Battlefield 2025 izdvojena tema

poruka: 135
|
čitano: 22.435
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
Battlefield 2025

Meni je najbitniji ovaj core dio igre. Hocu pravi Battlefield sa conquest modom i onda da nekad ubacim rush mode.

Ako ce praviti neki battle royale, fortnite, cod verzije, pored ove glavne, to mi ne smeta nikako jer necu to svakako ni igrati.

I told you that Chelsea were the best team in the world, and tonight we are

6 0 hvala 0
16 godina
Battlefield 2025
DarthMarkus kaže... Normalno da radi fluidnio kad ti fali pol galaksije hehe
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Re: Battlefield 2025
CyberDemonVZ kaže...

EA Admits Failure | Battlefield Launch Window | Earning Call Summary

Bio je EA Earnings call. Spomenuli su BF - pozitivne reakcije na BF Labs. Priznali loš pristup prošlim BF-ovima i da to namjeravaju ispraviti.

Koliko im je za vjerovati, vidjet ćemo.

Mnogo se spominje "BF ecosystem", koji još nije objašnjen. Vjerojatno povezanost igre koja se plaća + free verzija battle royale.. il tak nešto. Ko CoD.

Onaj video i bf labs su najbolji dmg control što su mogli. 

Grade hype iz nule, pokušavaju dati ljudima šta žele + Zampela.

Ako ovo useru onda nezz, baš mioraš bit debil, no dokazali su da mogu sve usrat i kad imaju sve na gotovo.

Priznali su zajeb, i sad kao oprostitie nam, gradimo ''love letter'' i gameplay koji rezonira s igračima..kojim igračima vidjet ćemo?

iz malo viđenog je reinkarnacija bf 3 i 4 i da bar tako bude, no velim, oprezno sam optimističan, tj. realno boli me kifl. Tako u zadnje vriejme uživam u sp igrama, di sejvam tu nastavim i gamepad u ruke noge u zrak.

NO bumo vidjeli.

jel ima link za preorder?

dery kaže...

Fiskalna godina 2025. ti završava 31.3., i počinje 2026.g. E sad šta je tu za mislit nezz, ali promašaj je plasirat u 3mj. svaki aaa se plasira 10 11 12mj.

Kompa probaj ignoriraj autora, pomaže.
Poruka je uređivana zadnji put sri 5.2.2025 20:59 (fila2208).
4 godine
Battlefield 2025
Over 1.3 million people queued up to test the next Battlefield game.
EA has expressed that the response to the playtest and Battlefield Labs for the next Battlefield game has been overwhelmingly positive and beyond expectations. CEO Andrew Wilson highlighted that this game will be the largest in the series, with unprecedented investment from EA, involving four studios and aiming for a stable and secure launch

Team Blue
Poruka je uređivana zadnji put sri 5.2.2025 22:17 (Boris grozni).
Moj PC  
3 0 hvala 1
11 godina
Battlefield 2025

A ako će bit ko prije (tko se tome uopće realno i nada) gdje se spominje Battlepass? A bit će 100%. Neće valjda prodat igru ko Baldurs Gate 3 i niš zaradit poslje. EA i poštenje? Ajdeeee ajmoooo da vidimo i to. Apex (Zampela i Respawn) trpi i stagnira. Možda su navalili svim silama na taj BF, ali neće to bit jeftino, e to nema šanse.

Your mind is like a parachute! Useless unless its open

0 0 hvala 1
16 godina
fila2208 kaže..

Fiskalna godina 2025. ti završava 31.3., i počinje 2026.g. E sad šta je tu za mislit nezz, ali promašaj je plasirat u 3mj. svaki aaa se plasira 10 11 12mj.

Znači do 3mj 2026 se može rastegnit ali nikad nisu tada plasirali valjda onda ostaje ova god 10mj

Poruka je uređivana zadnji put čet 6.2.2025 11:41 (dery).
14 godina
Battlefield 2025

Hoće biti server browser kao u starijim naslovima ili usrani matchmaking kao u 2042?

Moj PC  
1 0 hvala 1
16 godina
C64 kaže...

Hoće biti server browser kao u starijim naslovima ili usrani matchmaking kao u 2042?

To jest bitna stvar bf-a. Ako budu slušali igrače hoče, pitanje je znaju li oni to napravit jer im je matchmaking jednostavniji.

13 godina
dery kaže...
C64 kaže...

To jest bitna stvar bf-a. Ako budu slušali igrače hoče, pitanje je znaju li oni to napravit jer im je matchmaking jednostavniji.

Znaš što? Zapravo je server browser jednostavniji iz programerskog pogleda:

Prolazi sve otvorene servere i ispiši:

ping, broj igrača, mapu... i prikaži tpku Connect

Nit ih briga jel pun, jel ti blizu, jel nebalansiran.

A matcmaking treba pregledati sve servere, rasporediti po pingu (odabrati točnu regiju), gledati samo one s slobodnim mjestima, spajati po nekoj logici - npr. gdje je velik disbalans, jesi li u squadu da rezervira više mjesta....

Steam and EA: CyberDemonVZ
13 godina
dery kaže...

Odkud su ove informacije?

Ovo je doslovno jedini izvor na koji sam naletio da se spominje 2027. godina.

16 godina
CyberDemonVZ kaže...
dery kaže...
C64 kaže...

A matcmaking treba pregledati sve servere, rasporediti po pingu (odabrati točnu regiju), gledati samo one s slobodnim mjestima, spajati po nekoj logici - npr. gdje je velik disbalans, jesi li u squadu da rezervira više mjesta....

Sječam se da smo o tome nekad raspravljali i netko tko se razumije je objasnio da im je veči problem sa browserom stoga su se prebacili na ovo. Ne mogu se sjetit što točno.

Poruka je uređivana zadnji put čet 6.2.2025 19:29 (dery).
13 godina
CyberDemonVZ kaže...
dery kaže...
C64 kaže...

Pa hajde ti im nešto složi i pošalji. Možda stave tvoj lik za suporta što si stalno igrao 

11 godina
CyberDemonVZ kaže...
dery kaže...

Odkud su ove informacije?

Ovo je doslovno jedini izvor na koji sam naletio da se spominje 2027. godina.

Ne brini. Sigurno izlazi do kraja ožujka 2026. Potvrđeno i od strane Apex Legends 2.0 koji kreće s "proizvodnjom" čim izbace BF. 

https://www.thegamer.com/battlefield-6-release-date-before-april-2026/

https://www.thegamer.com/apex-legends-2/

Your mind is like a parachute! Useless unless its open
13 godina
Battlefield 2025
Everything You Missed in the Battlefield Labs Reveal (Trailer Breakdown)
Flakfire

Moj PC  
3 0 hvala 2
15 godina
Battlefield 2025

Ovaj si bum kupil za 60. rođendan taman da imam nekaj za zabavu kad odem u penziju.

(Gcro)K4lim3ro
Moj PC  
3 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice