Ovako koji god AC3 instam i sve ok krenem igrat kad udem na ikonu ude bude sve crno odem ctr+alt+delete pise AC3 STOPPED WORKING
Probo sam s orgom od frenda nece pomoc :)
Ovako koji god AC3 instam i sve ok krenem igrat kad udem na ikonu ude bude sve crno odem ctr+alt+delete pise AC3 STOPPED WORKING
Probo sam s orgom od frenda nece pomoc :)
ako nece sa orginalom... ali cisto sumnjam.. da si i pokusao.. pokusaj staviti mic u PC
ako nece sa orginalom... ali cisto sumnjam.. da si i pokusao.. pokusaj staviti mic u PC
pa jesam sa orgom -.- a cek kaj ti je mic >.< LOL znam da se za to kaze microphone al'nije to to?xD
Meni cod2 nije radio na win7 ultimate x64 sp1 dok nisam staio mikrofon tako vrijedi pokušati.
Mic= mikrofon... pokusaj ustekati u pc i nebi trebalo biti problema.. pomaze na nekim igrama na win 7.
Mic= mikrofon... pokusaj ustekati u pc i nebi trebalo biti problema.. pomaze na nekim igrama na win 7.
ukljuceno je vec mogu pricat na ts i to :/
Formatiraj PC ... stavi novi windows.. ako ni onda nece... onda samo ps3 ili xbox 360 i miran si :)
Formatiraj PC ... stavi novi windows.. ako ni onda nece... onda samo ps3 ili xbox 360 i miran si :)
ma da zbog jedne igre -.-
lol? pa onda obrisi game i ok ... sve smo ti ponudili sta si mogao da napravis... jedino jos instaliraj nove drivere..