ARMA II DayZ mod

poruka: 2.707
|
čitano: 424.099
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: DayZ MOD - "HDayZ" - Epoch Server
17 godina
neaktivan
Re: ARMA II DayZ mod
Masterpiece kaže...

Mora samo operation arrowhead kupit arma II je opcionalno ako zeli bolju grafiku

Nope. Arma 2 je obavezna. Chernarus mapa na kojoj se igra DayZ se dobiva samo s Armom 2. Zato je istaknuto na web stranici moda da ti za igranje treba Arma: Combined Operations, tj. i Arma 2 i Operation Arrowhead. Ali kažu neki da možeš kupiti samo OA i upariti to s besplatnom verzijom Arme 2.

A neobavezni su DLC-ovi British Armed Forces i Private Military Company s kojima dobivaš bolje modele igrača i zombija.

Why do they call him the Bullet-Dodger? 'Cause he dodges bullets, Avi.
14 godina
neaktivan
ZC_Someone kaže..

A joj :) Kako ti se više da ponavljat jedno te isto što sve treba za igranje.

Svaki drugi post se svodi na "što je potrebno za igranje". Pa dajte stvarno čitajte malo.

13 godina
neaktivan

Dosta mi je ovoga, svaki dan igram sa drugom grupom.

TRAŽIM:
Partnera ( može i partnericu, tj. poželjno je :) ) koji/a bi samnom na duže staze igrao/la DayZ u dogovoreno vrijeme i da zajedno preživimo ovu apokalipsu.
Nije bitno dali ste noob ili pro, može sve. Ja imam igru par dana ali mislim da sam pohvatao osnove pa bih novim igračima mogao i pomoć. Poželjan bi bio novi lik ali ni to nije bitno.

Ne tražim nekoga tko planira zabit mi nož u leđa. Igrač mora bit zrel, kako bi rekli ''mature'', neka ima i 10 godina samo da je normalan.
TEAMSPEAK & SKYPE IS MUST HAVE!

Zainteresirani neka mi se jave na PM ili ostave odgovor u ovoj temi.

Nadam se da ima zainteresiranih {#}

14 godina
neaktivan
ARMA II DayZ mod

Evo da se i ja prikljucim...

Igra je fenomenalna,pogotovo kad igrate sa cool ekipom.

A i nije prevec skupa za nabaviti,85 kn tocnije...

Evo par linkova,informacija  koji ce Vam mozda zatrebati....

DAYZ WIKI    sve o modu sto Vam je potrebno da se informirate...

MAPA            komplet mapa sa ikonicama loota i % lota na lokacijama

HELI CRASH SITE   mapa sa olupinama helica,ove lokacije su random,mapa je napravljena gdje su ih igraci vidjali...

_________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

U nastavku su linkovi,upute koji ce Vam trebati za Dayz mod.

Napomena

Za igranje Dayz potrebna je Arma2(free ili full)+Arma Operation Arrowhead ili Arma Combined Operations(Sadrzi obje arme)

Ukoliko se odlucite za Arma 2 free + Arma OA postupak je sljedeci.

1 Korak              

priprema Arme 2 za dayz mod

Instalirajte Arma 2 free i Arma Operation Arrowhead.

Arma Operation Arrowhead mora biti patchirana na 1.60 

PATCH 1.60  - download.

Kad ste sve to lijepo napravili idemo dalje....

Od Arme 2 free otvorite folder AddOns

Nakon sto ste otvorili folder AddOns u Arma 2 free,kopirajte sve fajlove i prekopirajte ih u folder AddOns od Arme Operation Arrowhead

2 Korak

Instalacija Dayz Moda

Napomena

Prije nego sto instalirate beta patch potrebno je Arma 2 i Armu Operation Arrowhead jednom pokrenuti(ako ste vec prije pokrenuli onda nema brige) da bi se patch uspjesno instalirao,takodjer vrijedi ako koristite Six Updater.

Postoje 2 metode instaliranja ovog moda

1. Koristeci Six Updater(automatic,program Vam instalira sve sto je potrebno,beta,dayz mode...)

2.Manual(rucno stavljanje datoteka,instaliranje beta patcha...)

1 Metoda  

Skinite program Six updater

SIX UPDATER DOWNLOAD

Instalirajte program.

Nakon instalacije tebali bi ste vidjeti 2 programa,Six Updater i Six Lancher.

Pokrenite program Six Launcher.

Nakon sto ste pokrenuli program(nekad ce vam se dogoditi da se program updata,ne brinite to se program updata na noviju verziju),lijevo ce Vam pisati Update i Quick match.

Stisnite Update,malo pricekajte dok program updata sve filove za dayz,beta,mod....Kad zavrsi trebalo bi Vam pisati tipa nesto your files have been updated....

Odaberite server koji zelite i pretisnite gumb Join na Six lancheru.

To je to.Dayz je uspjesno instaliran.

U igri u gornjem desnu kutu bi trebali vidjeti  @Dayz Expansion Beta.A dole desno pisat ce Vam verzija beta patcha.

Nakon toga mozete izaci iz servera i browsat servere preko igre ili koristeci Six launcher,jako je dobar,pokaze Vam gdje je server smjesten,koliko igraca,protection itd...

Ako ne zelite pokretat Armu vise preko Six Launchera,u folderu od Arma Operation Arrowhead bit ce ikona  Launch Arma AO beta patch,tako da preko toga mozete pokretat igru.

_______________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

2 Metoda

Ovom metodom radite sve rucno.

Pa krenimo....

1 Korak

Potrebno je prvo skinuti posljedni beta patch.

Na linku ispod nalazi se svi beta patchevi.Skinite onaj posljedni.

Kad ste skinuli patch,pokrenite,instalirat ce ga u par sec posto ima nekoliko mb....

ARMA BETA PATCH  - Na ovoj stranici mozete pronaci beta patcheve za Armu(Trenutna verzija 94945).Slobodno instalirajte posljedni beta patch,jer zadnji beta patch je kompatibilan sa starijim verzijama drugim rijecima ako imate najnoviji beta patch bez problema ce raditi na svim serverima. Ukoliko imate stariji patch a server je na novoj verziji necete biti u mogucnosti igrat na tom serveru.

Instaliranjem beta patcha 94876(ili noviji) Vasa igra automatski ce biti updatana na verziju 1.61 MP

2 Korak

Potrebno je skinuti datoteke Dayz.(trenutna verzija Dayz 1.7.2.3)

Prije nego sto krenete skidat mod morate napravit folder po imenu @DayZ gdje je Arma Operation Arrowhead instalirana.

Slika foldera @DayZ   

Unutar @Dayz foldera napravite folder addons

Slikaaddons unutar foldera @DayZ

Nakon sto ste napravili foldere mozete krenuti sa skidanjem moda.

Datoteke mozete skinuti na linkovima ispod

DAYZ DATOTEKE DOWNLOAD

Odaberite bilo koji mirror,Uk ,Fr,Us...

Kad ste odabrali mirror pisat ce Vam...Kliknite na here sto sam podcrtao zelenom bojom.

DayZ requires a valid installation of arma2 and Operation Arrowhead.

Recommended: Use the Six updater nstallation method or download all files necessary using BitTorrent...
The downloaded archive includes setup instructions.

If torrent isnt available for you then you can download the required files here(kliknite) for a manual installation.

Jednu po jednu datoteku skinite u folder addons   folder od @DayZ(@DayZ/addons)

Kad ste sve datoteke downlodali u folder,raspakirajte ih(winrar,winzip,7zip..) i izbrisite datoteke od kojih ste ih raspakirali.

Slika   kako izgledaju datoteke raspakirane u folder addons

3 Korak

Sve smo napravili,instalirali sad je jos potrebno dodat parametar na shortcut beta patcha da bi mod pravilno pokrenuli.

Unutar igre foldera Arma Operation Arrowhead nalazi se shortcut Launch Arma2 OA Beta patch

Slika shortcuta OA beta patch

Kliknite desnim klikom miša na shortcut od shortcuta Launch Arma 2 OA Beta patch i kliknite properties.

Pod target samo nadodajte ovaj parametar(copy-paste) ali napravite 1 razmak ispred -beta=...... prije nego sto dodate ovaj parametar

-beta=Expansion\beta;Expansion\beta\Expansion -nosplash  -mod=@DayZ

Primjer:

.......ArmA 2 Operation Arrowhead\Expansion\beta\arma2oa.exe"(ovdje ide razmak)-beta=Expansion\beta;Expansion\beta\Expansion -nosplash  -mod=@DayZ

Nakon sto ste to napravili stisnite Apply.

Igru pokrecete preko shortcuta od beta patcha .

Napomena

Ukoliko koristite rucnu metodu,imajte na umu da cete morati dodavati svaki put kad izadje novi dayz mod i instalirat beta patch novi kad izadje,stoga topla preporuka onima kojima se ne zeza sa ovim nacinom da koriste Six Launcher.

To je to,vise manje....

Uzivajte :)

Poruka je uređivana zadnji put sub 14.7.2012 1:37 (Delusion).

12 0 hvala 6
15 godina
neaktivan
ARMA II DayZ mod

Jučer sa frendom bauljao po noći okolo i oboružali se do zuba.

On je našao DMR i uzi, a ja L85A2 (termal je čisti seks) i M4 prigušeni.

Kolko je brutalno igrat sa takvom kombinacijom oružja mislim da ne moram ni spominjati.{#}

Dođemo do cherna i frend skuži nekog njuba sirotog kako špura po cesti a za njim jedno 15 zombija. Prvo me pita dal da ga skine i skrati mu muke, ali odlučimo ga pustit. Sjedimo na brdu i navijamo da pobjegne zombijima.{#}

Popusti i svladaj. Savini se i budi uspravan. Isprazni se i budi pun. Istroši se i budi nov. Budi cjelovit i sve će ti stvari doći.
Poruka je uređivana zadnji put pon 9.7.2012 8:58 (Vash).
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Nas je jučer skinuo neki lik kod Novog Sobora. Slična situacija, bježimo od zombija, ne može ih se pogodit nikako, trebali bi ih  do Bete barem usporit jer ovo je nerealno, barem malo, ne moraju sad bit ono resident evil spori ali realnije od ovoga...
I trčimo mi i unutar 4 sec skine nas obojicu bandit snajperista, on nije htio navijat za nas.... {#}

Poruka je uređivana zadnji put pon 9.7.2012 10:05 (Tox2401).
15 godina
neaktivan
ARMA II DayZ mod

Rekao je lik da će ih malo usporiti i radi na tome da prestanu trčak u cik-cak ko ludi.

Sobor ti je glavno mjesto za kamperaj bandita.

Popusti i svladaj. Savini se i budi uspravan. Isprazni se i budi pun. Istroši se i budi nov. Budi cjelovit i sve će ti stvari doći.
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Vash kaže...

Rekao je lik da će ih malo usporiti i radi na tome da prestanu trčak u cik-cak ko ludi.

Znam, znali smo da je tamo jer je malo prije nas ubio lika, ali jbg, nadaš se nekako da te neće vidit xD Ali dobar je, baš nas je lijepo skinuo

17 godina
neaktivan
Vash kaže...
On je našao DMR i uzi, a ja L85A2 (termal je čisti seks) i M4 prigušeni.

Kolko je brutalno igrat sa takvom kombinacijom oružja mislim da ne moram ni spominjati.{#}

Koje mučko đubre! Ima najbolju kombinaciju oružja u igri. {#}

Ako si imalo oprezan, samo s thermalom ti ne može konkurirati nitko osim nekoga s drugim thermalom. Ja bi sad na tvom mjestu prcao snajpere koji leže okolo u svojim kamuflažnim odijelima i misle da su nevidljivi. Kad u zbilji svijetle ko božićna drvca. Iza svakog od njih bi zapalio vatricu i onda iz daljine pratio da vidim što će se dogoditi {#}

A M4A1 SD imam i po meni je ultimativno oružje za lootanje. Praktički izbacuje zombije iz jednadžbe. Još ak imaš NV, noćni izleti u gradove su uživancija.

Samo čini mi se da takva kombinacija oružja ima jednu manu. Paranoju da ćeš ostati bez toga. Imati L85A2 je isto što i nacrtati si metu nasred čelu {#}

Tox2401 kaže...

...trebali bi ih  do Bete barem usporit jer ovo je nerealno, barem malo, ne moraju sad bit ono resident evil spori ali realnije od ovoga...

Zombiji i nerealno u istoj rečenici.... {#}

Makar ja bi ih isto malo usporio. Ali bi ih također ojačao tako da ih samo HS ubija iz prve. U tijelo bi trebala dva metka ili više, da baš imaš M107 ili AS50.

15 godina
neaktivan
ARMA II DayZ mod

Bome da, sad me strah da to ne izgubim.{#}

Uf, da nađem gillie i nw, bilo bi log off i više nebi ni igrao.{#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
Tox2401 kaže...
Vash kaže...

Znam, znali smo da je tamo jer je malo prije nas ubio lika, ali jbg, nadaš se nekako da te neće vidit xD Ali dobar je, baš nas je lijepo skinuo

sry za to;)

17 godina
neaktivan
ARMA II DayZ mod

Apravo skidam Arma 2 free i OA. Ima da šiljimo. :)

Twitter - @danny_hr | Raptr - dannyhr | Xfire - dannyhr | Steam - danny_hr | XBL - DannyHR

2 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Danny_HR kaže...

Upravo skidam Arma 2 free i OA. Ima da šiljimo. :)

Evo jedan "murder" koji mi uopće ne bi teško pao. I ovaj put ne bi bilo onog dosadnog Butchera koji cijelo vrijeme čeka u pozadini da digne mrtve opet u život {#} {#}

14 godina
neaktivan
ARMA II DayZ mod

I ja sam isto prilično siguran da je ovaj potez Danny-a inspiriran od strane Butchera koji igra Armu odavno.

0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
Danny_HR kaže...

Uuuuu sad još žešće čekam steam sale samo zbog tebe.{#}{#}

13 godina
neaktivan
Danny_HR kaže...

Ajde kad skineš pa ako oćeš dođi snama:
http://www.xfire.com/communities/dayzbsq/

14 godina

Samo da obavijestim sve igrače dayZ-a izašla je dayz 1.7.2 verzija. http://dayzmod.com/downloads.php Ako imate Six Launcher updateat će se sama, tko ga ne koristi može skinuti torent fajl. Sve je na linku. LP

14 godina
neaktivan
Ivan_cno kaže...

Samo da obavijestim sve igrače dayZ-a izašla je dayz 1.7.2 verzija. http://dayzmod.com/downloads.php Ako imate Six Launcher updateat će se sama, tko ga ne koristi može skinuti torent fajl. Sve je na linku. LP

Evo ja skinuo ima sat vremena, ne mogu ući ni na jedan server, većina ih je na staroj verziji, tako da ako baš želite igrati bolje je još ovu večer barem ostati na staroj dok se serveri ažuriraju.

14 godina
Ranko Kukumar kaže...
Ivan_cno kaže...

Evo ja skinuo ima sat vremena, ne mogu ući ni na jedan server, većina ih je na staroj verziji, tako da ako baš želite igrati bolje je još ovu večer barem ostati na staroj dok se serveri ažuriraju.

Mislim da se poslije 6 popodne objavio patch, ali pošto koristim Arma 2 launcher nisam vidio updejt nego tek sada na službenim stranicama. Ja sam već updejtao al lako vratim na 1.7.1.5. U ovoj verziji bi trebali biti popravljeni problemi oko konfliktanja ID-ova? Nadam se da jesu.

13 godina
protjeran
ARMA II DayZ mod

Jel ima jos netko problema sa ovim novim petchem?Igrao na tim serverima s najnovijim patchem i kad se joinam stoji mi na creating characters :/

The king is back!

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
ARMA II DayZ mod

Negdje sam fejlao s instalacijom. Niš od toga danas. Sutra...

Uspeo sam, al ipak sutra tek. Rankec, trebat ćeš me malo ufurat. Niš ne kužim. Spojio sam se i odma ih je 10 iza mene. :)

Twitter - @danny_hr | Raptr - dannyhr | Xfire - dannyhr | Steam - danny_hr | XBL - DannyHR
Poruka je uređivana zadnji put pon 9.7.2012 23:49 (Danny_HR).

1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Mislim da i on prvo treba obaviti obuku. Ak hoće može kod mene pa nek ti prenese osnove {#}

Poruka je uređivana zadnji put uto 10.7.2012 0:07 (ZC_Someone).
13 godina
neaktivan

Jel svi imate problem sa Waiting for character to create?

14 godina
neaktivan
ZC_Someone kaže...

Mislim da i on prvo treba obaviti obuku. Ak hoće može kod mene pa nek ti prenese osnove {#}

Kad su konzultacije profesore{#}

16 godina
ARMA II DayZ mod

Evo tutoriali sa jubitu

Preporučio bih da smanjite smooth mouse, pod opcijama za gameplay

Kada vas naganjaju zombeki trčite u neku kuću, jer u prostorijama samo hodaju, pa možete pobjeći na drugi izlaz

Uvijek možete biti pica pa alt+F4, sve je to dio preživljavanja

Birajte uvijek server sa manje igrača i ne ulazite u velike gradove, ako ne morate ili ako nemate što izgubiti

Lt.Lowenbrau prozvan cheaterom preko 9000 puta

1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Diablo86 kaže...

{#}

14 godina
jel se sredilo ono u vezi waiting for character to sreate u 1.7.2 i 94444?
17 godina
neaktivan
Ranko Kukumar kaže...

Kad su konzultacije profesore{#}

Nažalost imam danas posla pa ne znam dal ću uopće igrati :(

DayZ Carstvo Divljine

DayZ fan made trailer

Poruka je uređivana zadnji put uto 10.7.2012 11:12 (ZC_Someone).
16 godina
Danny_HR kaže...
Diablo86 kaže...

{#}

Ah da, i svatko tko koristi 3DP da gleda iz zaklona je pica

Lt.Lowenbrau prozvan cheaterom preko 9000 puta
13 godina
protjeran
ARMA II DayZ mod

I dalje ne radi igra.

I stranica je down{#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: DayZ MOD - "HDayZ" - Epoch Server
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice