Assassin's Creed: Unity

poruka: 991
|
čitano: 170.235
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina

Igra na smješno maloj rezolucji 1280x720 !!

Tako da ovo  baš i nije neki primejr performansi...

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: Assassin's Creed: Unity
doktor1 kaže...

Igra na smješno maloj rezolucji 1280x720 !!

Tako da ovo  baš i nije neki primejr performansi...

A gle sa r7 250 sigurno neces igrat na 1080p ta je kartica na razini one u xbonu  ja bi reko da je ovo u redu s obzirom

da je gtx 680 trebo bit minimum

17 godina

Istina, ali kao ša rekoh, taj njihov minimum im je samo opravdanje nakon Watch Dogsa...

Baš ću sutra probat sa GTX 750 TI 2GB...

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
voyager kaže...

Naso ovaj video prije par minuta i5 750 i r7 250x cini se da ide ok{#}

Da ima rezu 1280x720 Lol

15 godina
neaktivan

Ma ić će to ok, mene jedino zabrinjava kako napreduješ kroz igru jača i revolucija u igri pa se pojavljuje sve veći brj NPC-eva (ono što sam vidio na X1 gameplayu bude stvarno masa ljudi) što bi moglo udarit na performanse.

Battlelog: D3XT3R_HR
Poruka je uređivana zadnji put uto 11.11.2014 16:20 (-zip-).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
doktor1 kaže...

Istina, ali kao ša rekoh, taj njihov minimum im je samo opravdanje nakon Watch Dogsa...

Baš ću sutra probat sa GTX 750 TI 2GB...

Ajde stavi pa probaj jer ako češ ti moći igrati na ugodnim postavkama onda ću i ja. (ja ću tek sutra moći jer se još treba skidati 1dan)

17 godina

Jedna slika sa Very High/High detaljima, (ne Ultra/Ultra), FXAA + HBAO+

HBAO+ mi uzima cca 7 FPSa, ali je OBAVEZAN jer bez njega to izgleda drastično lošije

Posle malo detaljnije o performansama i efektima...

Ovako u grubo, moja konfiguracija sa gore spomenutim detaljima od 25-35 FPSa, (tako mi je radio i AC 3 kada je izašo; na GTX 460 kartici dok mi sada AC4 radi na maksimalnim postavkama na 40/45 FPSa)

Na niže postavke se ne isplati ići jer drastično kvare prezentaciju, a dobije se minimalni broj FPSa.

Dakle bez HBAO+ opcije bi imao cca 35 FPSa...

Nevjerovatasn pad FPSa kada krene ingame cut scena kada FPS zan biti i 15!! To prijavljuju ljudi i sa mnogo jačim grafičkim karticama

I btw, borba je mnogo bolja nego prije!

Assassin's Creed Unity Graphics & Performance Guide

Poruka je uređivana zadnji put uto 11.11.2014 9:44 (doktor1).
Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina
protjeran
Eto,sad je jasnije zašto se Jubisoft drži 30 fps-a kad nit najjače konfiguracije nemogu držat stabilnih 50-60 fps-ova.Dakle najbolje je kupit X1/PS4 verzije tko može i ima konzole,te igrat kak spada bez fps dropova.Neda mi se isprobavat jogurt verziju da vidim kako to kod mene šljaka kad vama sa jačim konfama to jedva iznad 30-fpsa ide.
13 godina

IZ svih videa viđenih meni ovo ne izgleda toliko extra da nebi moglo konstantnih 60 fps na nekom gaming računalu vrtit.

Just sayin.

17 godina
Rocinante2112 kaže...

IZ svih videa viđenih meni ovo ne izgleda toliko extra da nebi moglo konstantnih 60 fps na nekom gaming računalu vrtit.

Just sayin.

Ja mislim da je velika stvar u veličini svijeta i populaciji! I vjeruj mi kada pogledaš igru u 1080p na svom monitrou svi ti kompresirani videi padaju u vodu! Da ne govorimo o 900p sa konzola!

Igram na High i igra izgleda jako ljepo.

Rečeno je da je Pariz napravljen u 1:1 omjeru te od tuda mođe biti potražnja za performansama...

No nebi se složio sa njihovim sys. req. nebulozama..

Ako ja sa GTX 750 TI mogu igru gurat u 1080p te high detaljima na 30+ FPSa, dok "nove" konzole to rade na 900p, nema razloga onakve minimalne zahtjeve stavljat! Nikakve!

Performanse su mi slične kao šta sam imao kada je izašto AC III sa GTX 460 te AC4 sa GTX 650 TI...

I da... brightness se spusti samo za jedan u negativu sa defaulta i odmah nestaje onaj isprani izgled...

i mođe se staviti francuski audio.. Po meni must staviti! {#}

Poruka je uređivana zadnji put uto 11.11.2014 11:01 (doktor1).
14 godina

OK, grafika je takva kakva je, kakva je igra općenito? :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina

probaj Jogurt pa ces znat :P

10 godina
neaktivan
doktor1 kaže...

Jedna slika sa Very High/High detaljima, (ne Ultra/Ultra), FXAA + HBAO+

HBAO+ mi uzima cca 7 FPSa, ali je OBAVEZAN jer bez njega to izgleda drastično lošije

Neizgleda lose, samo me smeta ova plastika na glavi sto oni nazivaju kosa.

12 godina
A imas li puno fps dropova,mozda u cutscenovima? Znaci da bi ja trebao moci isto dobro gurat igru ,meni ok na medium sa 40fps i nadam se da ovi novi amd driveri za unity pomazu. I jos ja svoju grafu stavim sa 850 na 1150 corea i moglo bi bit odlicno!
Nothing is true,everything is permitted.
17 godina
Bartaul kaže...
A imas li puno fps dropova,mozda u cutscenovima? Znaci da bi ja trebao moci isto dobro gurat igru ,meni ok na medium sa 40fps i nadam se da ovi novi amd driveri za unity pomazu. I jos ja svoju grafu stavim sa 850 na 1150 corea i moglo bi bit odlicno!

Ingame cutscene su užas užasa šta se tiče FPSa! Kada krene to se sve uspori nevjerovatno!

Prerenderirane scene idu vjerovatno na 900p i izgledaju kao iz 2007 godine... 

Poping je nevjerovatan i ljudi doslovno padaju sa neba... {#}

No pošto je ovo piratska verzija bez updatea možda je to rješeno iako čitajući po forumima nebi se kladio...

15 godina
neaktivan
doktor1 kaže...
Bartaul kaže...

Ingame cutscene su užas užasa šta se tiče FPSa! Kada krene to se sve uspori nevjerovatno!

Prerenderirane scene idu vjerovatno na 900p i izgledaju kao iz 2007 godine... 

Poping je nevjerovatan i ljudi doslovno padaju sa neba... {#}

No pošto je ovo piratska verzija bez updatea možda je to rješeno iako čitajući po forumima nebi se kladio...

Znaci na high 1080p average ti je oko 30 sa 750 ti pa to nije lose  koliko je to stabilno jel ide cesto ispod 30 dok setas po parizu?

17 godina

Samo sam malo igro.. FPS je uglavnom između 28/32.. Knap za normalno igranje...

Poruka je uređivana zadnji put uto 11.11.2014 12:15 (doktor1).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina

Odigrao prve 3 misije i jako mi se sviđa, grafika je brutalna, a što se tice optimizacija ja na svom PC igram na 1920X1080 na very high fps je od 25 do 40, zauzece rama je 3.5gb zajedno sa windowsima , procesor troši od 25-45 %

Poruka je uređivana zadnji put uto 11.11.2014 14:40 (Xboxn00b).
Moj PC  
0 0 hvala 1
14 godina
neaktivan

Ljud nemojte me popljuvati sada, ali stvarno kada sam vidio sys req nisam znao što da radim.. racite mi da li je moguče ovo pokrenuti sa sporijom grafikom(vrtio farcry3 na high postavkama bez problema), nisam hardcore gamer pa ni ne znam za dobru grafiku.. da li bi mogao ovo igrati?

Moj PC  
0 1 hvala 0
13 godina

evo par screenova, nazalost sad sam skuzio da mi save ne radi :(

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Dobro izgleda :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
martanbj kaže...

Ljud nemojte me popljuvati sada, ali stvarno kada sam vidio sys req nisam znao što da radim.. racite mi da li je moguče ovo pokrenuti sa sporijom grafikom(vrtio farcry3 na high postavkama bez problema), nisam hardcore gamer pa ni ne znam za dobru grafiku.. da li bi mogao ovo igrati?

Koja grafička?

Ja mislim da za nekakvo kvalitetno igranje treba minimalno 2GB VRAMa jer vidim da mi je memorija od grfičke konstatno iskorištena..

17 godina

Je l' probao neko na 4GB RAM?

Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
martanbj kaže...

Ako imaš AMDovu ni ne pokušavaj, bar za sada, jer je neoptimizirana za AMD,samo su to priznali, trenutno rade zajedno sa AMDom na optimizaciji.

Poruka je uređivana zadnji put uto 11.11.2014 14:53 (Raoul).
17 godina
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
Ivan(4) kaže...

Je l' probao neko na 4GB RAM?

R9 290 oko 45 fps average, sve na max, FXAA

Edit: Sorry, ja procita 4GB vRAMa, ovo je na 8 GB RAMA

Poruka je uređivana zadnji put uto 11.11.2014 15:13 (Raoul).
14 godina
neaktivan

Imam AMD APU {#} overclockan sa 444 na 750mhz, prešao AC3 bez problema,  no uskoro bi mogla pasti neka brža grafička tako da bolje čekati {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan

Hoće li se igra dobro vrtjeti na Gtx 750 Ti GS na 1080p?

Emerik Klarić
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina

Sta igra ne izlazi 13.11 u europi jer vidim da tu neki vec igraju?

Poruka je uređivana zadnji put uto 11.11.2014 16:28 (njuskac).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Xboxn00b kaže...

Odigrao prve 3 misije i jako mi se sviđa, grafika je brutalna, a što se tice optimizacija ja na svom PC igram na 1920X1080 na very high fps je od 25 do 40, zauzece rama je 3.5gb zajedno sa windowsima , procesor troši od 25-45 %

Znaci vjerojatno ću ju onda i ja s gtx 760 isto moći igrati na high/very high kao i ti s 280x? Još 18h će se skidati

Poruka je uređivana zadnji put uto 11.11.2014 16:35 (sebnov).
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice