imam takav osjećaj da ce ova igra ZAKOPAT call of duty , jednostavno je toliko kvalitetna i brutalna da je to nenormalno , hmm kraj godine , a tad cu imat nesto od kepleraaaa hehehe , can"t wait.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Mislim da je stvarno ''long overdue'' da se prestane uspoređivati BF sa COD serijalom - nadam se da će BF3 opravdati sva očekivanja, ili barem ona ključna. Lagana digresija, ništa ne može ''zakopati'' COD dublje od rupe koju si je ''sam'' iskopao.
Kad bi trebao demo doc?
Kad bi trebao demo doc?
poslje ljeta tek
Mislim da je stvarno ''long overdue'' da se prestane uspoređivati BF sa COD serijalom
To je lagano neizbježno kad BF3 cilja na to da privuče i igrače koji nisu dosad bili zainteresirani za BF serijal. A većina takvih trenutno visi na CoDu.
I kao što vidiš uspjeva im jer svako malo u ovaj thread uleti neki razočarani CoD heroj sa "ova igra će uništiti CoD"
Lagana digresija, ništa ne može ''zakopati'' COD dublje od rupe koju si je ''sam'' iskopao.
"Rupe" od milijardu dolara prihoda unutar 40 dana prodaje zadnjeg nastavka?
Mislim da se EA također nada da će Battlefield upasti u takvu rupu.
Mislim da je stvarno ''long overdue'' da se prestane uspoređivati BF sa COD serijalom
To je lagano neizbježno kad BF3 cilja na to da privuče i igrače koji nisu dosad bili zainteresirani za BF serijal. A većina takvih trenutno visi na CoDu.
I kao što vidiš uspjeva im jer svako malo u ovaj thread uleti neki razočarani CoD heroj sa "ova igra će uništiti CoD"
Lagana digresija, ništa ne može ''zakopati'' COD dublje od rupe koju si je ''sam'' iskopao.
Mislim da je EA upravo upao u tu rupu sa ovim BF3-om
mislim da nije bit sto je na dnu rupe hrpa zelenih, nego sto je ta rupa duboka i mozda se nikad iz nje vise ne izvuce. moju kunicu dobiti vise nemoze. black ops je vrhunac zarade i od sad slijedi pad bar po meni. puno je žući proliveno i ako sad igraci ne shvate da su dobili kitu onda nece nikad. Bf3 je obecavajuc i mislim da ih jedino moze sj..ebat pohlepnost tipa iw-net i tipa poluigre black ops.
ali sta ih je kostalo to sad.polako ubijaju svoju zlatnu koku kojoj nisu dali da se odmori...i iako su zaradili dosta love ,sta su oni s tom lovom napravili?nista.sve je jasno kad sami sebi govore da nisu radili novi engine i da ce bf3 rasturit po tom pitanju.
dok s druge strane bf3 je sad osvjezen novim frostbajtom 2.0 i boli ih kita...doci ce oni na svoje
meni je drago sto ljudi "usporedjuju" cod i bf jer su poceli svi shvacat da se trziste naginje vise bf3 nego codu.tj da je cod u zadnja 2-3 nastavka sra*nje...
Heh, točno, kao što je i točno da im je cilj, kao i svima, privući generalno što više kupaca. No, ono na što sam ciljao, osim činjenice da se radi o različitoj vrsti FPS-a i dovoljno drugačijem iskustvu igranja da bi ga smatrali različitim, BF serijal se odvaja od COD-a i krivuljom kvalitete proizvoda kroz godine (na stranu prodaja COD-a, koju mogu praktički zahvaliti inerciji COD2 i COD4 potpomognutoj marketingom) - BF nudi sve kvalitetniji proizvod, a COD jednostavno ne. Bilo bi idealno kada bi obje igre bile odlične, kvaliteta jedne ne negira kvalitetu druge - to sam mislio kada sam rekao da nitko ne može zakopati COD osim njega samog (što se, po mom mišljenju, i dogodilo).
BF3 izgleda pregenijalno i jedino me zbog toga strah da će biti problema s igrom. Pri tom mislim na crashanje igre,zamrzavanje,lagove,probleme sa driverima i sl. Ništa na ovom svijetu nije savršeno,nažalost!
Samo da tih stvari ne bude i ja sretan ko' malo dijete u tvornici čokolade
BTW,jel se već zna di ima najjeftiniji preorder?
BF3 izgleda pregenijalno i jedino me zbog toga strah da će biti problema s igrom. Pri tom mislim na crashanje igre,zamrzavanje,lagove,probleme sa driverima i sl. Ništa na ovom svijetu nije savršeno,nažalost!
Naravno da će toga biti. Pa ovo je BF.
Ne znam ni jedan BF, a igrao sam ih doslovno sve, uključujući one na konzolama, koji nije imao velikih problema.
Danny kaj mislis, jel budu usrali gameplay u BF3 ili ne?
Naravno da će toga biti. Pa ovo je BF.
Ne znam ni jedan BF, a igrao sam ih doslovno sve, uključujući one na konzolama, koji nije imao velikih problema.
E,sad si me usrećio
Uvijek morate racunati ma moguce laggove, crashanja, neoptimiziranost, bugove i iskreno ova igra mi izgleda odlicno za to, ali vidjet cemo.
Naravno da će biti problema.
Količina hype-a je u visokoj pozitivnoj korelaciji sa padom servera na dan izlaska - the bigger they are, the harder they fall
Ako mi ne bude radilo kupiti ću Xbox i spojit se na BUG - Battlefield 3 gameserver. Da, hoću.
Ako mi ne bude radilo kupiti ću Xbox i spojit se na BUG - Battlefield 3 gameserver. Da, hoću.
Nećeš.
imam takav osjećaj da ce ova igra ZAKOPAT call of duty , jednostavno je toliko kvalitetna i brutalna da je to nenormalno , hmm kraj godine , a tad cu imat nesto od kepleraaaa hehehe , can"t wait.
Bez uvrede al ovakve izjave mi se gade. Ima još bar pola godine do izlaska igre, ali već na temelju par SSa i videa znaš da je igra kvalitetna i brutalna.
Kupci bez kritičkog razmišljanja nisu na kraju dobri za nikoga od nas. Mislim da nitko ne želi da se ponovi još jedan CoD.
E,sad si me usrećio
I ak ne nabaviš bar novi procesor... vjerojatno ništa od čokolade za Arabarrana
Oni BF3 rade dugo a i sami su rekli da ga rade za PC pa da će ga poslje prilagodit konzolama što znači da bi igra trebala bit optimizirana i da bi trebala savršeno radit :) a što se toče pre -order ima na Base Hostu key za 180 kuna
Oni BF3 rade dugo a i sami su rekli da ga rade za PC pa da će ga poslje prilagodit konzolama što znači da bi igra trebala bit optimizirana i da bi trebala savršeno radit :) a što se toče pre -order ima na Base Hostu key za 180 kuna
Kupovati kod njih ok, al preorder... recimo da je meni dosta da se jednom opečem . Tak da Steam all the way!
Al ak igraju CoD 24/7 možda znaju da ne može biti gore
Sačekajmo ipak novi COD :)
Kupovati kod njih ok, al preorder... recimo da je meni dosta da se jednom opečem . Tak da Steam all the way!
Al ak igraju CoD 24/7 možda znaju da ne može biti gore
daj mi reci sad jer sam ja mislio kod njih pre-orderat,kod njih sam već kupio BC2 i Vietnam i nemam zamjerki
dal netko zna kako i ima volje pa da napravimo klan na trojki kada izađe????
dal netko zna kako i ima volje pa da napravimo klan na trojki kada izađe????
Čim krenu 32vs32 Clan Warovi ja sam za.
Možda će dobit limited kasnije
Bez uvrede al ovakve izjave mi se gade. Ima još bar pola godine do izlaska igre, ali već na temelju par SSa i videa znaš da je igra kvalitetna i brutalna.
Kupci bez kritičkog razmišljanja nisu na kraju dobri za nikoga od nas. Mislim da nitko ne želi da se ponovi još jedan CoD.
E,sad si me usrećio
I ak ne nabaviš bar novi procesor... vjerojatno ništa od čokolade za Arabarrana
http://www.bug.hr/forum/topic/slaganje-pc-konfiguracija/pomoc-nadogradnje/91481.aspx