Battlefield 1

poruka: 13.940
|
čitano: 1.253.745
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF1 nickovi - da se ekipa lakše skupi
13 godina
Battlefield 1

Ko preordera dabogda mu Dujina janjetina zagorila!

Xtreme_Dama; Youtube: https://www.youtube.com/user/DamaTheCrow
Moj PC  
2 1 hvala 1
15 godina
neaktivan
Re: Battlefield 1
Volume kaže...
maxis kaže...
Soldier977 kaže...

Hajmo, da vidim, ko je još preorderao?! 

Ja preorderao. Ovako ili onako bi ga uzeo kao i većina vas nemojmo se lagati. 

Nije poanta u tome ko će ga uzeti, a ko ne, nego iz principa neću napraviti preorder. Ne kužim šta dobivate s tim, osim ako je samo stvar u tih par kuna manje? Samo im dajete doznanja da će te bit zadovoljni bilo kakvim govnom koje vam isporuče

Kupit ću igru kad je isprobam i ako mi se svidi, jebe me se za pišljivih desetak eura više - manje

Pošteno. Zavisi od kuta gledanja. Ja se nisam razočarao ni s Bf 3 ni Bf 4 čak naprotiv igre su mi odlične. Razočarao sam se s Hardline i Battlefront i tu sam već po gameplay videu shvatio da tu nema kruha za mene. Bete su mi samo potvrdile to što sam zaključio iz raznih videa pa ih nisam ni kupovao. S druge strane ovo što sam vidio meni je dovoljno da zaključim da će mi se Bf 1 svidjeti a s betom ću si samo to potvrditi. Par kuna više ili manje nije presudno ali evo ja nagradio Dice za Bf1 ako se tako gleda.

sake08
9 godina
protjeran
Battlefield 1

Ja sam napravi preorder iako mi igra lose izgleda.

Moj PC  
2 1 hvala 1
14 godina
neaktivan
Battlefield 1

voljum evo ona tvoja izbacila dlc... Ja bi nju pre-odero

isto ko i ovaj bf

https://m.youtube.com/watch?v=Z-IdGKYYwf8

http://g.bf4stats.com/5x9DH6mr/pc/53COP-ceco.png
Moj PC  
2 0 hvala 1
13 godina
TSI kaže...

Vidi i ne čudi me od tebe

13 godina
Battlefield 1

BF4 je pokvarena igra i dan danas - ovisi o serveru na kojem se igra i o pingerima na njemu.

U boljem je stanju nego prije, ali to nije gotova igra - još uvijek!

Hardline koliko god osporavan je u puno boljem stanju od BF4 - po pitanju netcodea - ne govorim o igri samoj da me krivo ne shvatite.

Star Wars nisam niti probao tako da ne znam kako igra radi.

Zbog činjenice da su nam u BF4 prodavali muda pod bubrege i ispočetka pravili budale od igrača, kao sve je super - vaši kompjuteri i veza nisu dobri... do toga da bi oformili ekipu koja će mjesecima raditi na popravku nepopravljivog - sami sebi su se posrali u usta.

Isti ti rade BF1 pa zato pušemo na hlado, što bi se reklo - vezano uz preorder.

Ne dam im gušta - makar znam da sam u manjini, ali preorder prije bete od mene neće dobiti.

Bez obzira što mi se do sad viđeno svidjelo, ne pada mi na pamet podržavati papke koji bi opet mogli napraviti budale od igrača.

Znam, ima manje zahtjevnih igrača, onih kojima je super BF4 jer ih ne opterećuje netcode.

Ja na žalost nisam u toj kategoriji - ne mogu uživati u nečemu što je pokvareno.

To je kao da kupite Mazdu 6 sa 500 konja i ne možete je voziti više od 80 km/h jer je gefufna pokvarena i nedopušta vam razvijanje maksimalne brzine.

Znači, preorder ili obična kupovina tek kada probam betu.

[19xx] 4ntraks
Moj PC  
8 0 hvala 1
13 godina
TSI kaže...

Gdje si Ljudino, da ne kažem Ludino... jel još pucaš po zidovima na praznim serverima ili si naučio?

[19xx] 4ntraks
9 godina
protjeran
Skilledžija kaže...
TSI kaže...

Gdje si Ljudino, da ne kažem Ludino... jel još pucaš po zidovima na praznim serverima ili si naučio?

Molim?

#SRB
14 godina
TSI kaže...
Skilledžija kaže...
TSI kaže...

Molim?

Opalin te golim

11 godina
Volume kaže...
TSI kaže...
Skilledžija kaže...
TSI kaže...

Molim?

Opalin te golim jezikom po čmaru

9 godina
protjeran
TSI kaže...

Gledam i ne vjerujem.... Ovo samo osim tebe može dama napravit.....

******YOUTUBE: https://www.youtube.com/channel/UCAAui2B1chG8tt5Aoow6e_A *******TWITCH: http://www.twitch.tv/du_jo_cro
13 godina
neaktivan
TSI kaže...

Pirat može ovo za post dana?

Čovjek kvalitetno pridonosi raspravi već neko vrijeme. Mogao bi dobiti i moderatorsku palicu.

A true man is not how much liquor he can drink,nor how much asses he can whip,a true man is how he takes care of his family and handles himself in crisis.
13 godina
TSI kaže...

Tebi je turbina izgleda sagorila. 

Xtreme_Dama; Youtube: https://www.youtube.com/user/DamaTheCrow
17 godina
odjavljen
Skilledžija kaže...

BF4 je pokvarena igra i dan danas - ovisi o serveru na kojem se igra i o pingerima na njemu.

U boljem je stanju nego prije, ali to nije gotova igra - još uvijek!

Hardline koliko god osporavan je u puno boljem stanju od BF4 - po pitanju netcodea - ne govorim o igri samoj da me krivo ne shvatite.

Star Wars nisam niti probao tako da ne znam kako igra radi.

Zbog činjenice da su nam u BF4 prodavali muda pod bubrege i ispočetka pravili budale od igrača, kao sve je super - vaši kompjuteri i veza nisu dobri... do toga da bi oformili ekipu koja će mjesecima raditi na popravku nepopravljivog - sami sebi su se posrali u usta.

Isti ti rade BF1 pa zato pušemo na hlado, što bi se reklo - vezano uz preorder.

Ne dam im gušta - makar znam da sam u manjini, ali preorder prije bete od mene neće dobiti.

Bez obzira što mi se do sad viđeno svidjelo, ne pada mi na pamet podržavati papke koji bi opet mogli napraviti budale od igrača.

Znam, ima manje zahtjevnih igrača, onih kojima je super BF4 jer ih ne opterećuje netcode.

Ja na žalost nisam u toj kategoriji - ne mogu uživati u nečemu što je pokvareno.

To je kao da kupite Mazdu 6 sa 500 konja i ne možete je voziti više od 80 km/h jer je gefufna pokvarena i nedopušta vam razvijanje maksimalne brzine.

Znači, preorder ili obična kupovina tek kada probam betu.

šta je točno pokvareno kod bf4,netcode? meni je hardline isto bolji po pitanju tog netcodea od bf4...znači ovi šta su radili bf4 rade i bf1? koji su to? po meni su bolji ovi šta su radili hardline,visceral

i svi vi šta nećete napravit preorder prije bete,ako vam se ne svidi beta,šta onda? opet ćete napravit preorder i igrat igjicu makar vam se ne sviđa,i onda to dođe na isto

13 godina
maxis kaže...
Soldier977 kaže...

Hajmo, da vidim, ko je još preorderao?! 

Ja preorderao. Ovako ili onako bi ga uzeo kao i većina vas nemojmo se lagati. 

Naravno. Vjerojatno cemo svi sa teme igrati. Al ti je Volume sve objasnio. EA i DICE misle da mogu raditi (ili ne raditi) sto god hoce, a da ce se igra prodavati sama od sebe.

Pa da ih odma na početku malo "stresemo", da se baš ne opuste.

Btw, prema ovome, brojke preordera su ponižavajuće (BF4 vs BF1)  2-3 tjedna poslije najave

Ipak, na ovo se javio neki lik iz DICE-a i rekao je da se u ovu statistiku ne ubraja digital prorder...

A ak je to istina, onda je to totalna glupost. Pa danas je 95% preordera online.

bugson kaže...
ceco22 kaže...

Sad ga vec nema ispod 38€

Na Juznoafrickom Origin store-u BF1 Standard Edition je 600 randa~40$~35eura, Early Enlister je 850R.

Ajd, da je netko provjerio i javio! Hvala!

Battlelog: [G] CyberDemonVZ; NiramX kaže... Tko se na četvorku opeko i na peticu puše
Poruka je uređivana zadnji put ned 19.6.2016 15:45 (CyberDemonVZ).
16 godina
Battlefield 1

A budala da preorderat, pa za 2 godine ce bit 5 eura, taman cjena.

Kanter PROO
Moj PC  
9 0 hvala 4
13 godina
RePlaY kaže...

Haha, eto, Replay sve objasnio 

Battlelog: [G] CyberDemonVZ; NiramX kaže... Tko se na četvorku opeko i na peticu puše
13 godina
M4X kaže...

šta je točno pokvareno kod bf4,netcode? meni je hardline isto bolji po pitanju tog netcodea od bf4...znači ovi šta su radili bf4 rade i bf1? koji su to? po meni su bolji ovi šta su radili hardline,visceral

i svi vi šta nećete napravit preorder prije bete,ako vam se ne svidi beta,šta onda? opet ćete napravit preorder i igrat igjicu makar vam se ne sviđa,i onda to dođe na isto

Netcode je pokvaren.

Osim toga, igra je napravljena noob friendly s lošim mapama (čitaj krovovima) i idiotskim levolušnom, ali to je sve manje bitno od onog prvog, a to je netcode.

Visceral je radio Hardline, a ovo valjda rade u Stockholmu i u LA-a - šta ja znam - radi DICE?!

Tko god radi, koristi isti jebeni engine s istim jebenim netcodeom.

Ako mi se beta ne svidi, tj. ako vidim da je netcode u banani, možda ne uzmem igru.

Barem ne odmah na početku dok sve bude u banani.

Backup mi je COD Remastered.

Ili ću jednostavno prestat igrat igjice i posvetit se obitelji?!

[19xx] 4ntraks
14 godina
Skilledžija kaže...

Netcode je pokvaren.

Osim toga, igra je napravljena noob friendly s lošim mapama (čitaj krovovima) i idiotskim levolušnom, ali to je sve manje bitno od onog prvog, a to je netcode.

Visceral je radio Hardline, a ovo valjda rade u Stockholmu i u LA-a - šta ja znam - radi DICE?!

Ako mi se beta ne svidi, tj. ako vidim da je netcode u banani, možda ne uzmem igru.

Ja ne kužim šta tebi ne valja kod netcoda, pa radi sve normalno

Evo probaj ovaj server, samo je 30hz al radi perfektno. Ako ti i na njemu ne bude ok onda je do tebe/tvoje veze nešto

http://battlelog.battlefield.com/bf4/servers/show/pc/dfdd9759-42d7-4fe1-be97-36c0d9ea90c7/1-Tactical-Gamers-Infantry-Only-teamplay-is-everything/

13 godina
neaktivan
RePlaY kaže...

CyberDemonVZ kaže...
RePlaY kaže...

Nije to ništa. Za 3-4 godine biti će besplatna base igra na čitavih tjedan dana.

A true man is not how much liquor he can drink,nor how much asses he can whip,a true man is how he takes care of his family and handles himself in crisis.
Poruka je uređivana zadnji put ned 19.6.2016 18:28 (Ikarus01).
9 godina
protjeran
Ikarus01 kaže...
RePlaY kaže...

CyberDemonVZ kaže...
RePlaY kaže...

Nije to ništa. Za 3-4 godine biti će besplatna base igra na čitavih tjedan dana.

Moras od pocetka irgat da budes dobar inace ces biti pljuga kao u bf4!

#SRB
Poruka je uređivana zadnji put ned 19.6.2016 18:51 (TSI).
16 godina
Battlefield 1

Bf4 ozbiljnije i bolje izgleda od ovoga, lošije su eksplozije, razaranje ,oružja , te ovaj ženski glas smiješno.Ovo mi izgleda kao neka zajebancija.Vozila i tenkovi mi smiješno izgledaju nakon bf4 gdje ulijevaju strahopoštovanje,jedino je avion zanimljiv.

kradem mine iz minskog polja
Moj PC  
0 1 hvala 0
15 godina
dery kaže...

Bf4 ozbiljnije i bolje izgleda od ovoga, lošije su eksplozije, razaranje ,oružja , te ovaj ženski glas smiješno.Ovo mi izgleda kao neka zajebancija.Vozila i tenkovi mi smiješno izgledaju nakon bf4 gdje ulijevaju strahopoštovanje,jedino je avion zanimljiv.

Ovo je alpha!

Stranice su trenutno nedostupne.
17 godina
neaktivan
dery kaže...

BF4 je napunio skoro 3 godine, tako da daj jednaku priliku i jedinici. Sve će se rješit do izlaska BF2 ili kako li već će se zvat.

Poruka je uređivana zadnji put ned 19.6.2016 19:19 (Penryn).
17 godina
odjavljen
Skilledžija kaže...
M4X kaže...

Netcode je pokvaren.

pa to bi bilo najbolje i najpametnije

16 godina
Kill Frenzy kaže...
dery kaže...

Ovo je alpha!

Misliš da će igru koju su radili 5 godina puno promjenit za koji mjesec.Ma svejedno modernije ratovanje je žešće dinamičnije ozbiljnije te ovo meni izgleda kao nešto da popuni kratko vrijeme ili mogući podbačaj do izlaska bf5

17 godina
odjavljen
dery kaže...
Kill Frenzy kaže...
dery kaže...

Ovo je alpha!

Misliš da će igru koju su radili 5 godina puno promjenit za koji mjesec.Ma svejedno modernije ratovanje je žešće dinamičnije ozbiljnije te ovo meni izgleda kao nešto da popuni kratko vrijeme ili mogući podbačaj do izlaska bf5

ako su radili 5 godina onda je to dobro,bit će dobra,meni se onaj prvi trailer nije svidio,sad kad sam vidio pravi gameplay=napaljen

16 godina
M4X kaže...

ako su radili 5 godina onda je to dobro,bit će dobra,meni se onaj prvi trailer nije svidio,sad kad sam vidio pravi gameplay=napaljen

Imaš spore reflekse jer meni izgleda da je igra ubacila u 1 brzinu(naziv bf1 odgovara) nakon četvrte.

13 godina
Volume kaže...

Ja ne kužim šta tebi ne valja kod netcoda, pa radi sve normalno

Kod mene ne radi normalno, niti je ikad radilo.

Jest par puta, kad sam bio neubiviv, ali te zasluge ću pripisati serveru, a ne mojoj vještini.

Danas sam promijenio jedno 3 servera i na svakom sam imao situacije da pucam u protivnika, a meci se ne registriraju.

Ili da umirem od HS u serijama i to često od istog protivnika za kojeg sam uvjeren da nije čiter.

Pucam u lika koji mi je okrenut leđima i relativno je blizu - pucam precizno, nisam degenerik - lik se okrene i ubije me hladno.

Iza ugla se presretnem s likom i obojica pucamo iz hipa, ja padnem u sekundi, a on na 100% - obično padnem od HS-a u takvim situacijama.

Da, sve to mi se događa i dalje.

Kad vozim heli na Zavodu ima servera na kojima mi treba 30 metaka za ubit nekoga, a na nekim serverima s 30 ubijem trojicu-četvoricu.

Danas sam baš vozio na jednom gdje mi je trebalo po 20 metaka za ubit protvnika.

Nemoguće da je veza u pitanju pošto mi ostale igre tog tipa rade bez problema, a i ovisi od servera do servera - nije uvijek isto.

Pa pisao sam jutros da mi Hardline radi neusporedivo bolje od BF4.

Ide mi na kurac da moram igrati na jednom te istom serveru za kojeg znam da koliko-toliko igra dobro radi jer nisam tako naučen.

Obično tražim gdje je Zavod ako mi se leti ili gdje su Lockeri ako mi se puca - s tim da ne volim only Locker servere nego Lockere koji su u tom trenu u rotaciji, pošto na only Locker servreima igraju degenerici.

Na ovim drugima ponekad znaju biti jako zanimljive runde.

[19xx] 4ntraks
15 godina
Battlefield 1

Što igrat do bf1 bete?

Pozdrav svima kojima sam na ignore!
Moj PC  
0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF1 nickovi - da se ekipa lakše skupi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice