Dany nadam se da si igrao i danas ocekujemo nove utiske veceras :D
Ajde malo derni multija Danny da čujemo kakav je
Dany nadam se da si igrao i danas ocekujemo nove utiske veceras :D
Ajde malo derni multija Danny da čujemo kakav je
Šiljio sam još malo SP. Mogu reći da je jako dobro napravljena igra i teško da će se naći netko tko će reći da ne vrijedi love. Ne samo zbog kvalitetne i zanimljive priče, već zbog sadržaja.
Usudio bih se reći da je sadržajno velika poput oba nastavka. Izuzev glavnih misija ima zbilja jako puno toga za raditi, posebno je zanimljivo i zabavno "oslobađanje" područja koja kontrolira Borgia. U tim područjima, koja su zaštićena maksimalno i prepuna vojnika koji instantno napadaju kad vas vide, nalaze se kapetani koje morate ubiti da bi područje oslobodili. Naravno, možete uletit ko Rambo, al to nije gušt. Veća je guba tamaniti jednog po jednog, ili stealth uletiti kapetanu iza leđa i bocnuti ga. Nakon što riješite kapetana zapalite toranj i to je područje čisto. Tada tu nalazite razne dućane, potencijalne suborce itd.
U svakom slučaju, ima se šta za radit u Brotherhoodu čak i ak vam se neda po glavnoj misiji šorat, a mapa je OGROMNA!!! Zbilja velika, u toj mjeri da je jahanje obavezno, i jako je dobro što su napravili "quick travel" punktove.
---
Što se multića tiče, odigrao sam malo, kad ste toliko ugnjavili. :)
Prvo što vas dočeka je neka vrsta tutoriala koji morate proći. U principu vam objasni osnovne stvari da baš niste izgubljeni ko muha bez glave kad dođete online.
Multić nije zahtjevan, ali ne možete baš ne razmišljati.
Igrao sam neki mod poput FFA, rekao bih. Radi se o modu u kojem svaki igrač ima ugovor za likvidaciju nekog od igrača na serveru. Nitko ne zna tko ima ugovor za koga, tako da je zapravo prilično napeto. Treba se naučiti kretati kao bot pa je naravno mnogo lakše proći nezamijećen. Što diskretnije ubijete protivnika, više XP-a dobijete. Ima mjesta za taktiziranje i generalno je izveden iznad mojih očekivanja.
Izrazito zabavan multiplayer, ali nije za mene. Drži vas na rubu stolice od prve do zadnje sekunde jer nikad ne znate gdje će netko izletiti i piknuti vas u vratnu žilu. Meni je to ipak malo previše stresa pa sumnjam da ću puno igrati. Al zbilja je zabavno, pa se možda i predomislim - tko zna...
Ja sam kupio preko Gamersgatea, zahvaljujući popustu i promotivnom kvizu, izašao me je $39.96, tj 29.18€ (ako umanjim za blue coinse koje sam dobio, cena je $37.9 tj oko 27.5€). Voleo bih fizičku kopiju, ali cena je ok i ne verujem da će biti problema sa dostavom.
Ja sam kupio preko Gamersgatea, zahvaljujući popustu i promotivnom kvizu, izašao me je $39.96, tj 29.18€ (ako umanjim za blue coinse koje sam dobio, cena je $37.9 tj oko 27.5€). Voleo bih fizičku kopiju, ali cena je ok i ne verujem da će biti problema sa dostavom.
Mene vuce nenormalno da je tu kupim ali zelim da ima retail kopiju igre pa to ti je XD mozda se do izlaska i predomislim pa kupim a kasnije jednog dana kad bude na popustu uzmem i retail XD
A sad malo obavjestenje za PC igrace u vezi DRM-a:
For people asking about the DRM:
Ubisoft confirms that the PC version of Assassin’s Creed Brotherhood, after an initial login, will be playable offline in single player mode.
Mene vuce nenormalno da je tu kupim ali zelim da ima retail kopiju igre pa to ti je XD mozda se do izlaska i predomislim pa kupim a kasnije jednog dana kad bude na popustu uzmem i retail XD
A sad malo obavjestenje za PC igrace u vezi DRM-a:
For people asking about the DRM:
Ubisoft confirms that the PC version of Assassin’s Creed Brotherhood, after an initial login, will be playable offline in single player mode.
WTF, pa šta su oni radili od 10-og mjeseca?Nema šanse da je portanje toliko trajalo..........al ajd dobro
Ovako stvari stoje trenutno imam preorderovanu Assassins Creed: Brotherhood igru standardnu verziju retail izdanje po cijeni od 22.5 funti sto je oko 26.7e prema kursu moje banke ali ima jedan problem trnutni zvanicni stav je da ce igru poslati 3. Juna a igra izlazi 17./18. Marta. Druga solucija je da uzmem digitalno izdanje na GamersGate sajtu po cijeni od 40 dolara sto je oko 29e prema kursu moje banke i uz igru dobijam digitalne dodatke i oni su:
-Mapu Rima
-Altairov Codex
-Karte sa MP likovima
-AC Lineage film
-Behind game film
-Soundtrack
-2 MP lika
-dodatne 2 lokacije u SP-u
-dodatni oklop za Ezia
I sto je najbitnije igru dobijam 17./18. Marta kad i izlazi.
Moje pitanje je na sta da se odlucim? Da li da otkazem preorder retail-a i narucim digitalno izdanje? Kada pojeftini mogu kupiti retail verziju za kolekciju.
Ako neko treba neke informacije o ACB samo se javite ja ga imam odavno na PS3.Ako je vani na PC-u moj bad tek sam sad došao na ovu temu.
IMO, Codex u digitalnom obliku i nije toliko cool dodatak (to je isti onaj koji smo već skupili u dvojci, ili ima neki drugi?), a Lineage imaš na YouTubeu u HD-u. Ostalo su lepe sitnice, ali ništa posebno (one dve dodatne lokacije su pretpostavljam poput Templar Lairova koji su se uglavnom prelazili za nekoliko minuta?).
Mislim da se svodi na to šta ti je važnije, da imaš fizičku kopiju ili da igru dobiješ ranije. Ja sam izabrao ovu drugu opciju, jer ko da čeka do juna, kad će sva ostala "deca" da se igraju već za 20-ak dana? Uostalom, obično izdanje i nije ništa posebno, nareži instalacione fajlove posle downloada, odštampaj dobar scan omota i to je to (skoro).
E ovako drugari danas je Zavvi promjenio datum izlaska na 18. Mart konacno (mislim da su reagovali ovi iz Ubisofta jer sam bas iskritikovao Zavvi XD) i sad je nastala dilema opet da li je digital deluxe izdanje vrjedno 2,5e dodatnih s obzirom sta nudi? Nije mi problem kupiti box izdanje godinu kasnije kada pojeftini ali ne znam da li je vrjedno ovo digital izdanje dodatnih 2.5e
@Aldex
Slobodno ti ostavi neke svoje utiske ako je moguce bez spoiler-a :D
Pa piše ti i u mojim i u njegovim postovima!
Uloguješ se na GamersGate, tamo je igra inače $49,95 što je u startu jeftinije od Steama, zatim uradiš tačno ovaj kviz i dobiješ kod za dodatnih 20% popusta i igra te izađe $39,95 to jest 29€, što je oko dve funte skuplje od 22.5 funti koliko je Dex platio Zavviju.
kad ste ljubimci assasin's creeda,jel tko poznaje priću igre?
od 1 dijelo do kraja 3,o ćemu se radi. a?
evo da ti ja nastavim...
znaci templari (abstergo) zeli piece of eden.
Altair ubija glavne templare...
na kraju imas kraj necu ti spojlat bas tolko...
2. dio: Desmond je sad u ulozi Ezia.
Ezio je 17-godisnjak koji zivi u firenci sa svojom plemickom obitelji...
Njegov otac giovanni je assassin, potomak od altaira.
Ezio to u pocetku nezna, zivi svoj zivot. tucnjave, Cure, zabava...
i ujedno radi neke poslice za oca, tipa dostavljanje pisama...
jednog dana se vrati kuci, nađe samo kucnu pomocnicu, ona mu kaze da su uhiceni njegov otac, i dva brata...
da skratim oni budu objeseni..a on se pocne osvecivat...
ode u monteriggioni kod ujaka maria..
tamo sazna o assassinima i da je stvar puno veca od ubojstva njegove obitelji...
pocne shvačati neke stvari i boriti se protiv templara...Rodrigo borgia je glavni zlikovac...
igra je jako opsirna, ima zanimljive glyphove.
AC:B: ezio je sada master assassin, bori se protiv cesarea borgie sina od rodriga...
ta obitelj je najmocnija u italiji...
I super je sto su svi opusteniji na forumu, nema vise onog vrijeđanja, spuštanja itd. SAMO TAKO :D
I super je sto su svi opusteniji na forumu, nema vise onog vrijeđanja, spuštanja itd. SAMO TAKO :D
Kretenu jedan retardirani! (šala nemoj se uvrijediti)
jedva čekam da izađe,imam spremne pare u novčaniku
ja sam već preorder
ma nije to,nego prodavači nisu još stavili pravi datum na svoje sajtove vjerovatno čekaju još neku potvrdu od ubi-a ili tako nešto... nego ja planiram preordat na g2play, vidio sam ni oni još nisu promjenili datum ali pito sam support i reko je da će promijenit uskoro... 185 kuna kod njih, mislim da ću ić na tu opciju...
ma nije to,nego prodavači nisu još stavili pravi datum na svoje sajtove vjerovatno čekaju još neku potvrdu od ubi-a ili tako nešto... nego ja planiram preordat na g2play, vidio sam ni oni još nisu promjenili datum ali pito sam support i reko je da će promijenit uskoro... 185 kuna kod njih, mislim da ću ić na tu opciju...
Ako vec uzimas tako dodaj jos malo novca i kupi digital deluxe izdanje za 40 dolara sto ti je nesto iznad 200 kuna ako sam dobro preracunao :D ja se i dalje dvoumim izmedju obicne box verzije i digitalne deluxe pomagajte ljudi :D Danny reci svoje misljenje :D
Ako vec uzimas tako dodaj jos malo novca i kupi digital deluxe izdanje za 40 dolara sto ti je nesto iznad 200 kuna ako sam dobro preracunao :D ja se i dalje dvoumim izmedju obicne box verzije i digitalne deluxe pomagajte ljudi :D Danny reci svoje misljenje :D
ma to digitalno izdanje mi opće netreba... skinem to ovako, filmić sam pogledao a ova dva lika i mape neigraju neku veliku ulogu... kad bi kupovo kupio bi pravi codex edition, al za to nemam baš para
Ja osobno izabirem retail ili digitalno ovisno o vlastitim procjenama o kolekcionarskoj vrijednosti igre.
Ako kupujem samo da odigram onda definitivno digitalno. Retail izdanja kupujem samo za igre koje su meni osobno posebne, poput Alan Wakea, Bioshocka, Dragon Agea i sličnih naslova. Često odaberem i neki limited edition. Jer to je jedan poseban gušt, imati retail, prolistati knjižicu i imati kolekciju igara na polici.
Digitalno mi je onak, samo da imam.
Ej al me ovaj Zavvi pali, evo dali mi neki dan 10 % popusta na sljedeći preorder i sad evo došlo mail dodatnih 5 funti popusta na sljedeći order, majku im
edit-nakon daljneg istraživanja čini mi se da se ovih 5 funti popusta odnossi na odjeću haha
edit2-kog ovi u Zavviju hebu?! Ja im pošaljem pitanje u svezi zašto ACB ima release date 3.june., oni kao kažu da je to točno i da im je žao ako to je meni izazvalo probleme, i onda odmah sutradan promjene release date na 18.3.
Al izgleda da ću tam uzet ipak, 200 kn+ 2.5 funti poštarine je ipak mi najjeftinije, a i volim imat kutiju, AC serijal mi je ono ful jedna od najdražih igara pa bih volio imati kutiju
Meni je najvise zao one 2 dodatne lokacije a ostalo iz digital deluxe paketa mi i nije toliko bitno. I dan danas mi je zao sto nisam mogao da zavrsim AC2 100% jer nisam imao one 3 dodatne lokacije iz Black Edition verzije ili White Edition ne znam ni ja vise kad ih ima vise XD
Assasin's Creed Brotherhood PC ?
Assasin's Creed Brotherhood PC verzija izlazi 18-3-2011 godine u Europi predviđena cijena igre iznosi oko 400,00 kn do 450,00 kn !
Posijetite nas na YouTubu!
www.youtube.com/user/NinouNetwork
tamo pronađite video s točnim izlaskom datuma (17.3.2011)
Ma ti posebni editioni vam nude par ekstra prostora po mapi i lijepi box cover ako nematem dovoljno novca za poseban edition nemojte se oko doga mučiti.Normalan edition če vas skroz zadovoljiti.Nego da nešto kažem o ogri a da vas ne SPOILAM.Vjerojatno svi znate ti je smještena.U ovoj igri Eziou če probleme davati Cesare mislim da to svi već znate sa E3 demoa.Grafika je opet poboljšana u usporedbi sa prošlim nastavkom.Combat je drugačiji(kad ubijete jednoga neprijatelja u grupi drugi su piece of cake)stoga combat je također poboljšan i ima još par sitnica koje vam neću odati da vas ne spoilam.Reći ću još samo da nije fer što vi na PC-u morate ili igru dobiti kasnije ili ju dobiti bez nekog sadržaja na konzolama.Pa nije FER!!! i vi zaslužujete jednako uživati ko konzolaši.Neka više te tvrtke koje rade igre prestanu biti škrti i svima daju jednaku igru.
LOCK teme dok ne dođe na PC
ljudi HELP!!
hoće li za igranje brotherhooda trebati internetska veza cijelo vrijeme??
ja na kompu na kojemk mislim igrat brotherhood neam internetsku konekciju!
i kaj da napravim ak se treba registrirat ili tak nešš???
oće postojat neki patck, trainer, ili ono version 1.0.1 ili tak neš
za AC:2 je isto trebala internetska konekcija al sam ski***** neki v.1.0.1 ili neš tak i onda je igra radila.hoću moć tak i sa brotherhood-om??
Koliko sam ja ukapirao, biće kao što sad radi AC2, prilikom svakog pokretanja igre ćeš morati da se prijaviš na njihov server, a posle toga ti konekcija ne treba. Tako će ti trebati internet, ali samo na nekoliko sekundi, pa bi trebalo da može da posluži i loš wireless pa čak i dial-up.
Moje pitanje: Zna li se da li će biti moguće otključati one "nagrade" sa Uplaya i na neki drugi način, ili baš mora preko onih Uplay poena?