Meni je kod zadnjeg patcha pobrisao engleske fajlove (ruska verzija), tj onaj od 1gb što sam uvalio još tamo s početka - skinuo sam ga ponovno i sve ok sa zvukom sada.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ne, ovo je orignal EN verzija...
imam normalnu verziju kupljenu u algoritmu po punoj cijeni
Zašto se sa Diners karticom ne može kupiti premium?
Ovako iz zeze da vidim koliko nas pada ako počnu banati braću indijce.
Edit: evo za ostatak ekipe dodao države
22 | Indijac bio i ostajem do kraja |
---|---|
2 | Kupio sam u mcdonaldsu premium |
21 | No me interesa nada. |
0 | Volim Brazil |
1 | Meksiko i Portugal su super |
Ima i skupina Brazilaca
8 | Brazil :D |
---|
Problem riješen : igraj se s audio postavkama u main menu. Očito je pjesma svirala kroz neki 10-eti kanal koji ti ne čuješ, jer ga nemaš na kojem zvučniku reproducirati.
"...three, didn't smoke no grass, four kicked a lot ass! One! Louder! Two! Louder! Three! Louder! Four! Louder! One, two, three, four, United States Marine Corps! Ooh-Rah! Ooh-Rah! Here we go! Here we go! On a run! On a run! Just for fun! Jst for fun! Oh yeah." :)
još samo da mi je namjestit loading screen u full size bilo bi taman :)
hmmmmmm.....budemo vidjeli.....nadam se da neće svi nadrapati...
ali ceco, uvijek tvoji on line prijatelji popiju ban...bilo zbog darta ili sada zbog indijskog premiuma...a kako nakon dart bana nitko od naših nije dobio, a svi znamo da se dart koristio u širokim masama, vjerujem da neće niti sada...
Ma nema potrebe dizanju tenzija i uzrujavanju.. Odete u najblizi Mcdonalds u vasem mjestu i poslije jela obavezno samo uzmite racun,lakse ce biti onima na EA supportu objasniti... ;)
JA SAM PRO
JA SAM PRO
pfff

Pa svima nam je tako, kada je slika jedna jedina i na konzolama i na PC - a ta je 1280x720, ili čak i malo manja.
JA SAM PRO
Nazalost nisi...PRO su samo oni koji imaju PB Ban.. ;)
Pa svima nam je tako, kada je slika jedna jedina i na konzolama i na PC - a ta je 1280x720, ili čak i malo manja.
Meni je loading screen janje na ražnju, u fullHD.
Nazalost nisi...PRO su samo oni koji imaju PB Ban.. ;)
to su PR0 igrači u mirovini
Pa osvojili dečki sve što se moglo...
Možda da se otvori tema Battlefield 3 - Missing In Action (a.k.a. dan kada sam zavolio mcdonalds). Za sve ''pale'' suborce.
Možda da se otvori tema Battlefield 3 - Missing In Action (a.k.a. dan kada sam zavolio mcdonalds). Za sve ''pale'' suborce.
Da, neko groblje di bi se simpatičnim anegdotama prisjećali naših palih boraca. pilo bi se i jelo i sjećalo hrabrih momaka
E, gledam sinoć onog Gomeza na televiziji. Pa koja je to čiterčina, čovječe. Puca nenormalno. Pogađa od kud se sjeti. Kak je znao di je golman, kak? Čiter sto posto. Jedino kaj ne izgleda baš ko da se hrani u mekdonaldsu. Baš čudno nekaj.
E, gledam sinoć onog Gomeza na televiziji. Pa koja je to čiterčina, čovječe. Puca nenormalno. Pogađa od kud se sjeti. Kak je znao di je golman, kak? Čiter sto posto. Jedino kaj ne izgleda baš ko da se hrani u mekdonaldsu. Baš čudno nekaj.
A cuj, nije ni Nikica daleko, samo da vise na njega igraju...
i jos jedan savjet. Legalni cit, one shot kill - sacma+slug
Jel netko za partiju CQ?
Btw. Xyan uvijek je ta kombinacija radila tako, u bc2 je to bilo bolje nego snajp. I sta m26 mass nije vise shotgun?

skužajte ,kako provjerim jel mi proxy osa ukljucen?
Kolonoskopija je goli *rac kaj sam ja sinoć istrpio od strane mojih mrskih "neprijatelja" PIS-ovaca.I umjesto da se ,kao svaki normalan igrač, nakon dvije runde brutalne penetracije lijepo zahvalim i odem ja sam ostao i tražio još(nešto kao odnos izmedju Dannya i Pirata) i naravno dobio sam još...No nije sve tako crno ,tipkovnica i miš su ostali čitavi a ni ženu ni malog nisam prebio na mrtvo ime, tako da se neka poboljšanja vide..
I sada razmišljam da pošaljem DICE-u jedan ozbiljan mail sa prijedlogom za jedan mini DLC , koji bih ja nazvao "UP YOURS!"
Ja zamislih to ovako,kad recimo naletiš na assault klasu s nekim OP oružjem i slučajno ga ubiješ ,lijepo uzmeš njegov kit i nabiješ mu npr m16 u pak i tako ga ostaviš ,kao oni grobeki amera u vijetnamu, te ako ga slučajno neko od njegovih rezza on trči sa m16 u paku i samo pištoljem u ruci dok ga neko ne mazne.naravno tu su i unlockovi ,recimo dog tag "Anal Intruder" za onoga koji umeće ili "Gaping Hole" za onoga koji prima ..itd
Zanimaju me vaši prijedlozi u vezi ovog mini dlca....
Idem sad promijenit pelenu .....
Nex, a sad zamisli kak je onima kojima ga ti stalno mečeš i mečeš i onda im ga još dublje staviš.
Dobro je da i ti ponekad osjetiš čar istog.
Evo, ja jučer napravio svoj najjači Nemesis streak na nekom jadniku (17 komada, pa runda završila...), joj što je plakao. A i meni se to zna desit da primam i primam i primam... Također ne znam reći hvala i zdravo.
Kolonoskopija je goli *rac kaj sam ja sinoć istrpio od strane mojih mrskih "neprijatelja" PIS-ovaca.I umjesto da se ,kao svaki normalan igrač, nakon dvije runde brutalne penetracije lijepo zahvalim i odem ja sam ostao i tražio još(nešto kao odnos izmedju Dannya i Pirata) i naravno dobio sam još...No nije sve tako crno ,tipkovnica i miš su ostali čitavi a ni ženu ni malog nisam prebio na mrtvo ime, tako da se neka poboljšanja vide..
I sada razmišljam da pošaljem DICE-u jedan ozbiljan mail sa prijedlogom za jedan mini DLC , koji bih ja nazvao "UP YOURS!"
Ja zamislih to ovako,kad recimo naletiš na assault klasu s nekim OP oružjem i slučajno ga ubiješ ,lijepo uzmeš njegov kit i nabiješ mu npr m16 u pak i tako ga ostaviš ,kao oni grobeki amera u vijetnamu, te ako ga slučajno neko od njegovih rezza on trči sa m16 u paku i samo pištoljem u ruci dok ga neko ne mazne.naravno tu su i unlockovi ,recimo dog tag "Anal Intruder" za onoga koji umeće ili "Gaping Hole" za onoga koji prima ..itd
Zanimaju me vaši prijedlozi u vezi ovog mini dlca....
Idem sad promijenit pelenu .....
ma mi smo ti rodjeni sa m16,mozda nam i vire iz dupeta....moram danas pogledat iza sebe
...m16 sam koristio samo na TDM a na klasiku onu novu PCW-R ili tako nesto...i igro cjelu vecer inzinjera...
Ako netko nije znao, ali postoji opcija da vratis stari com centar u battlelogu, koji je po meni puno bolji.
Kako to napraviti, evo ovako!
daj mi molim te link samo zakelji ispod od ovog tvog battleloga,
jer vidim da je drugačiji od mog,meni je ovo za tebe sa strane dok je tebi gore pored home-a,
a kao skinuo sam novu verziju (sa strane ovog battleloga sam ga upadetao,nisam išao na nikakve ofišli web stranice) jer je stari imao nakon upadte-a battleloga problema,a ja i dalje imam problem,šteka mi cijeli battlelog za popi*dit
ajde molim te samo link bubni di da ga skinem