Battlefield 1

poruka: 13.940
|
čitano: 1.269.567
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF1 nickovi - da se ekipa lakše skupi
14 godina
Re: Battlefield 1
LeftY_CRO kaže...

nasao sam live chat, al popodne sam cekao tam sat vremena i sad cekam vec jedno vrijeme da se udostoje javiti

Iz provjerenih izvora sam saznao da daleko skraćuješ vrijeme čekanja ako im uz opis problema pošalješ i sliku svoga uspravnog stojka. Ovi to tamo navodno obožavaju.

Battlelog: [G] pijana_carapa
13 godina
neaktivan
Battlefield 1

Cekaj ovaj kod je samo da mozes igrat 24h dan prije?  

Sutra (tj. danas) kao otvaraju betu za sve zar ne, neznam zasto su se svi onda tolko uzdrkali oko tih kodova.  

Ja nisam dobio svoj, naravno insider sam od announcmenta.

Ali ako sutra otvaraju onda neznam zasto se svi uzrujavaju tolko.  

Bas nekako glupa ideja, posto su samo razljutili ljude koju su insideri, mogli su odma samo otvorit Betu i gotovo 

ASUS Z97-AR | i7 4790K 4.6GHz | 8GB Corsair Dominator Platinum 1866MHz | Gigabyte GTX 970 Gaming G1 | Corsair AX850 | Samsung SSD 840 EVO 250GB + HDD 1TB | Corsair H100i | NZXT H440 |
Poruka je uređivana zadnji put sri 31.8.2016 0:38 (Marcuskac).

0 0 hvala 0
14 godina
Marcuskac kaže...

Cekaj ovaj kod je samo da mozes igrat 1 dan prije?  

Sutra kao otvaraju betu zar ne, neznam zasto su se svi onda tolko uzdrkali oko tih kodova.  

Ja nisam dobio svog naravno insider sam od announcmenta.

Ali ako sutra otvaraju onda neznam zasto se svi uzrujavaju tolko.

Nije stvar uzrujavanja nego principa...ako me se toliko bombardiralo tim insider sranjima pa onda je valjda red da i ispune razlog tog programa?

Plus, ako ne uspijem staviti to govno na skidanje večeras vjerojatno onda ni sutra neću igrati jer radim drugu smjenu..... pa onda pitanje je hoću li prekosutra uopće biti doma itd itd itd

Dakle, meni je bitno samo da skinem govno i vidim što je što pa da znam dali kupujem ili ne...osobno me boli đon za betu ali imam veoma ograničeno vrijeme za igranje tak da.......

14 godina
Tonči kaže...

U alfi nisam probao ovu mapu, ali igra je meni nešto stabilnija i bolja. Vrlo zabavan Battlefield. Vjerojatno neće zadovoljiti one koji žive od igranja, profesionalce ovdje, ali za ljude kojima je to igra, vrlo, vrlo dobar posao DICE-a. 

Suvisao komentar.
Meni dosta 

Batllelog: sudy_freak
12 godina
neaktivan
Battlefield 1
http://prntscr.com/ccamco

Da probamo kako ovo cudo radi :D
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Battlefield 1

90% vremena gledam spawn screen, umireš od uboda komarca sad, presmiješno :)

Pozdrav svima kojima sam na ignore!
Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
Battlefield 1

Imam sve battlefielde od bad company na dalje, uvijek na pre-order kupio i nikad mi nisu dali insider i early access nit ista... Ono, kao dugogodisnjem vjernom korisniku omogucit ce mi da dobijem igru kad i svi ostali, dok ce random novim korisnicima podijelit insider... Pa bas hvala...

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Battlefield 1

Kako dobiti BF1 Beta code!

Hvala Replay!!!

Odeš na:

https://help.ea.com/in/

Odabereš gore desno Indiju ako nije automatski preko linka

Odabereš Help With A Game

Odabereš (ili preko searcha pronađeš) Battlefield 1

Select a Topic: Codes, Platform Origin

I dolje odabereš Contact Us

Dalje bi trebalo biti jasno...

Battlelog: [G] CyberDemonVZ; NiramX kaže... Tko se na četvorku opeko i na peticu puše
Moj PC  
5 0 hvala 3
15 godina
Battlefield 1

Medic beskorisan. Nitko ne revivea. Puške od medica su konfeti shooter.

Assault fora na papiru, na terenu beskorisan.

Support je meh totalni.

Recon yebe mame ali treba se naviknuti.

Vozila su op, nisam uspio u nijedno sjesti kako treba, iskreno, uvijek su zauzeta i netko siluje s njima jer nitko nema nikakve bazuke da ih digne. ne znam kako su to zamislili, ali na ovoj mapi, tenka može sjebat samo avion ako zna što radi.

Mapa lijepo izgleda, ali mislim da joj fali malo više zgrada po zastavicama.

Igra radi relativno fluidno i izgleda predivno.

Netcode nekad zaštuca ali većinom je ok.

Treba još igrati da vidim jel mi se sviđa ili ne, ne znam još točno reći hoću li uzeti.

Pozdrav svima kojima sam na ignore!
Moj PC  
0 0 hvala 1
12 godina
neaktivan
Battlefield 1
Pojelo memoriju :D
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
CyberDemonVZ kaže...

Hvala Replay!!!

Odeš na:

Evo samo da javim da ovo funkcionira savršeno, mislim da čak i ne treba Indija nego samo treba poslati mail (postoji i ta opcija) i u roku par minuta stiže mail sa kodom....hvala na ideji Replay i hvala Cyberu kaj je napomenuo tu ideju

11 godina

Zna li netko kolko igra jede VRAMa na 42-50% Resolution Scale i sve na Ultra?

16 godina
fila2208 kaže...

Medic beskorisan. Nitko ne revivea. Puške od medica su konfeti shooter.

Assault fora na papiru, na terenu beskorisan.

Support je meh totalni.

Recon yebe mame ali treba se naviknuti.

Vozila su op, nisam uspio u nijedno sjesti kako treba, iskreno, uvijek su zauzeta i netko siluje s njima jer nitko nema nikakve bazuke da ih digne. ne znam kako su to zamislili, ali na ovoj mapi, tenka može sjebat samo avion ako zna što radi.

Mapa lijepo izgleda, ali mislim da joj fali malo više zgrada po zastavicama.

Igra radi relativno fluidno i izgleda predivno.

Netcode nekad zaštuca ali većinom je ok.

Treba još igrati da vidim jel mi se sviđa ili ne, ne znam još točno reći hoću li uzeti.

Assault prejak ,puska dobra ,protutenkovsko sto mu je namjena odlican ,trebas otkljucat toga malo vise ,npr. ona puska za armory at bla bla spicio pjesadinca samo po spotanoj tockici,i sto je najbitnije mozes vozila gadat iz daljine

Medicu prva puska ona tandara stvarno losa ,ali isto kad otkljucas automatsku medic dobar, nesvida mi se sistem ovaj novi kada te ubije netko moras stisnut tj. pozvat nekog da te ozivi,opet je uvedeno ozivljavanje vise puta

Sam dizanj mapa me uzasno podsjeca na battlefront sw , sto je i donekle razumljivo ipak je ovo nadogradnja istog engina,odlicno je npr. sto nema spray-play ubijanja , ovdje da nekog skines treba imat skilla, na ovo kratko igranje nisam primjetio problema sa net-codom npr. Umiranje iza zida , ovaj dio gdje su tocke skupljene medu onim zgradicama bi bio odlican za inf. only mod ,igra radi na ovoj mojoj staroj ragi na auto postavkama sve medium,fhd 120hz, odlicno izmedu 70-90 fps,sve u svemu zadovoljan sam i nije mi zao sto sam prednarucio 

Poruka je uređivana zadnji put sri 31.8.2016 7:52 (Andi_zg).
16 godina
odjavljen
The_Fichek kaže...

Zna li netko kolko igra jede VRAMa na 42-50% Resolution Scale i sve na Ultra?

Na kojoj rezoluciji? Inače, 42% je dobra brojka za 100% (ispravit će to). 50% je više od 100%.

U konzolu (~) upiši: render.drawscreeninfo 1 za vidjeti koja reza je stvarno aktualna.

Poruka je uređivana zadnji put sri 31.8.2016 9:29 (Tonči).
17 godina
CyberDemonVZ kaže...

Hvala Replay!!!

Odeš na:

To sam napravio jučer popodne (doduše ne preko Indije), čekao u live chat-u (pisalo je da sam na redu za manje od 5 minuta više od sat vremena), i naravno nisu poslali ništa ni otključali betu na accountu.

Izgleda da ću nakon posla tek početi skidati.

Taj njihov customer service i napadanje sa Insider-om/pre-orderom/cvijećem u vazi/slikom stojka na platnu mi sve više ide na živce, imam dojam da možda uopće neću kupiti taj BF1...

14 godina
Battlefield 1

Evo od mene 1 ss.

Igram na konfa pod moj pc tako da po pitanju FPS-a i detalja neću pisnuti ni a jer sasvim fluidno radi na 1080p.

Otkupljujem/Popravljam Smartphone-ove kontakt na PM ili evilmage007@gmail.com 097/673/27-41
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Battlefield 1

Ja sam stvarno poslao mail preko indijskog supporta i dobio odgovor za par minuta da je igra aktivirana na mom accountu. Od igre naravno ni i. Idućih par mailova me uvjeravaju da bi trebala biti aktivirana i da se malo strpim, ali evo već sat vremena i još uvijek ništa. Ali nek sam se ja subscribeao na njih spam od prvog dana...

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Battlefield 1

u koliko sati kod nas kreće open beta?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
ZeNGe_CRO-mt kaže...

u koliko sati kod nas kreće open beta?

Kažu u podne američki EST; to je 17-18 kod nas, nisam 100% siguran.

13 godina
Battlefield 1

Je vec koji portal izdao Beta benchmarke?

Meni na mojoj konfiguraciji, na medium, se vrti oko 70 fps-a.

Moram priznati da sam s dx 12 ocekivao malo vise :) BF4, ovisno o mapi, zna povuci i preko 100fps-a.

Battlelog: [G] CyberDemonVZ; NiramX kaže... Tko se na četvorku opeko i na peticu puše
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
protjeran

open beta, a nemogu skinuti igru... sto ce poceti open beta i tek onda skidat? Trazi me key...

13 godina
Battlefield 1

Isto u Insideru i nisam dobil code.

Čekal jučer u ponoć chat.. ništa. Jutros, resume case i umjesto na chat (gdi je vrijeme čekanje +60min) odvede me na mail. Lijepo im objasnim da trebam to asap, i kroz 3 minute dolazi mail da mi je dodana igra :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Battlefield 1

Ja također nikako dobit betu, nemogu ju nac ni na originu, nit sam dobio kakav key evo vec preko 9h cekam... A za Insidera sam ispunio prije mj. i pol

Battlelog: D3lBoy-00
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
CyberDemonVZ kaže...

Moram priznati da sam s dx 12 ocekivao malo vise :) BF4, ovisno o mapi, zna povuci i preko 100fps-a.

Mislim da ti je dx12 po defoltu isključen? Barem je tako kod mene...odoh ga sad uključiti :D

13 godina
Granzon kaže...
CyberDemonVZ kaže...

Mislim da ti je dx12 po defoltu isključen? Barem je tako kod mene...odoh ga sad uključiti :D

Da. Ukljucil sam ga. I restartal igru.

16 godina
odjavljen
Battlefield 1

DX12 je lošiji od DX11 trenutno.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Battlefield 1

Pozdrav svima,

imam jedno pitanjce za znalce jer ne kužim te razne verzije (Standard, Ultimate, Deluxe).

Ako kupim Standard verziju, hoću li moći igrati sve mape kao i oni koji kupa Deluxe verziju?

Koliko ja vidim nigdje ne piše, piše samo neki packovi, kitovi, skinevi...

Hvala na odgovoru

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
Tonči kaže...

U oba tabora?

Freak Show Inc.
13 godina
Friday kaže...
Tonči kaže...

U oba tabora?

Ne, samo kod NVIDIE.

AMD razvaljuje sa drajverima

13 godina
TomGun kaže...

Pozdrav svima,

imam jedno pitanjce za znalce jer ne kužim te razne verzije (Standard, Ultimate, Deluxe).

Ako kupim Standard verziju, hoću li moći igrati sve mape kao i oni koji kupa Deluxe verziju?

Koliko ja vidim nigdje ne piše, piše samo neki packovi, kitovi, skinevi...

Hvala na odgovoru

U Deluxe verziji dobiješ samo skinove za vozila i konje nekakve.

U ultimate dobiješ premium pass - valjda?

Uzmi fino Standard verziju pa ako ti se igra svidi u toj mjeri da želiš još, uzmeš Premium kad izađe prvi DLC.

Nove mape dolaze sa DLC-om, a prvi je negdje 2-3. mjesec.

[19xx] 4ntraks
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF1 nickovi - da se ekipa lakše skupi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice