Battlefield 3

poruka: 77.259
|
čitano: 9.078.445
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
Re: Battlefield 3
letece_prase kaže...

Kakva sprdačina, evo što iz ggca nakon 15 dana odgovaraju:

"Hello war_pig,

as already written; we do not claim it was you that used the cheat.

However it has been used and the GUID got banned and will remain so.

You will have to get a new activation key.
Make sure your Passwords are strong enough.

Best regards,
michiZ, GGC Admin"

Mislim 'ko koga tu da oprostite je**? EA ne može ništa napravit. Nije da ne može nego ne želi. Taj isti ggc je vjerovatno i sponzoriran od njih. Kakva su to sve fina gospoda. I ggc i EA i ovi što prodaju čiteve, svi oni ispod stola jako dobro surađuju i svi na tome masno zarađuju i to sve preko naših leđa, naivnih budala. Gov*a jedna korporacijska.

Od sad, na dalje i ubuduće držim se free igara i piratebaya. EA i ostala gamad, hvala vam ljepa.

E jbga, baš šu šabani šugavi :(

Pa zašto ti ne ponude oni novi accaunt, bog zna da ih imaju na bacanje nego još pokušavaju izmusti dodatne pare od tebe, a njihova je krivica što si uopće izgubio svoj accaunt jer nemaju adekvatne zaštite ni u igri a bome ni izvan nje.

BF3 Battlelog: pijana_carapa
17 godina
Battlefield 3

Danas mi je Origin ponudio da zadam tajno pitanje i odgovor na njega. Valjda pojačavaju sigurnost.

Provjerite Boss Game @ http://boss-game.com/forum2/index.php
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

[M|C] 7emper_fi
Moj PC  
8 0 hvala 3
15 godina
Battlefield 3
Ako možemo nekako pomoći u brojnosti za neku battlelog temu gdje ćemo te podržati svi smo tu !
Moj PC  
3 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Danny_HR kaže...
Moramo nabavit nekog plaćenika.
Lowenbraua možda.

Baš sam uživao u avionima kad je igra izašla i dominirao nebom, a onda su došli Shinox, Dac i Lowenbrau i uništili mi igru. Od trauma više ne sjedam u avion.

Hvala dečki, hvala.

kupi mi intelov procesor (moze i jos 4gb rama,ipak je recesija)i natjeracu ih da placu :) evo bas sam sad malo naguzio ekipu na serveru od letecih medvjedica sa avionom,onaj j4ksha je poludio {#}

battlelog:KICKASS_HR
Poruka je uređivana zadnji put sub 12.1.2013 0:06 (kurt).
16 godina
neaktivan
damir b kaže...

Pozz,

Navukao se prije nekih mjesec dana na bf3 i sada tražim neki ok hr tim - sugestije?

Za početak pošto pretpostavljam da si početnik i tako to, preporučam ti klan pod nazivom PiS (pršuta i sira)... fora ekipa, uvijek su voljni pomoci i druziti se sa novacima i to

ugl. javi se ovom dečku na forumu pod nazivom bmwhartge (ingame: ljudina), on bude te lijepo uputio na tvoj teamspeak i upoznas ekipu i druzite se

http://www.youtube.com/heat4HD
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

Loool, pa šta na školujete vi prvo pa plasirate dalje za dobre novce? :P

Moj PC  
2 1 hvala 0
14 godina
neaktivan
ARazer kaže...

Istina, ali postoje iznimke za one poput tebe kojima ne možemo pomoći, znači totalne bobove pa ih moramo pokloniti.. {#} 

Btw. Nemoj rec nikome, ali jos smo mi morali placati CHCu samo da te uzmu :)

HR_Nick
16 godina
kurt kaže...

kupi mi intelov procesor (moze i jos 4gb rama,ipak je recesija)i natjeracu ih da placu :) evo bas sam sad malo naguzio ekipu na serveru od letecih medvjedica sa avionom,onaj j4ksha je poludio {#}

Lako ti jakshu rejpat, a još lakše izludit, njegov 'fitilj' je 'extrafast'....

Dođi ti slobodno na server i next week kad se ja vratim iz dalmacije, pa ćemo vidit kak to 'guženje' ide (28-11 i quit sa servera imho ne spada pod guženje, al ak si ti tako 'dobar' da ti je to extra, onda ok{#}).

17 godina
odjavljen
ARazer kaže...

za edukaciju i čiteve jedino xXx ima licencu,kad ih dobro istreniraju onda ih šalju u pis i ostale klanove

14 godina
neaktivan
M4X kaže...
ARazer kaže...

za edukaciju i čiteve jedino xXx ima licencu,kad ih dobro istreniraju onda ih šalju u pis i ostale klanove

oduvijek sam sanjao da jednog dana budem ko Mamić, i sada mi se snovi napokon ostvaruju {#}

15 godina
neaktivan
M4X kaže...
ARazer kaže...

Kad skupis za skolarinu mogo bi i ti doc da napokon naucis nesto... xD
Battlelog nick: d3aDmau5_CRO
17 godina
odjavljen
berto kaže...

Kad skupis za skolarinu mogo bi i ti doc da napokon naucis nesto... xD

Ali prvo mora proći inicijaciju...

Freak Show Inc.
15 godina
Battlefield 3
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

čitam maloprije neki forum i vidim da bf3 premium playeri neče dobiti pristup bf4 beti....a oni koji su kupili medal of honor warfighter hoće...koje su to idiotarije....mi koji imamo bf3 nečemo dobiti bf4 beta a oni koji su kupili sasvim drugu igru oni dobiju.... strašno..... po meni nije nimalo fer

Moj PC  
6 1 hvala 0
17 godina
neaktivan
Migi86 kaže...

čitam maloprije neki forum i vidim da bf3 premium playeri neče dobiti pristup bf4 beti....a oni koji su kupili medal of honor warfighter hoće...koje su to idiotarije....mi koji imamo bf3 nečemo dobiti bf4 beta a oni koji su kupili sasvim drugu igru oni dobiju.... strašno..... po meni nije nimalo fer

Kad si kupovao BF3 Premium jesu li ti obećali BF4 betu?

Twitter - @danny_hr | Raptr - dannyhr | Xfire - dannyhr | Steam - danny_hr | XBL - DannyHR
14 godina
neaktivan
Migi86 kaže...

ma bilo je tak i sa bf3. Pa je beta bila za sve...

ali good point...

Poruka je uređivana zadnji put sub 12.1.2013 11:53 (xyan).
12 godina
protjeran
xyan kaže...
M4X kaže...
ARazer kaže...

oduvijek sam sanjao da jednog dana budem ko Mamić, i sada mi se snovi napokon ostvaruju {#}

eto sad si dobio svoje {#}

14 godina
Danny_HR kaže...

Kad si kupovao BF3 Premium jesu li ti obećali BF4 betu?

Pa ako je netko iskeširao 100+ eura za igru najmanje što mogu jest poslati invite za bf4 betu, pa ne traži čovjek da mu daju daju četvorku besplatno  ....

BF3 Battlelog: pijana_carapa
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

Prenosim video. Decko igra na optici, zna igrat. Ovo je PRO na PROa po domace. Sad ili vecina tih PRO igrac imaju cit (vidio sam da postoji fast health regen cheat) ili je ova igra stvarno u qrcu (E frajer ga je valjda 3x ubio ^^)

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

lol, dobri su im system requirements {#}

http://www.youtube.com/heat4HD
12 godina
protjeran
Scrappy kaže...

lol, dobri su im system requirements {#}

moguće da je gay and fake {#}, a jedino im mogu reći: "Prebit ću te ko mačku" {#}

13 godina
neaktivan
Scrappy kaže...
damir b kaže...

Pozz,

Navukao se prije nekih mjesec dana na bf3 i sada tražim neki ok hr tim - sugestije?

Za početak pošto pretpostavljam da si početnik i tako to, preporučam ti klan pod nazivom PiS (pršuta i sira)... fora ekipa, uvijek su voljni pomoci i druziti se sa novacima i to

ugl. javi se ovom dečku na forumu pod nazivom bmwhartge (ingame: ljudina), on bude te lijepo uputio na tvoj teamspeak i upoznas ekipu i druzite se

Slobodno se javi bilo kome od nas iz PiS-a na PM!!!

14 godina
neaktivan
Battlefield 3

imam pitanje...jel ima neki hrvatski ts server na koji se može free spojiti oko 2-3 gamera...i da uvjek ima mjesta.... trenutno se s kolegama spajam na neki ruski ali mi se čini da im baš nije neka dobra linija za net.... pitanje je vezano za bf3 jer to samo igramo i ts koristimo u te svrhe pa je zato pitanje u toj temi... :D

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
xyan kaže...

Prenosim video. Decko igra na optici, zna igrat. Ovo je PRO na PROa po domace. Sad ili vecina tih PRO igrac imaju cit (vidio sam da postoji fast health regen cheat) ili je ova igra stvarno u qrcu (E frajer ga je valjda 3x ubio ^^)

Neću reći da se meni isto dogodilo jučer, ali slično nešto je.

Igrali smo na vašem serveru, mapa Azadi Palace.

Mi utrčavamo s glavne ceste u lijevu ulicu prema zastavi C (mislim da je C - onaj mali trg sa zastavom u sredini i malim stepenicama).

Dođem do ruba zgrade, provirim i jedan je na samoj zastavi.

Koliko to može biti udaljeno? 30 m otprilike max.

Raspalim po njemu i konstantno dobivam hit mark - i pucam ja tako, pucam - reko dosta si pucao, lik pada garant.

Vratim se iza zida da reloadam i čekam objavu "Enemy Killed" - kad NIŠTA - 0 bodova.

Na toj mapi jučer sam dobio mlade skoro.

Znalo mi se to događati i to u intervalima da pucam k'o luđak i nikog ne mogu ubit i tako po par minuta.

Onda k'o čudom uletim u nekoliko navrata i odjednom roknem 3-4 k'o od šale u šusu.

Ne znam jel to do novih mapa, lagera, pingera, čitera, čega li nije sve.

Uglavnom, isti server ja na jednoj mapi ku.rca ne mogu ubit, derem se i piz.dim na TS-u (sorry ekipa), dok na drugoj mapi, na tom istom serveru budem zvijer i prema kome god se okrenem taj padne.

I interesantno da onda netko drugi na TS-u pi.zdi poput mene jer ne može nikog ubit :)

Čudna je ta igra Battlefield 3, jako čudna :P

[19xx] 4ntraks
14 godina
neaktivan
melem kaže...
TomoR kaže...

Osim ovog prijedloga za isključivanje WI-FI, svakako je single channel lagani bottleneck.

No, osim toga probaj AV staviti u "game mode" ili nešto slično. Također, proskeniraj komp da nemaš neko smeće na njemu koje uzme periodično upload speed.

I ako ništa od toga ne pomgne, zagnjavi Iskon da ti stave Fast Path profil na DSLAM-u, možda pomogne.

Do wifi nije, av stavim nekad disable ali nista, stavio sam av da mi skenira nije nista nasao.

Inace odrzavam komp defragmentirao sam nedavno, CCleaner itd. i onaj advance system care.

Jedino da mozda ponovo stavim nove windowse ali mi tlaka..meh. Sa drugim online igrama takvih problema nemam :/

Uspio sam rijesiti. Problem je bio taj sto sam trebao iskljuciti od asusa program epu-6 sto dize procesor na neki turbo mode, a godinu dana se tlacim sa time i nadjem komentar na youtube-u da se to napravi{#}{#}

Za ranit se. Eto ako netko  ima slican problem iskljucit to i bok.

14 godina
protjeran
Battlefield 3

imam i ja video negdje gdje pucam po istom liku ko i miagi, znaci pucam po 3bit flaxe-u i mislim da je mirtav kad ono on se okrene u ubije mene i ostane na nekih 90 posto, ko da nisam ni pucao, a covjek uopce nije gledao u mene. imam dojam kao da imam krive informacije gdje se igraci nalaze. npr ja na njih pucam a oni se nalaze 20 cm negdje dalje, jer se zna nekada desiti da ocigledno fulnem lika a on padne.

Battlelog: ljudina
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
bmwhartge kaže...

jer se zna nekada desiti da ocigledno fulnem lika a on padne.

Da, događalo se već dečkima pa su morali kupiti novi account... Ili si možda udario felš?

Freak Show Inc.
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

Joj ljudina mislim da si do sad shvatio da je igra "broken" i da takva igra nije za neka lan natjecanja jer je totalno random. Ovako za zajebanciju da, a neke ozbilje sprehe tesko.

Mislim da ti je najbolje neznam cs pocet i tamo neces imati tih bf3 random trenutaka, nego ovisis o svom skilu i brainu.

Dok za bf ti je ono lutrija.

6 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
melem kaže...

Joj ljudina mislim da si do sad shvatio da je igra "broken" i da takva igra nije za neka lan natjecanja jer je totalno random. Ovako za zajebanciju da, a neke ozbilje sprehe tesko.

Mislim da ti je najbolje neznam cs pocet i tamo neces imati tih bf3 random trenutaka, nego ovisis o svom skilu i brainu.

Dok za bf ti je ono lutrija.

Ili sudoku - kažu da je tamo hit detection odličan!

Uostalom, u bf3 nema lana, ne?

Freak Show Inc.
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice