Prvo to je glupost o kojoj nitko nije vodio računa dok se nije poznati jikA počeo pre*eravati s tim.
Netko ko ima u partiji preko 50% accuracy ili je čiter ili se trudi imati takav accuracy sa paternom 5 metaka u prsa. Ali nije nemoguće.
Ne možeš imati 50% accuracy normalnom igrom. Nakon više puta probavanja uspio sam imati 54% acc u partiji. (TDM)
taj lik je cheater.
vec sam rekao, u onom videu, lik puca svaki put 5 metaka sa m16 i svaki put je kill, a ako M16 ima max damage 25 i min damage 18.4 (bez HS multipliera) onda vec nakon 10m mora pogoditi sa svih 5 metaka da ubije nekoga, nakon 50m (ako ima HB) ni svih 5 metaka nece biti dovoljno da ubije nekoga
kad gledas njegov video, lik svaki put ide sa 31 na 26, pa na 21, i svaki put je kill, i radi to ko iz pic.ke, uopce nema sumnje da ce morati popravljati, on stisne, 5 metaka, kill, dovidjenja
a nekoliko puta je u videu prestao pucati i ranije, kako je znao da ce biti kill?
To san i ja reka. Smrad smrdi ko trula jaja. Uostalom acc bi mu bija i veći, ali pošto ima damage modifier on ubija, odokativno, sa 2-3 metka ako je daljina veća, ako je manja sa 1-2. ZAto burstevi od 5 metaka i od 3. Ostali koje ispali odu u prazno da ljudi misle kako je mačak i ubija sa 5 metaka, i odatle taj acc od 50ak posto..