Battlefield 1

poruka: 13.940
|
čitano: 1.258.862
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF1 nickovi - da se ekipa lakše skupi
13 godina
neaktivan
Re: Battlefield 1
LeftY_CRO kaže...

kojima steka dx12, mozad nemate true dx12 support pa zbog toga...

ne znam, meni bolje radi na 12 nego 11 a kolko znam 3XX serija je prva dobila pravi dx12 support

Imam MSI RX 480 Gaming X od 8 GB-a...i dobiivam isto 90 FPS-a na ultra, u singleplayer misijama dobivam i preko 120(al one nisu mjerilo), ali zna tu i tamo zatrzakat i FPS drops bez ikakvog razloga, a nista od tog se ne desava na DX11, tako da definitivno do igre je, do graficke sigurno nije.

Origin ID: ReaLazio
10 godina
LUNAT1C kaže...
playjob kaže...

Ljudi molim vas za pomoć, jel netko od vas kupovao igru na g2a?

ja preordero sa g2a

Iz koje si ga države kupio? I jesi platio VAT tj. PDV?

12 godina
neaktivan
TheDarkSide kaže...
LeftY_CRO kaže...

ne znam, meni bolje radi na 12 nego 11 a kolko znam 3XX serija je prva dobila pravi dx12 support

Imam MSI RX 480 Gaming X od 8 GB-a...i dobiivam isto 90 FPS-a na ultra, u singleplayer misijama dobivam i preko 120(al one nisu mjerilo), ali zna tu i tamo zatrzakat i FPS drops bez ikakvog razloga, a nista od tog se ne desava na DX11, tako da definitivno do igre je, do graficke sigurno nije.

kuzim, al ima ljudi koji se zale da im je opcenito na dx12 neigrivo pa sam na to mislio sa postom prije... a to kaj tu i tam stroka mislim da ce amd fixat sa driverima, jer ove sad koje su izdali neki dan ama bas nikakvo poboljsanje nisam primjetio u odnosu na verziju prije

uplay: dr.LeftY | steam: lefty_cro | raptr: leftMD | origin: dr_levakkk | LoL (EUNE): dr levakkk
13 godina
neaktivan
LeftY_CRO kaže...
TheDarkSide kaže...
LeftY_CRO kaže...

kuzim, al ima ljudi koji se zale da im je opcenito na dx12 neigrivo pa sam na to mislio sa postom prije... a to kaj tu i tam stroka mislim da ce amd fixat sa driverima, jer ove sad koje su izdali neki dan ama bas nikakvo poboljsanje nisam primjetio u odnosu na verziju prije

Neznam kako je bilo prije jer sam betu od BF1 igrao na PS4, cisto ono da probam..al nemogu ja te pucacine igrat na gljivi, to je zivi uzas...imam zato kolegu, headshotove radi kao od sale preko gljiva na gamepadu, ja nemogu pogodit ni metu velicine broda. Al zato na misu i tipkovnici je to to, bar za mene. Al sta stvarno ovi driveri od neki dan nisu napravili nikakav pomak naprema prijasnjima ili kad ste igrali BETU na PC-u?

10 godina
neaktivan

Khm, khm mislim da ste nekog zaboravili tko još nije kupio ali dobro kaj sad ja nemam K/d 3 pa mogu vrit..

Zasad koliko sam vidio igra ima svoje mane ali kako je izgleda ovo prvi launch bez ozbiljnih poteškoća pa je ukupni utisak mrvicu bolji. Također većina ekipe sa foruma opet igra zajedno pa je time i doživljaj puno bolji ali i mrvicu subjektivniji. Faktor zabave™ je tu i ljudima je to dovoljno za sada. Dakle za pravu ocjenu treba još malo vremena proći jer kako vidim još ekipa ima iste probleme sa komponentama PCa kako i na početku BF4. Naravno da igra bolje radi na predzadnjoj generaciji kartica i procesora, i novijoj. Ima netko tko ima konfiguraciju sličnu mojoj, ili jednu generaciju grafe bolje pa da javi na koliko low treba igra biti za pristojan framerate  (beta 1080 low jer radila relativno ok)

phnx kaže...

sutra po igru do gameshopa,pa popodne do fkk,ali navecer 6 sati bf1.. ako ima tko volje da vodi njubaru koja pucacinu nije igrala od cod 4(),nek se javi u inbox. 

Koliko vidim ovi moji me odjebali pa ti se javim jedno za jedno mjesec dva kada kupim igru.  ili se javi Cyberu... Da kad bolje razmislim javi se Cyberu.

