- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ne želim bit picajzla al šta vama nije malo čudno kretanje oružja dok se lik kreće?
Premalo se njiše po meni.
A gle ovo ... Ljudi evo jedan od prvih bugova nazalost jeste li vidjeli ikada da puska lebdi ...ovaj vojnik kad je pogoden puska mu ispada i onda se vrati negdi 20 cm od tla i lebdi
1:53 tocno mozete vidjet na battlefield gameplay trailerulol vidi stvarno, možda ćemo moći iskoristiti silu kao luke skywalker.
lol vidi stvarno, možda ćemo moći iskoristiti silu kao luke skywalker.
Hhehehe
Ne želim bit picajzla al šta vama nije malo čudno kretanje oružja dok se lik kreće?
A gle ovo ... Ljudi evo jedan od prvih bugova nazalost jeste li vidjeli ikada da puska lebdi ...ovaj vojnik kad je pogoden puska mu ispada i onda se vrati negdi 20 cm od tla i lebdi
1:53 tocno mozete vidjet na battlefield gameplay traileruE pa ovo je bezobrazluk gori od activisiona. Njima su jabuke letile pa ajde mislim si okej, ali ovo je stvarno previse.
Puska da lebdi. Ne kupujem ovu igru. I to jos u sluzbenom traileru. Pih...
Na početku piše based on pre-alpha software
LOL to je pre alpha build
1:53 tocno mozete vidjet na battlefield gameplay traileruE pa ovo je bezobrazluk gori od activisiona. Njima su jabuke letile pa ajde mislim si okej, ali ovo je stvarno previse.
mislim da ces je ipak kupiti:) ovo je pre-alpha verzija i malo lebdi puskica pa vas to muci???
i iskreno stvarno te mucilo ovo za codove jabuke??
mislim da ces je ipak kupiti:) ovo je pre-alpha verzija i malo lebdi puskica pa vas to muci???
i iskreno stvarno te mucilo ovo za codove jabuke??
Mislim da vi nekuzite sarkazam xD
Ne znam jer ovo vec bilo postano ali evo PRIZNANJE od Activisiona da je BF3 tehnicki superiorniji od MW3!
E da i nece graditi novi engine jer kazu da se ne isplati??!!Mora da se šale da im se ne isplati kad se do sad vec kupaju u parama.
Engine novi košta, zašto trošit pare na to kad vecina klinaca koji imaju para a koji sebe nazivaju "gejmerima" kupuje cod igre .
Infinity/ trayarch/nešto nemaju iskustvau izradi engina pa bi to poremetilo ciklus izdavanja cod igrica, jer treba napravit engine u manje od pola godine.
Haha pa naravno da im se neisplati radit nvi engine kad s ovim istim enginom iz godine u godinu ruše rekorde u prodaji.
Danas naletim na ovo:
http://www.game-debate.com/games/index.php?g_id=1164&game=Battlefield%203
Bas me zanima odakle čupaju te deinformacije da baš dx9 min dx.
Danas naletim na ovo:
http://www.game-debate.com/games/index.php?g_id=1164&game=Battlefield%203
Bas me zanima odakle čupaju te deinformacije da baš dx9 min dx.
Pa vidis da gore iznad pise PREDICTED system reg..Samo nagadjaju..
U onom gamepay videu na GDC-u su koristli gf 580 grafičku....twit
o bit ce s..ranja.. ipak cu onda pricekat sa kupnjom graficke. mislio sam uzeti gtx 570 u najboljem slucaju ali mislim da ce ipak past jedna 580-ka sa e-baya podkraj godine..
Battlefield 3 Reactions from GDC 2011
IGN Rewind Theater: Battlefield 3 Gameplay Demo
Battlefield 3 - Fault Line "Bad Part of Town" Analysis
U onom gamepay videu na GDC-u su koristli gf 580 grafičku....twit
o bit ce s..ranja.. ipak cu onda pricekat sa kupnjom graficke. mislio sam uzeti gtx 570 u najboljem slucaju ali mislim da ce ipak past jedna 580-ka sa e-baya podkraj godine..
Nema potrebe, pre-alpha je što znači da još nisu ni počeli s optimizacijom. Dobro je za znat da su samo koristili 1 grafu a ne više, i da dx11 skupa s novijim grafama koristi nov način AA te igra sad izgleda bolje (rubovi su na AA x1 izgledaju kao x4) a troše manje resursa i btw optimizirat će za 64bit-nu arhitekturu što bi trebalo značiti još bolje preformanse jer svi sustavi u kompu (novijima) su 64bit-ni i još samo windows 7 64bit i svi smo na konju :)
Battlefield 3::Talking Battlefield 3 Multiplayer....prijevod
Preview: 'Battlefield 3'...prijevod
Battlefield 3 takes place in the year 2014, and the mission we saw takes place on the Iran-Iraq border. You're part of a U.S. Marine-led coalition to restore stability to the region -- a difficult task given the rise in terrorist activity from the PLR insurgency group. The demo starts with you hopping out of the truck with your fellow soldiers and then walking through narrow streets to a briefing area to get instructions on your first mission: investigate an alleged chemical weapons site.
Between the incredibly realistic city backdrop, earth shaking sounds of overhead planes and believable soldier chatter, you're already immersed in the world before the first weapon is fired. The sun glares in your eyes as you look around, with the camera switching to a documentary-style "shaky cam" when you run to get into first position outside a building.
After kicking down the door and climbing the first flight of stairs, you're rocked by a quake tremor -- after all, you're only a few dozen miles away from a major fault line -- and this foreshadows the events to come.
A shot from a rooftop sniper takes down one of your squadmates, in dramatic slow-motion fashion, triggering you to drag him to cover before helping to exchange gunfire with the insurgence group. With the sound of whizzing bullets past your ears and troops screaming out orders, you'll manage to fire back with your assault rifle, firing against enemies trying to hide behind parked cars.
A few moments later, you're on the edge of a roof, where one of your fellow soldiers rolls you a rocket launcher to take down the sniper holed up in the hotel across the street. Boom! And the balcony is blown apart -- as if the scene was ripped out of a Hollywood blockbuster.
You'll then crawl on your stomach towards another hotspot and engage in some first-person fistfights. Re-arming yourself, you stand on a bridge that overlooks a dilapidated city street and pick off moving targets below, with the help of a chopper providing cover.
Just then, a much bigger quake rattles the town. You try to maintain your balance but the ground rips open and you witness tall buildings crumble before your eyes.
And then all fades to black.
stvarno izgleda dobro jedva ćekam da vidm kako će ANT radit u mp
ja bih volio vidjeti sustav gdje bi se na svim mapama izmjenjivao dan i noć
Fantasticno.. opcenito imam osjecaj da je sve sto je napravljeno u ispravnim omjerima naspram igraca, ogromne zgrade siroke ulice, auti itd itd... jos jedna stvar sto mi se svidjelo je dim iz mounted mg-a na autu.. predobro i super realno..
bit ce ovo epska igra jer ako ovako izgleda u pre-alpha fazi kako ce tek izgledat kad izade..
Nisam neki BF fan al ovo stvarno izgleda hebeno i jedva čekam ovu igru!!! Ako MW3 ne bude na novom engine-u onda nema šanse pored BF3!
EDIT!
Kriva tema...
Komu ti?????????????
Novi moh isto dolazi na dice-ovom Frosbite 2 engine
http://www.nowgamer.com/news/5276/medal-of-honor-dev-using-frostbite-2-for-new-fps
Bit ce i neki CO-OP, najs. Izgleda da se stvarno trude napraviti stvari kako treba i ispraviti greške iz "prošlosti". Ovo mi je ok:
"And of course giving others tools to spot players and give away positions. We have more time to fiddle with those things to make them work. Prone is fun for the person proning. How fun is it to not see someone shooting you? It’s not fun at all. That’s our challenge. That’s our job to design around that and find ways to counter that."