I ja sam imao taj problem dok nisam ugasio tog Guarda.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Meni se to pocelo dogadati nakon instalacije zadnjeg Crimson hotfixa. Probajte ovako u task manageru ubijte origin, nakon toga pocistite browser cookies. Sad kliknite na bf3 ikonu na desktopu trebalo bi vas ulogirat nazad na origin i otvoriti battlelog u browseru i trebalo bi opet sve raditi, tako sam barem ja sredio...
Meni je napokon proradio bf3 Hvala gospodinu Dex-u na rješenju,nemogu vjerovati da je jedna originova stavka to uzrokovala a nigdje nisam našao da negdje piše o tome
izgleda da su ipak ljudi u pravo kada kažu da je origin shit i da ništa ne valja...a i uključio sam ga na nagovor EA-a ali više neću.
Meni je napokon proradio bf3 Hvala gospodinu Dex-u na rješenju,nemogu vjerovati da je jedna originova stavka to uzrokovala a nigdje nisam našao da negdje piše o tome
izgleda da su ipak ljudi u pravo kada kažu da je origin shit i da ništa ne valja...a i uključio sam ga na nagovor EA-a ali više neću.
Ja već buraza napo da skida nešto pa se ne želi spojiti :D
Kralju hvala
Možete i kod svakog pokretanja Origina otvoriti Store i ukucati kod(samo ako imate uključen Guard). Nakon toga vam više neće raditi probleme.
Kralju hvala
Isti problem? haha samo kako to da neki samo imaju poteškoće.
Decki mogu li upitati samo, nemam Battlefield 3 i htio bi kupiti origin key, i nasao sam na MMOGA za 4 dolara, ali pise nesto Uncut Key, znam sta znaci to ali dali biste vi meni mogli malo vise pojasnit sve sto sadrzi taj key.. Nije premium niti ista.. nego eto cjena je nekako mala pa nebih zelio da kupim pogresan key a da ne mogu igrati multiplayer
Decki mogu li upitati samo, nemam Battlefield 3 i htio bi kupiti origin key, i nasao sam na MMOGA za 4 dolara, ali pise nesto Uncut Key, znam sta znaci to ali dali biste vi meni mogli malo vise pojasnit sve sto sadrzi taj key.. Nije premium niti ista.. nego eto cjena je nekako mala pa nebih zelio da kupim pogresan key a da ne mogu igrati multiplayer
Moj ti je savjet nemoj...bf3 kao igra je odlična ali igra je izašla 2011. Nekih 5 godina stara to samo igraju cheteteri i ostale budale a mogao si je uzeti besplatno,bila je on the house origin a ako baš oćeš uzmi bf4 :)
Moj ti je savjet nemoj...bf3 kao igra je odlična ali igra je izašla 2011. Nekih 5 godina stara to samo igraju cheteteri i ostale budale a mogao si je uzeti besplatno,bila je on the house origin a ako baš oćeš uzmi bf4 :)
Igram bf3 a nisam cheater, po tvom vrsnom zaključku ja sam budala! Sad se lipo ispričaj!!
bf3 je vrhunska igra i sad je ima za male novce, igraca uvjek ima na serverima tako da se isplati uzeti na raznim popustima!
mozes pitati ovdje u temi bf4 ljudi ce te prije uputiti gdje je najeftinija;
http://www.bug.hr/forum/topic/pc-igre/battlefield-4/157054.aspx
lp
Igram bf3 a nisam cheater, po tvom vrsnom zaključku ja sam budala! Sad se lipo ispričaj!!
Evo još jedne budale,i znam još jedno 10ak budala!!
wow,wow čim ljudi vide nešto što im se nesviđa izvlače iz konteksta.
Krivo sam sročio post,a šta je s onimbf3 kao igra je odlična
ali ljudi ne valjaju pri tome mislim na chetere a druga stvar je da ljudi neznaju igrat ili samo neće pomoći timu
kao npr. ne bacaju ammo,medic packove ili neće reviveat ili ako je admin na serveru pa gubi zlorabi svoje moći
ili su kamperi ili stalno spamaju granate ili igraju sa rpg-em i tako dalje.
Neznam za druge ali ja uvijek dobijem idiote u timu ako je to samo to mene jel nemam sreće Whell My apologie
Ti si izgleda neki CoD fanboy
Ja, ne ni slučajno ako misliš na moj avatar to je samo sjećanje na dobra stara vremena cod4 mw-a ali više ne igram
igram Battlefield samo sam istaknuo jednu stvar da je prije bf3 bilo milina igrat a sad...već rečeno
nemam nesto sati u bf3 no nemogu reci da sam vidio nekakve čitere i sl. sranja!
Ja, ne ni slučajno ako misliš na moj avatar to je samo sjećanje na dobra stara vremena cod4 mw-a ali više ne igram
igram Battlefield samo sam istaknuo jednu stvar da je prije bf3 bilo milina igrat a sad...već rečeno
I ja dobro igram pa nisam citer, dobio sam sve ukupno jedan ban u ovih gotovo dvije godine igranja BF3a, i to zbog spawn killova(guzili smo ih do bola, cijeli tim je skoro banove dobio).
Bf3 je još živ, pogledaj SAMP, nakon 10 godina još je živ.
Jedina pucačina koju zaigram je BF3, trenutno mi najbolja. Čitera ima ali vrlo malo, dosta puta ljudi optužuju jer neshvaćaju da neki imaju puno više sati po određenim mapama nego oni ukupno u čitavoj igri.
Čim se maknem sa omiljenih servera redovito padaju optužbe da sam čiter jer sam za pola koplja ispred ostalih igrača (sada, dok nema starih mačaka kojima nisam bio ni do koljena).
BTW, svi vi koji mislite da znate igrati , a kupili ste igru nakon izlaska bf4, ne znate igrati, vjerujte mi! ;)
mala pomoc nekuzim sta se desava
Nikad mi se ovo nije desilo!!
Čim se maknem sa omiljenih servera redovito padaju optužbe da sam čiter jer sam za pola koplja ispred ostalih igrača (sada, dok nema starih mačaka kojima nisam bio ni do koljena).
BTW, svi vi koji mislite da znate igrati , a kupili ste igru nakon izlaska bf4, ne znate igrati, vjerujte mi! ;)
Ne znam, svaki put kad sam se vrato na BF3 (uglavnom igram Damavand Rush u tom slučaju), nije trajalo više od sat vremena da se pojavi neki čiter.
Možda u ostalim modovima nije tako.
mala pomoc nekuzim sta se desava
Probaj napraviti Repair/Verify Install
Nakon dugo vremena na četvorci, odlučio sam jučer opet skinuti BF3, baciti koju rundu Noshara, stari dobri Firestorm ili koju rundu scavengera iz Aftermatha (ako to itko više igra). Međutim, ne mogu ući ni u jednu multiplayer igru jer me Punkbuster izbacuje svaki put čim se pokušam spojiti. Kao prvo, trebao je instalirati PB automatski s igrom, jel? Ako već nije, skinuo sam ga manualno i uredno dodao BF3 u njega, ali i dalje ništa.
Je li imao netko sličan problem? Neko rješenje?
je. ucestal je taj problem da ako si dosta bolji od ekipe sa servera odma te kickaju s debilnim razlogom
no programmers no cheaters no ovo no ono
i tipa ekipa koja je poput mene peglala esl dodje na public podere njubare i dobije kick a takvih ima dosta
Čisto sumnjam da je to moj problem, nisam neki igrač
Izbacuje me neka skripta, automatski.
Obojica pogledajte da niste popili neki metabans ban.
Ovo gore što sam napisao, a ima i skripti koje izbacuju hrvate po IP adresi na njemačkim serverima...
Obojica pogledajte da niste popili neki metabans ban.
Ovo gore što sam napisao, a ima i skripti koje izbacuju hrvate po IP adresi na njemačkim serverima...
Kako da vidim jesam li pokupio metabans ban?
Kako da vidim jesam li pokupio metabans ban?
Koji ti je nick u igri