Nego di su nestali svi oni kaj su pisali da se ne piše o igjici na temi, od sto glasa glasa ćuti ni.

dajte šansu miru, jer Miro je dobar čovjek
Poruka je uređivana zadnji put ned 23.10.2016 16:38 (MatoOO13).
12 godina
neaktivan
TheDarkSide kaže...

Neznam kako je bilo prije jer sam betu od BF1 igrao na PS4, cisto ono da probam..al nemogu ja te pucacine igrat na gljivi, to je zivi uzas...imam zato kolegu, headshotove radi kao od sale preko gljiva na gamepadu, ja nemogu pogodit ni metu velicine broda. Al zato na misu i tipkovnici je to to, bar za mene. Al sta stvarno ovi driveri od neki dan nisu napravili nikakav pomak naprema prijasnjima ili kad ste igrali BETU na PC-u?

ja nisam primjetio nikakvo "poboljsanje", jedino kaj mi se desio 1 bsod sa referencom na atikmdag nakon novih drivera :/

uplay: dr.LeftY | steam: lefty_cro | raptr: leftMD | origin: dr_levakkk | LoL (EUNE): dr levakkk
13 godina
Battlefield 1

Ako meni igra radi na FHD medium/low settings, onda ce svima radit :D 

Jedini je problem sta mi je internet brz ko isusov magarac pa ima jos dobrih 5h skidanja, a skida se od jucer navecer. 

Dodajte me na origin: D3DIC4TED mi je nick. Pa da halamo malo.

https://www.youtube.com/user/crazypeopleteamcro
Moj PC  
1 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
Battlefield 1

i da jedan kratki obrazovni jer ste ontopičarili ko ludi.. Nex objašnjava noobovima kako C4 radi.

dajte šansu miru, jer Miro je dobar čovjek
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

amd ozbiljno treba optimizirat bolje mafiu 3 koja radi ispod prosjeka , a i vidit sta je s tim dx12 kao i nekim drugim bugovima, manjim, ili mozda je do dicea to sa dx12. Netko od njih dvoje je.

16 godina
playjob kaže...
LUNAT1C kaže...
playjob kaže...

ja preordero sa g2a

iz hr, i nisam

Umro je Einstein, umro je Newton, ni ja se ne osjećam baš najbolje.. :(
13 godina
neaktivan

Dodajte me tko zeli na origin nick ReaLazio zelena kosturska glava je avatar. Hvala :)

15 godina
Battlefield 1

kako mogu vidjeti koliki mi je fps sa dx 12

Poruka je uređivana zadnji put ned 23.10.2016 16:57 (dreadmoore).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
dreadmoore kaže...

afterburner sa rivatuner statistics, al moras skinut zadnju betu

8 godina
protjeran
Battlefield 1

Odličan je bf 

Muzem krave, udala bi se !!!
Moj PC  
2 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
dreadmoore kaže...

fraps. bandicam, a mislim da cak origin ingame overlay ima mogucnosti prikazivanja fps...

nego mogli bi se jednom prilikom dogovoriti i naci bar za 2 squada pa da odigramo operations kak bog zapovijeda, kaj kazete na to?

13 godina
neaktivan
LeftY_CRO kaže...
dreadmoore kaže...

fraps. bandicam, a mislim da cak origin ingame overlay ima mogucnosti prikazivanja fps...

nego mogli bi se jednom prilikom dogovoriti i naci bar za 2 squada pa da odigramo operations kak bog zapovijeda, kaj kazete na to?

fraps ne podrzava DX12, kao ni starije verzije afterburnera

9 godina
neaktivan
Battlefield 1

pozdrav, trebam ocajno pomoc,kak da mi igra bude lokana na stabvilne fpsove imam i56600k i 390x nije to bas slaba masina da nemrem to imat valjda 

0 0 hvala 0
16 godina
Battlefield 1

Žutilo. Kad se krene s prvog spawn-a, žutilo prestane.

... there is no spoon ...
Poruka je uređivana zadnji put ned 23.10.2016 17:33 (aufhenger).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Battlefield 1

ahaha sa r9 270x 2gb 50fps ultra 1920x1080 smjesno 1200/1540 mhz dx 12 jos da vidimo taj mp jer me on vise zanima nego sp

Poruka je uređivana zadnji put ned 23.10.2016 17:46 (dreadmoore).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
dreadmoore kaže...

ahaha sa r9 270x 2gb 50fps ultra 1920x1080 smjesno 1200/1540 mhz dx 12 jos da vidimo taj mp jer me on vise zanima nego sp

Pa koji je to resolution scale? Izgleda premutno

Poruka je uređivana zadnji put ned 23.10.2016 17:46 (Mitch).
15 godina
Mitch kaže...
dreadmoore kaže...

Pa koji je to resolution scale? Izgleda premutno

100%

13 godina
susko007 kaže...

pozdrav, trebam ocajno pomoc,kak da mi igra bude lokana na stabvilne fpsove imam i56600k i 390x nije to bas slaba masina da nemrem to imat valjda 

malo se potrudi oko informacija - na kojoj rezoluciji igraš, na kojim postavkama, na kakvom monitoru (jedno je ako želiš 60fps što bi trebao moći imati bez problema na FHD rezi, a drugo je ako imaš 144hz monitor), koliko ti variraju fps-ovi sada......

Tread softly because you tread on my dreams.
13 godina
dreadmoore kaže...

nećeš se smijati kada probaš mp sa tim postavkama :P

Tread softly because you tread on my dreams.
14 godina
neaktivan
playjob kaže...
LUNAT1C kaže...
playjob kaže...

ja preordero sa g2a

Pdv? No pdv. Hrvatska je u sklopu EU i to je to. Ne plača se nikakvi PDV. 

BF4 & BF1 - Tonyhrv
14 godina
neaktivan
MatoOO13 kaže...

Khm, khm mislim da ste nekog zaboravili tko još nije kupio ali dobro kaj sad ja nemam K/d 3 pa mogu vrit..

Zasad koliko sam vidio igra ima svoje mane ali kako je izgleda ovo prvi launch bez ozbiljnih poteškoća pa je ukupni utisak mrvicu bolji. Također većina ekipe sa foruma opet igra zajedno pa je time i doživljaj puno bolji ali i mrvicu subjektivniji. Faktor zabave™ je tu i ljudima je to dovoljno za sada. Dakle za pravu ocjenu treba još malo vremena proći jer kako vidim još ekipa ima iste probleme sa komponentama PCa kako i na početku BF4. Naravno da igra bolje radi na predzadnjoj generaciji kartica i procesora, i novijoj. Ima netko tko ima konfiguraciju sličnu mojoj, ili jednu generaciju grafe bolje pa da javi na koliko low treba igra biti za pristojan framerate  (beta 1080 low jer radila relativno ok)

phnx kaže...

sutra po igru do gameshopa,pa popodne do fkk,ali navecer 6 sati bf1.. ako ima tko volje da vodi njubaru koja pucacinu nije igrala od cod 4(),nek se javi u inbox. 

Koliko vidim ovi moji me odjebali pa ti se javim jedno za jedno mjesec dva kada kupim igru.  ili se javi Cyberu... Da kad bolje razmislim javi se Cyberu.

Nego di su nestali svi oni kaj su pisali da se ne piše o igjici na temi, od sto glasa glasa ćuti ni.

Mato, vrijeme je da ju kupiš. 

Širokih ruku te svi čekamo. 

Ja ti imam sličnu konfiguraciju. Pogledaj ''moj pc''

Vrtim od 25 (u akcijama žeščim) do 60 kad se ništa ne dešava. Prosjek mi je znači nekih 30-40 fps-a.

Low postavke rezolucija stepenicu manja od 1440x900.

BF4 & BF1 - Tonyhrv
Poruka je uređivana zadnji put ned 23.10.2016 18:34 (tonik).
16 godina
odjavljen
skank666 kaže...

Uvrijedio si se?

dery  igra uopće nije zahtjevna. Na mojoj konfi leti na ultra ali uzalud mi to kad ne mogu probavit setting al ok, ne brinem se baš jer doć će, poznavajući EA, neki spinoff serijala... Samo... Valjda neće biti Constantinopol - field 330 b.c.

Meni ide dosta loše s obzirom na konfiguraciju: 2560x1440 i otprilike je na 80-150 FPS, ovisno o lokaciji. To je bitno sporije od bete koja je radila tako samo s jednom karticom (sada se koriste dvije). Dakle, došlo je do nekih promjena.

MatoOO13 kaže...

Pa nije li to najbolji dio igre? Ja igram s dvoje kolega trenutno i iako nas je malo, dosta je zabavnije nego solo. Faktor je itekako važan.

17 godina
odjavljen
Battlefield 1

gdje se sve može vidjet statistika igrača i kdr? to u igri uopće nema

Moj PC  
0 1 hvala 0
14 godina
M4X kaže...

https://www.battlefield.com/companion/career/362304855/bf1

Battlelog: [G] pijana_carapa
17 godina
M4X kaže...

Nismo li rekli da je to nebitno i za fegete? 

15 godina
Battlefield 1

jos 30 min treba  cekat ovo pa nikad skinuti ovih 40 gb

Moj PC  
0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF1 nickovi - da se ekipa lakše skupi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice