete li ubit 15 likova u tih 30 sec otkljuca vam se premium dogtag "shithead moron".

EDIT: Eh, zaboravio na uputstva. Kad sevis lika zapravo moras zalegnut na njega, i  tako par puta. A kad trebas kenjat onda stisnes "K" 10 puta i vidjet ces ispod sebe smedu nakupinu.

I am grateful that I am not as judgmental as all those censorious, self-righteous people around me. If I want your opinion... I'll ask you to fill out the necessary forms.
Poruka je uređivana zadnji put uto 9.10.2012 13:41 (Rupy).
Moj PC  
13 0 hvala 1
13 godina
Rupy kaže...

Da, da... ima jedna fenomenalna fora (obavezno probat na kanalima)! Moras igrat kao support (expl perk).

Prvi lik kojeg ubijes, brzo trcis do njega, uzimas njegov kit, ispalis par metaka, posevis ga u guzicu... vracas svoj kit nazad, dva puta cucnes i brzo se vracas na mjesto s kojeg si ubio tog lika. Tamo se pokenjas, stavis ammo box i C4 na tu hrpicu i zakempaj negdje.

Prvi koji nagazi u kakicu detoniraj C4 i svi iz njegovog squada cudom pogibaju, dok ostalima na 30 sec ekran pun tvoje kakice i nis ne vide. Iskoristite tih 30 sec najbolje sto znate! Uspijete li ubit 15 likova u tih 30 sec otkljuca vam se premium dogtag "shithead moron".

EDIT: Eh, zaboravio na uputstva. Kad sevis lika zapravo moras zalegnut na njega, i  tako par puta. A kad trebas kenjat onda stisnes "K" 10 puta i vidjet ces ispod sebe smedu nakupinu.

rupi pico care... {#} {#} 

vidi se kako je čovjek odmah inovativniji i produktivniji čim ima dan slobodnog sa posla....way to go.... {#}

eh da, amoo box je OP i normal mode je za pice

14 godina
neaktivan
bmwhartge kaže...

ja neznam sta je sa ovim passwordom, skoro svaki dan moram vracati password na originu,koji fail od origina.

Mene to isto zezalo jedno vrijeme i riješio to na supportu. Tip je rekao da imaju nekih problema sa sinhronizacijom između Origina i Battleloga. Uglavnom poslao mi mail za reset i nakon toga više nisam imao problema.

You should never underestimate the predictability of stupidity
Poruka je uređivana zadnji put uto 9.10.2012 14:03 (Zero2).
17 godina
odjavljen
Battlefield 3

Ljudina jesi kupio monitor?

Freak Show Inc.

0 0 hvala 0
16 godina
Soldier977 kaže...

fila2208 kaže...

ceco22 kaže...

Vezano za ovog smrada sa no recoil -om:

Baš divno kako on to sve stera u istu rupu! {#}

Nego, jel će to PB do Božića uspjeti riješiti?

Poruka je uređivana zadnji put uto 9.10.2012 14:18 (mrfloyd).
13 godina
mrfloyd kaže...

Hoces prvo dobru ili losu vijest?

Dobra je da ce rjesiti do Bozica.

A losa - 2013.

Battlefield 3: [G] CyberDemonVZ
17 godina
CyberDemonVZ kaže...
mrfloyd kaže...

Hoces prvo dobru ili losu vijest?

Dobra je da ce rjesiti do Bozica.

A losa - 2013.

Neće ni do onda, jer bi trebao već BF4 biti vani, pa će ugasiti support za BF3 (ilitiga bolit će ih ona stvar)

17 godina
neaktivan
Battlefield 3

Treba mi preporuka za Engi pljucu jer sam jučer dotjerao MTAR do 500 kilova ( tko je nije probao, preporuka, prava zvjerka ). Evo što mi se nudi:

4 SG553
7 A-91
19 AKS-74u
5 G53
2 QBZ-95B
Poruka je uređivana zadnji put uto 9.10.2012 16:33 (Hrxxx).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Battlefield 3

hehe,da se ovo u igri desi hahaha...

Moj PC  
5 0 hvala 0
15 godina
Hrxxx kaže...

Treba mi preporuka za Engi pljucu jer sam jučer dotjerao MTAR do 500 kilova. Evo što mi se nudi:

definitvno mala kalša, je malo sporija, ali je preciznija. 

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice