Assassins creed prica

poruka: 17
|
čitano: 7.489
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Assassins creed prica

Ispricavam se ako je vec ovakva tema otvorena,naprosto je nisam mogao naci.

Namjera mi je da imamo neku temu di mogli diskutirati oko same price u igrici assassins creed.

Nisam odgirao ni jednu igru do kraja(jednostavno mi je dosadna) ali sam pogledao cijeli walkthrough II i brotherhooda,trenutno gledam revalations.

Prica me toliko fascinira,ali imam toliko pitanja u vezi same price.Nisam shvatio bas sve.Mislim da sam shvatio temelj price,da postoje ubojice i templari,jedni hoce kontrolirat svijetom,drugo hoce sprjecit,no ono ste me kopka su takozvani bogovi odnosno ljudi koji su tu prije nas.Ima netko da mozda cjelu njihovu pricu?

2 0 hvala 0
15 godina
Assassins creed prica

Ako te zanima Assassins creed priča, imaš 5 istoimenih knjiga izdatih.

AC: The Secret Crusade (bavi se Altairom i prvim nastavkom AC-a)

AC: Renaissance (AC2)

AC: Brotherhood

AC: Revelations

AC: Forsaken (Mislim da je ovaj "uvod" u priču AC3-e)

Potraži na eBayu ili ako nisi baš voljan kupovat onda ju "kupi" ;)

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Re: Assassins creed prica

ma trazio sam po netu,ali nista nisam pronasao.Sto se tice ebaya,moram priznat nisam nikad kupovao prek neta i stvarno nemam volje se s tim zezat.

13 godina
protjeran
Assassins creed prica

cek cek igre su ti dosadne, ali ti nije dosadno gledat kako neko drugi igra i predje cijelu tu igru koju je tebi dosadno odigrat?

We Work in the dark to serve the light! We are Assassins!
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Assassins creed prica

Pogledaj ovo obavezno

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
MalenoSelo kaže...

cek cek igre su ti dosadne, ali ti nije dosadno gledat kako neko drugi igra i predje cijelu tu igru koju je tebi dosadno odigrat?

ne razmisljas,gledao sam samo cinematics:)

Sto se tice ovog videa,bio sam ga pogledao.Samo mi nije jasno od cega su bjezali,od onih bogova?

Poruka je uređivana zadnji put uto 27.11.2012 20:50 (cale).
13 godina
protjeran
cale kaže...
MalenoSelo kaže...

Sto se tice ovog videa,bio sam ga pogledao.Samo mi nije jasno od cega su bjezali,od onih bogova?

jos gore...kad odigras igru sve se lijepo shvati...a i kak ti moze bit dosadno igrat ac? pa bar je on zabavan, a i ne kuzim zanimljiva ti je prica igre al ti se ne da prelazit samu igru...

16 godina
neaktivan
MalenoSelo kaže...
cale kaže...
MalenoSelo kaže...

jos gore...kad odigras igru sve se lijepo shvati...a i kak ti moze bit dosadno igrat ac? pa bar je on zabavan, a i ne kuzim zanimljiva ti je prica igre al ti se ne da prelazit samu igru...

kako ne mozes shvatit,pa jednostavno je.Ne volim takve igrice,kojoj su misije vise manje slicne,borbe jednolicne.No opet,da je takva igrica bila u vrijeme kada sam bio klinac sigurno bi mi se svidala,ali sada ovako sve manje me interesiraju igrice,zapravo vise i ne igram igrice.Jedino Fifa,ali samo kad ekipa dode.Sto se tice price,to nema veze sa samom igricom,prica moze biti odlicna,a gameplay los.Opet jos uvijek aktualna"O ukusima se ne raspravlja"to je relativna kategorija i tu je svaka rasprava besmislena,no ono o cemu mozemo raspravljat je sama prica.Pretpostavljam da si je odigrao,da li mozes onda reci kako si ti shvatio pricu i odgovoriti na pitanje u vezi bogova.

13 godina
protjeran
cale kaže...
MalenoSelo kaže...
cale kaže...
MalenoSelo kaže...

kako ne mozes shvatit,pa jednostavno je.Ne volim takve igrice,kojoj su misije vise manje slicne,borbe jednolicne.No opet,da je takva igrica bila u vrijeme kada sam bio klinac sigurno bi mi se svidala,ali sada ovako sve manje me interesiraju igrice,zapravo vise i ne igram igrice.Jedino Fifa,ali samo kad ekipa dode.Sto se tice price,to nema veze sa samom igricom,prica moze biti odlicna,a gameplay los.Opet jos uvijek aktualna"O ukusima se ne raspravlja"to je relativna kategorija i tu je svaka rasprava besmislena,no ono o cemu mozemo raspravljat je sama prica.Pretpostavljam da si je odigrao,da li mozes onda reci kako si ti shvatio pricu i odgovoriti na pitanje u vezi bogova.

sto se tice boldanog gore se moze raspravljat. 

Sto se tice price, naravno presao sam svaki nastavak dosad i nadam se da ce mi kraj ac3 kojeg trenutno igram donijeti objasnjenja o svemu, pa tako i o bogovima jer su mi oni nekako malo zbunjujuci u cijeloj toj prici. Shvatio sam vecinu toga(da su stvorili apple of eden, da su bili tu prije nas, da se pomocu apple of eden radila cuda u povijest - npr. mojsije dijeli more za izlazak iz ropstva itd.) no nisam shvatio ili sam jednostavno zaboravio kako su oni nestali(vjerojatnija je opcija da sam zaboravio jer je proslo dosta vremena od igranja revelationsa) i kako se oni misle vratiti. Ispravite me ako je to krivo(moje misljenje) ja ih zamisljam ajmo rec ako si gledo film immortals, pa su titani bili unleashani. Tako i ja zamisljam da ce se nekako vratiti bogovi tako sto ce desmond ili netko napravit nesto s apple of eden. Bar je moje takvo trenutno misljenje jer je vec proslo dosta vremena od igranja revelationsa i brotherhooda pa sam dosta toga vec i zaboravio. Nadam se da ce mi se sve to razjasniti igranjem ac3 :)

16 godina
neaktivan
Assassins creed prica

koliko sam ja skuzio njih je unistili sunce.To je ono sto desmond isto tako treba sprjecit.Ma da sam,kad sam prvi put gledao taj zadnji dio kod AC2 mislio da smo ih mi ljudi unistili.

0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
cale kaže...

koliko sam ja skuzio njih je unistili sunce.To je ono sto desmond isto tako treba sprjecit.Ma da sam,kad sam prvi put gledao taj zadnji dio kod AC2 mislio da smo ih mi ljudi unistili.

ne bih znao, ne sjecam se te zato i zalim sto nisam sad prije izlaska ac3 odigrao sve nastavke...

16 godina
neaktivan

i da jos jedan veliki misterij koji ne shvacam,zasto je lucy morala umrijeti?

13 godina
protjeran
Assassins creed prica

sto se tice lucy kolko sam shvatio ona je zapravo bila double agent, ona je bila templar i nju je desmond ubio jer su njim upravljali bogovi il tak nes, pa se zato nakon toga onesvijestio ja mislim :) bila je rasprava negdje u topicu od Assassins Creed 3 ali se ne mogu tocno sjetit koja strana je bila, al dosta davno, mozda cak 20 il tak nes strana

no ponavljam nisam sto posto siguran jer je proslo vec dosta dugo od igranja same igre(kraj brotherhooda ako se dobro sjecam)

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Assassins creed prica

Evo posto prekjucer zavrsen AC 3 mogu mrvicu pomoc. Dakle krenimo redom:

Na pocetku igre ulazi se u njihovo ajmo rec spremiste u kojoj je taj u redaj za spas svijeta od sunca koji su smislili The one who came first (ili tak nes) ilitiga Prva Civilizacija.

Drugo oni nisu bili bogovi nego su nas ljude dizajnirali ko "bedake" jer smo im trebali ko radna snaga za neke njihove tornjeve kao jedan od sto propalih pokusaja spasavanja svijeta, ali doduse bili su veoma inteligentna rasa.

Trece, skuzili su da s apple of eden mogu kontrolirati ljude zadnja misija u ac3 

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Assassins creed prica

skuzio sam to,kad kaze da su nas stvorili na njihovu sliku,ali nam nisu kao dali znanje,odnosno nazovimo svjesnost.Da ne mozemo razumijet svrhu i sam zivot.Navodno je sunce unistilo te "bogove",ali kako su onda ljudi uspjeli prezivjet,taj dio mi nije jasan.Kako su bogovi nestali?

Da li se AC 3 zavrsava cijela prica ili je jos ostalo dosta toga neotkriveno?

0 0 hvala 0
16 godina
Assassins creed prica

Je li tko pogledao Asssassin Creed Embers,to daje zadnji uvid u Eziov zivot i smrt jel tako ?

Koliko sam skuzio to je animirani film ili strip/knjiga sto vec ?
Kako god skinem i pogledam :) 

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

da,to ti je animirani film.Koliko sam shvatio govori vise o zivotu,odnosno o zivotu assassina.Da li vrijedi ici tim putem.Pogledaj,nije lose

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice