Kad se očisti prašina iz kompa igra radi bolje.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Eto a ti pričaš da je radi patcha bolja igra. Nisi napisao da patch i prašinu u kompu počistio.
Eto a ti pričaš da je radi patcha bolja igra. Nisi napisao da patch i prašinu u kompu počistio.
Da sorry. Nisam bio precizan.
..
Ali sada možeš nositi šešir.
A jedan kvalitetan šešir će uvijek ukrasti svu pažnju na plaži
..
Sljedeci ce imati bolju grafiku.
Activision je furao isti engine 10 godina pa su i ovi vidjeli da mogu prodavati muda pod bubrege, sto manje investicija sa sto vise profita, uzas.
Da su uradili repliku Battlefront 2 u BF fazonu bilo bi daleko bolje sto se grafike i optimizacije tice.
..
Mislim da je ovolika razlika u grafici zato što jednostavno nisu stigli napraviti optimizaciju igre pa su je osakatili da može ikako raditi pri izlasku. Ne mogu drugačije vjerovati da nije moglo bolje
Slabo se vidi na toj slici, evo malo bolji snimak...zadovoljan sam grafikom, nikakav problem. Zumirajte si na linku koga zanima,
povjetarac koji diže pješčanu prašinu, vozila ostavljaju tragove u pijesku, teksture super i kad se sve zumira u daljinu, promjenjivi vremenski uvjeti koji mjenjaju atmosferu igre, od sunačnog do tmurnog, twisteri, uništena vozila lete na sve starne, kupola grune sve u 16, eksplozije...
Slabo se vidi na toj slici, evo malo bolji snimak...zadovoljan sam grafikom, nikakav problem. Zumirajte si na linku koga zanima....
Već sam napisao da ljudi rade svakakve stvari, kao usporeba Pariza i zelenila, sa pustinjom. Gle čuda, pustinja je pusta kak i ime govori. lol
Da igra je dosta loša, ali bezveze mi kad ljudi rade radikale i idu iz kraja u krajnost.
--------------------------
Kakav meme haha
Možda je nekome loša, meni defitivno nije.
haha ubacio tip i onaj dobro poznati zvuk iz MGS kad vidiš Rusa 0:40....
Vama dvojici ova grafika igre je ok?!?!
Zar nisam objasnio sve u postu?
Šta imaš objašnjavati. Vidi se iz aviona ko da je dijete od 5 godina u paintu nacrtao fasade i sve ostalo.
Džaba tragovi u pijesku i povjetarac.
Slabo se vidi na toj slici, evo malo bolji snimak...zadovoljan sam grafikom, nikakav problem. Zumirajte si na linku koga zanima....
Već sam napisao da ljudi rade svakakve stvari, kao usporeba Pariza i zelenila, sa pustinjom. Gle čuda, pustinja je pusta kak i ime govori. lol
Da igra je dosta loša, ali bezveze mi kad ljudi rade radikale i idu iz kraja u krajnost.
--------------------------
Kakav meme haha
Onda nek sve bude u pustinju bez icega jos ce im lakse bit napravit mapu.
Umjesto da uopce ne rade mape u pustinji ili na livadama kojima nema kraja i na kojima nema nicega.
Jel uopce postoji neka prica oko tih pustinjskih mapa ? Ti gradovi kad presusi pipa vratit ce se pustinji. Bit ce napusteni. Nemas tu oko cega ratovat
A da bude neka mjera, malo ravnoteže? Dosadile gradske ulice i dobro dizajnirane mape pa hajmo napraviti upravo sve suprotno.
Jel uopce postoji neka prica oko tih pustinjskih mapa ? Ti gradovi kad presusi pipa vratit ce se pustinji. Bit ce napusteni. Nemas tu oko cega ratovat
Priča je da su sile željele pokazati čija vojska se bolje bori na plus pedeset. Tko izdrži plus pedeset može sve .
Ti si baš neki žešći trol ili.......... ostajem bez teksta
ha ha ha ha
Floyd zašto mi se ne javljaš na mobitel?
Ti si baš neki žešći trol ili.......... ostajem bez teksta
Ma nije troll, diceov zaposlenik za odnose s javnošću, što se i vidi. Tupi svoje, džaba mu dat argumente.
Kompliment bi bio da je troler, toliko je našmrkan da su mu goat simulator i postal 3 najbolje igre.
Napravili su pustu otvorenu mapu jer bi uprotivnom bila prezahtjevna.
Koji su to postapokalipticni gradovi koji su čisti ko suza, i onda neki hvale grafiku. Fali tu hrpa detalja, fali priča, nisu pravili single player, nisu uspjeli s multiplayerom, nisu uspjeli s grafikom. Igrao sam na ps4 i PS5, razlika je nebo i zemlja. Upalite BF 1 ili BF V i vidite kako su balansirane mape, ima i zaklona i rovova i svega.
U bf 2042 klinci trce po livadama i love leptire a drugi samo leže u grmu s sniperom.
Igrao sam BF 2042 oko 20-30 sati, jedini tko me revivao je bio jedan bot, toliko o squad based multiplayeru.
Kompliment bi bio da je troler, toliko je našmrkan da su mu goat simulator i postal 3 najbolje igre.
Ti si samo buthurt jer ti taj stari ryzen nemere tjerat igru na više od 45 fpsa 😂