vjeruj da je i mene upravo ostavilo bez daha :O
Svaki AC E3 trailer dosada je bio nevjerojatan,kao i igre.
Ovaj stari Ezio ce izgleda biti jos opakiji od mladog
Svaki AC E3 trailer dosada je bio nevjerojatan,kao i igre.
Pa naravno da neće gameplay bit ovakav, ovo je napravljeno da privuče publiku. Al moram priznat da fenomenalno izgleda, al malo mi je retardirano da 55 godišnji Ezio onako skakuče ko da nema ni dana više od 25, malo glupo al ajd........čekam još manje od sat i pol do konferencije hehe
Evo ako naiđete, trenutno ide live stream, pa koga zanima...
Parkour mi se stvarno doima atraktivnijim nego u prijašnjim nastavcima.
Šta reći.........strašno, ja i Dex smo gledali, fenomenalno
i ja sam pratio uživo ovih sat vremena i kad je krenulo zadnjih 10-15 min...osto sam iznenađen atmosferom u igri...sve je nekako živo (mislim bilo je i prije) ali ovo užasno podsjeća na prvi dio i ljepo je to opet vidjet u igri...
stvarno ubisoft zna šta radi, i sad nam preostaje još da vidimo kad izlazi za PC (nadam se ove godine ) i da čekamo 15.11
i ja sam pratio uživo ovih sat vremena i kad je krenulo zadnjih 10-15 min...osto sam iznenađen atmosferom u igri...sve je nekako živo (mislim bilo je i prije) ali ovo užasno podsjeća na prvi dio i ljepo je to opet vidjet u igri...stvarno ubisoft zna šta radi, i sad nam preostaje još da vidimo kad izlazi za PC (nadam se ove godine ) i da čekamo 15.11
I da ne zaseru MP ponovno. Tako bagovit MP nisam nikada vidjeo. Singleplayer mu je čista suprotnost, nebo i zemlja
I da ne zaseru MP ponovno. Tako bagovit MP nisam nikada vidjeo. Singleplayer mu je čista suprotnost, nebo i zemlja
nisam naletio na neke ogromne bugove (zapravo neznam da li sam uopce na bilo kakve - mozda imam srece)...ali kad sam dosao do 50 lvl jednostavno mi se više nije to to...izgubio sam želju za dalje jer znam da više nemam šta osvojit...odnosno svi bodovi idu u prazno (barem u nekom smislu - ostajes na tom 50 lvl i nema dalje nikakve opreme, bonusa, perkova itd...jedino što ostaje je borba za bolju poziciju na ukupnoj listi)...jedino to bi da promjene u nekom drugom smjeru jer mp na 50 lvl izgubi smiso (eto moje mišljenje o mp)...a što se tiče sp-a nema se šta komentirat - od dvojke pa do sad je ostao fenomenalan
OMG, koja dinamika igre, predobro. Combat mode je opet malo izmjenjen, dodani novi pokreti.
Čini li mi se ili Ezio ima u lijevoj ruci, u Hidden Blade-u neki bacač granata?
S čim je uništio onaj toranj?
Jedino, muče me dvije stvari:
- Ezio izgleda tako staro
- ZAŠTO JE GAMEPLAY PREZENTIRAN NA KONZOLI?
OMG, koja dinamika igre, predobro. Combat mode je opet malo izmjenjen, dodani novi pokreti.
Ezio u igri ima 60 godina. :D
Zašto na konzoli, što ja znam, nije me ni briga, na PCu će biti još bolji.
hell yeah, igrati ovaj tip igre, skakanje po zgradama s 60-godišnjakom.
Nadam se da neće to utjecati na njegovu mogućnost penjanja po zidovima, skakanjima i sve ono što smo navikli s Eziom na kraju 15. stoljeća
hell yeah, igrati ovaj tip igre, skakanje po zgradama s 60-godišnjakom.
Nadam se da neće to utjecati na njegovu mogućnost penjanja po zidovima, skakanjima i sve ono što smo navikli s Eziom na kraju 15. stoljeća
Po viđenome, neće ni malo.
Ezio u igri ima 60 godina. :D
Zašto na konzoli, što ja znam, nije me ni briga, na PCu će biti još bolji.
55 godina, koliko ja znam, nek me netko ispravi ako griješim
Na početku ove igre,1511 godine,Ezio ima 52 godine,tako da i nije toliko teško povjerovati da je još dobar free runner,ipak ima 30 godina iskustva,a u Revelationsu će mu Hook Blade biti pri ruci.
Na početku ove igre,1511 godine,Ezio ima 52 godine,tako da i nije toliko teško povjerovati da je još dobar free runner,ipak ima 30 godina iskustva,a u Revelationsu će mu Hook Blade biti pri ruci.
Vrlo teško je za povjerovat. Misliš da artritis boli briga za iskustvo? hehe, ne bih rekao, al dobro ipak je ovo video iggra. Po meni su napravili grešku još tamo kad je u dvojki lovio Borgiu preko 20 godina. Tu su to lovlenje mogli skratiti pa recimo za 10-ak godina. Sad bi imao 42, radnja bi se odvijala 1501 i rokaj Ezio haha. Ili barem da se rodio 10 godina kasnije, s obzirom na stvarne povijesne događaje koje uključuju Borgie
godine nisu bitne, samo da nam je ezio živ i zdrav i da skakuće i dalje po krovovima i da nama što prije dođe 15.11
godine nisu bitne, samo da nam je ezio živ i zdrav i da skakuće i dalje po krovovima i da nama što prije dođe 15.11
Da, nisu bitne, ajd oćemo se dogovorit da malo idemo na partiju hakla tam negdje kad budemo imali 85 godina hahah
Ako vam nije nerealno to što kad skoci sa tristo metara ima odskok 15 metara u daljinu i uvijek pogodi kola s sijenom, neznam zasto bi to sto ima 55 godina bilo nerealno..
Ako vam nije nerealno to što kad skoci sa tristo metara ima odskok 15 metara u daljinu i uvijek pogodi kola s sijenom, neznam zasto bi to sto ima 55 godina bilo nerealno..
Pretjeruješ. Najviši skok što sam ja vidio ima oko 30-ak metara (mislim da je to Koloseum) dok u plast sijena to i nije toliko nerealno, a i 15 metara u daljinu je također pretjerivanje, dok neki atletičari (skakači u dalj) mogu jako daleko skakati. I sve je to ok, ali dok si mlad, ne i sa 52 godine hehe
Ima 52 godine i šta sad ? Nećemo zamjerati na tome, možda pije neke nedozvoljene supstance, doping ? xD
Meni lično to što je star nema nikakvu ulogu, opet ga volim, Ezio moj xD .
Pretjeruješ. Najviši skok što sam ja vidio ima oko 30-ak metara (mislim da je to Koloseum) dok u plast sijena to i nije toliko nerealno, a i 15 metara u daljinu je također pretjerivanje, dok neki atletičari (skakači u dalj) mogu jako daleko skakati. I sve je to ok, ali dok si mlad, ne i sa 52 godine hehe
pretjerujem, ali građevine jos u firenci imaju preko 60 metara!¨
A dobro ljudi ako želite realnost nemojte igrati igre,ja igram igre jer u njima mogu raditi ono što nemogu u stvarnosti,a ACR je jedna od realnijih(stvarni likovi,gradovi,događaji...) a za neke je i poučna
Ima 52 godine i šta sad ? Nećemo zamjerati na tome, možda pije neke nedozvoljene supstance, doping ? xD
Meni lično to što je star nema nikakvu ulogu, opet ga volim, Ezio moj xD .
Hahahha, pederu.............XD