Khm, khm mislim da ste nekog zaboravili tko još nije kupio ali dobro kaj sad ja nemam K/d 3 pa mogu vrit.

.
Zasad koliko sam vidio igra ima svoje mane ali kako je izgleda ovo prvi launch bez ozbiljnih poteškoća pa je ukupni utisak mrvicu bolji. Također većina ekipe sa foruma opet igra zajedno pa je time i doživljaj puno bolji ali i mrvicu subjektivniji. Faktor zabave™ je tu i ljudima je to dovoljno za sada. Dakle za pravu ocjenu treba još malo vremena proći jer kako vidim još ekipa ima iste probleme sa komponentama PCa kako i na početku BF4. Naravno da igra bolje radi na predzadnjoj generaciji kartica i procesora, i novijoj. Ima netko tko ima konfiguraciju sličnu mojoj, ili jednu generaciju grafe bolje pa da javi na koliko low treba igra biti za pristojan framerate
(beta 1080 low jer radila relativno ok
)
sutra po igru do gameshopa,pa popodne do fkk,ali navecer 6 sati bf1.. ako ima tko volje da vodi njubaru koja pucacinu nije igrala od cod 4(),nek se javi u inbox.
Koliko vidim ovi moji me odjebali pa ti se javim jedno za jedno mjesec dva kada kupim igru.
ili se javi Cyberu...
Da kad bolje razmislim javi se Cyberu.
Nego di su nestali svi oni kaj su pisali da se ne piše o igjici na temi, od sto glasa glasa ćuti ni.