Ali on je kupio za 130 $ možda neku developer testnu verziju koja je jako zabavna i ima 256 po mapi, ja mu vjerujem, čovjek djeluje jako vjerodostojno i iskreno.
Gle, sve je moguće, i ništa nije nemoguće. Tko rano rani dvije sreće grabi.
Ali on je kupio za 130 $ možda neku developer testnu verziju koja je jako zabavna i ima 256 po mapi, ja mu vjerujem, čovjek djeluje jako vjerodostojno i iskreno.
Ne vjerujem, a i ne pronalazim taj podatak da BF podržava 256 igrača. Pa sa ovim BF 2042 je 128 igrača velika novost. Prije je godinama bilo 32 vs 32, tj. 64 ukupno.
Pa ako je skriveni podatak kolega nam je dao ekskluzivan insajderski uvid.
Naš bi volio zaigrati te 256 fajtove, kolega kaže da su zabavni. Ali bojim se da bi moglo biti previše zabavno jer moram igrati i druge igre a imam ih puno. Ne znam da li dam to spomenuo u zadnje vrijeme.
Podrzava, ali je minimum 32 GB RAM memorije.
Ovo mi je najbolje!
Podrzava, ali je minimum 32 GB RAM memorije.
Zovi, samo zovi, svi će sokolovi...
Evo sad sam baš gledao u bf da nisam ja možda pogrješio. Piše lijepo 64vs64 znači 256.
Dobro vas Izzy trola
Stisneš tab i vidiš tablicu
Tek nedavno smo dobili Ingame-Scoreboard tako da ne smijemo biti bezobrazni, implementacija navedene opcije iziskuje dugogodisnji rad i moramo biti strpljivi, doci ce i to na red.
pa ova valparaiso mapa je upropaštena skroz. ne mogu zastavice uzeti a da me ne skidaju sa strana sa brda. uvijek protivnik ima uzvisenje odakle moze kampirati i odatle te skidati.
valjda je bio razlog zasto je stari dice team sva ta uzvisenja zabranio.
pa ova valparaiso mapa je upropaštena skroz. ne mogu zastavice uzeti a da me ne skidaju sa strana sa brda. uvijek protivnik ima uzvisenje odakle moze kampirati i odatle te skidati.
Pustiš priku da osvaja a ti čekaš na brdu iza ledja i kad se spanaju kolji bacaj nož ili prigušivać.Meni mapa skroz dobra.
Danas je bio jedan tornado na mapi sa 128 igrača. Baš sam se zabavljao. Nisma ulazio ni izlazio iz vozila. Radni dan nije bio previše naporan, svjedno idem malo igrati, nakon radnog dana.
Dice je smeće.
Pustiš priku da osvaja a ti čekaš na brdu iza ledja i kad se spanaju kolji bacaj nož ili prigušivać.Meni mapa skroz dobra.
ma tesko, posebno kako su ubacili ove sad sektore, pa cim neki tim zauzme sektor odose tiketi nizbrdo. a i onako svi igraju nekoordinisano, pa cesto igram gdje nema balansa nikako. znam pocesto gubiti po 500-600 tiketa razlike.
volio bih da vrate stari sistem bez ovih sektora, onako na prvu mi je to ok ideja, ali generalno mi se ne svidja.
Odrađeno u nekoliko rundi :/
Mislim da je ovo moglo i malo teže.
Lijepo je bilo igrati s tobom(odro te kozle)
pa poanta je i da botovi nešto osvoje dok pune servere, i forumaš i ivanec itd.
pa poanta je i da botovi nešto osvoje dok pune servere, i forumaš i ivanec itd.
opet rasisticki ispadi i prozivke hercegovaca
Jebiga, nemam ja para ko fila da mogu platiti cod 80 eura i igrati dobru igru kad dođem umoran sa posla. Nebi ni ja igrao dice govno da mi zašteka svakih par sekundi i da ne mogu pucati kad izađem iz vozila, nakon što dođem doma umoran od posla.
Tam u dice ostala samo čistačica.
Dajte ideje zašto mi ne radi VOIP u igri?
Uključen je u opcijama, podešen je "default source", u Windowsima je podešen mikrofon i headset (i radi u ostalim programima), vidim kad netko govori (pojavi se žuta ikona s imenom i zvučnikom) al ništa ne čujem.
Probao sam promijeniti i Squad/Party, ništa.
Podešavao sam glasnoću...
Stavim još i screenshte poslije, moguće da mi je ipak nešto promaklo?
Pretpostavljam da bi problem mogao biti što imam dosta mikrofona i izlaza (zvučnici, headset, monitor 1, monitor 2, Oculus...), ali ja odaberem točan u Widowsima i svugjde osim u BF radi...
Jao
Ima još načina da se pohvalis s Oculusom 2.
Jučer smo normalno ja i Cyb pričali u sqadu.
Nama drago da ti imaš.
Dajte ideje zašto mi ne radi VOIP u igri?
Uključen je u opcijama, podešen je "default source", u Windowsima je podešen mikrofon i headset (i radi u ostalim programima), vidim kad netko govori (pojavi se žuta ikona s imenom i zvučnikom) al ništa ne čujem.
Probao sam promijeniti i Squad/Party, ništa.
Podešavao sam glasnoću...
Stavim još i screenshte poslije, moguće da mi je ipak nešto promaklo?
Pretpostavljam da bi problem mogao biti što imam dosta mikrofona i izlaza (zvučnici, headset, monitor 1, monitor 2, Oculus...), ali ja odaberem točan u Widowsima i svugjde osim u BF radi...
Ooo, izgleda da nije dosta samo default device, nego i default communication device.
Probam poslije posla pa javim, ak se nekome pojavi isti problem.
Meni više odgovara kad nikoga ne čujem jer onda više pazim na okolinu i zvukove. Lijepo je kad se čuješ sa squadom ali šta manje to bolja koncentracija.
Jel imaa i kod vas tih framedropova?? Imam i5 10400f ,16 gb ram, i rx6600 8 gb , pa nemoguce da nemogu složiti to da mi radi kako spada...sve sam u igri na low stavio, i onaj file u my documents sam prčkao, profsafeprof ili kako vec se zove..ima jos koje rijesenje,kakav config file?
Jel imaa i kod vas tih framedropova?? Imam i5 10400f ,16 gb ram, i rx6600 8 gb , pa nemoguce da nemogu složiti to da mi radi kako spada...sve sam u igri na low stavio, i onaj file u my documents sam prčkao, profsafeprof ili kako vec se zove..ima jos koje rijesenje,kakav config file?
Imaš li padova na 64 igrača ili svejedno koliko god da je igrača?
Na 128
Slab je procesor ako na 64 igrača nemaš padova. Ocaj procesor koliko može ali na toj mbo možda nečeš ništa moći.
Slab je procesor ako na 64 igrača nemaš padova. Ocaj procesor koliko može ali na toj mbo možda nečeš ništa moči.
Nisi bio u školi kad se učilo č i ć?
Slab je procesor ako na 64 igrača nemaš padova. Ocaj procesor koliko može ali na toj mbo možda nečeš ništa moči.
Nisi bio u školi kad se učilo č i ć?
Ala ovoga sad jebo te rvatski jezik, udaram po tipkovnici šta me prvo dopadne. Jebavao sam profesoricu likovnog kad se taj sat učilo meko ć jer je meni tad bilo tvrdo .