Evo, sad sam na nekom NL 2 serveru...
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
mi se inače skupimo preko xfirea i teamspeaka pa odaberemo neki server na kojemu skupa igramo
mi se inače skupimo preko xfirea i teamspeaka pa odaberemo neki server na kojemu skupa igramo
Kako se nađete svi na istom mjestu?
Nakon tri dana igranja po 3 sata jučer navečer smo se prvi put našli svi.
Možda se pojavim kasnije večeras :)
Kad se spawnaš piše ti dolje desno lokacija. Pa ako ti ne smeta "varanje" možeš alt-tabati, skinuti si kartu s neta i pogledati gdje si i kamo trebaš ići. A kad jednom nađeš kartu ingame onda više s tim nemaš nikakvih problema.
Btw. slobodo ovdje napišite server i lokaciju. Možda vam priredim sačekušu ;)
Na kojem serveru igrate i dajte napravite steam ili xfire grupu da se lakse mozemo dogovorit!
addajte me na xfire: mightynius mi je nick pa ćemo se dogovoriti
Pozdrav, grupa je kao što već rekoh ovdje: http://www.xfire.com/communities/dayzbsq/
A Xfire od nas par: ivann00 ili mightynius
Razgovaramo preko TS-a.
Btw. slobodo ovdje napišite server i lokaciju. Možda vam priredim sačekušu ;)
Da vidimo tko bi koga prije snajperom skinuo :D
Pozdrav, grupa je kao što već rekoh ovdje: http://www.xfire.com/communities/dayzbsq/
Razgovaramo preko TS-a.
Mora me netko prihvatiti unutra!
Razgovaramo preko TS-a.
Eto ga, =)
Ma malo se šalim. Generalno izbjegavam KoS način igranja. Nije mi neki gušt kvariti ljudima zabavu bez ikakvog razloga.
Čak ni ne koristim snajpere jer igram sam pa mi baš i nisu korisni. Moram si naći nekoga tko će lootati dok ga ja pokrivam :)
Ma malo se šalim. Generalno izbjegavam KoS način igranja. Nije mi neki gušt kvariti ljudima zabavu bez ikakvog razloga.
Čak ni ne koristim snajpere jer igram sam pa mi baš i nisu korisni. Moram si naći nekoga tko će lootati dok ga ja pokrivam :)
Snajper je odlična stvar za provjeriti kuće od zombija i igrača prije ulaska, ili kao što ti kažeš pokrivati nekog dok loota. Ja sam isto više friendly, i svakog kog vidim pitam friendly yes or no, najcesce odgovore, da jesu. Ovi drugi dobiju metak.
Razgovaramo preko TS-a.
Eto ga, =)
Ajde i mene prihvati u grupu! Nisam godinama koristio xFire ali zbog ovoga hoću xD
Nego ekipa ja sam danas kupio igru i još sutra install mod moram. Uglavnom, tko je zainteresiran da mi poaže malo uokolo i pomogne da skupim bar neki početni wep? Prošao sam one tutoriale u Arma 2 pa znam kontrole. Ali tko ne na vojnoj obuci uči o zombijima xD
Također dodat ću vas na xFire. moj nick je tox2401
Razmišljam o kupnji, ali sam iz BiH, pa eto ako netko čita, a odatle je, da mi kupi CO, ja prije toga uplatim novac na žiro-račun. Sve zato jer mi otac ne želi nikakve poslove preko Interneta u dogledno vrijeme.
Sad ona pitanja:
Ima li taj mod svoju neku posebnu atmosferu, čar, da dobiješ osjećaj preživljavanja, ili je to isprazno, te dosadi?
Bude li masivnih napada zombija, njih 30+ što ja znam?
Što je zapravo cilj u igri? Postane li dosadno kad se naoružate do zuba i onda lagano potamanite sve što vas snađe?
Svaka igra dosadi jbg, ali vjerujem d te za ovu dode gust igrat opet za kojih mjesec dana
Sent from my iPhone 4
Ja sam iz BiH i ako hoćeš uzeću ti. Samo čuo sam da će biti neki steam sale pa bi se moglo za 5€ uzeti, što i ja čekam da bratu uzmem. Sada košta 25€.
uh jučer sam skoro poludio al je na kraju sve ispalo ok. full opremljen našao šator, gledam i mislim si di da smjestim camp. Odredim mjesto i krenem al naletim na nekog bezveze solo zombija pokraj neke zatvorene kuće. Lupio me jednom prije nego što sam ga ubio i naravno slomi mi kost. ono poludio sam. pun ko' brod sa svim alatima, oružjem i mesom al naravno bez morfija a bolnice nigdje ni blizu. ništa onda je usljedilo jedno pol sata, 45 min puzanja dok nisam uspio nać neko normalno mjesto za šator. Stavio sve unutra, ubio se pa 20 minuta trčanja po stvari. Definitivno večinu stvari ostavljam u šatoru i pravac bolnica. Ono odmah!!
Kad razbijem prozore na bolnici pretpostavljam da svi zombiji i igraći iz okolice odmah dolaze? ima nekakav alarm il nešto? nisam nikad prije raidao bolnicu. možda neki prijedlog koju bolnicu je najlakše raidat?
Moraš pucat u staklo pa to obično privuće zombije i igrače.
Mislim da ako pucaš u prvo lijevo staklo od vrata, kada gledaš prema bolnici, stakla puknu od jednog metka.
Ako si u chernu, odi na vrh bolnice.
Vidjet češ nekoliko šatora u blizini.
Tamo uvijek imaš oko 5 morfija 10 blood baga i 20 banda.....
Tako da u bolncu nemaš ni razloga ići.
Svaka igra dosadi jbg, ali vjerujem d te za ovu dode gust igrat opet za kojih mjesec dana
Također mislim da treba uzeti u obzir da je ovo samo alpha verzija. Ako će se nastaviti na razvoju moda s vremenom će biti puno više sadržaja i sve manje bugova.
Ali pitanje je i što će se dogoditi za nekoliko mjeseci kad izađe ArmA III. S obzirom na popularnost DayZ moda čini mi se da postoji realna šansa da Rocket prekine razvoj trenutne verzije i da se skupa s ostatkom Bohemie okrene razvoju samostalne DayZ igre na engineu koji će koristiti Arma III. Doduše ne vjerujem da ćemo samostalnu DayZ igru vidjeti još bar 8-9 mjeseci. Čak i duže.
Evo prvi put ušao u igru i popi*dio u prvih 5 min xD
Kontrola mi je pun k...
Spawnam se na obali, i krenem polako hodat da vidit ako ću šta vidjet, i nakon 2 min počne me crawler lovit. Ja bez wepa i svega, ničega u blizini odmah u vodu. Izađem van malo dalje kad isti taj crawler i dalje zamnom... Na kraju sam se ubio pa da vidim ti du ce sad spawnat. Nego jel postoji način da vidim ime lokacije na kojoj se nalazim i onda to provjerim na online mapi? Ako da di to piše?
Da jednom sam naletio na te šatore u chernu pa skupio i kemiju i oružje, al poslije sam si mislio da sam to ziher sasvim slučajno prošao neopaženo. Nekak mi djeluje idealno mjesto za zasjede a i brijem si da večina ekipe ide tamo.
Ne znam mislio sam možda tu drugu u Chernu, onu pokraj onih zgrada. Ako dolazim sa sjevera mogu iz šume dobro pogledat jel ima nekoga na tim sniper pozicijama na rubu šume i dal dole ima nekog a i nekak mi djeluje da je lakše pobjeć nazad. Ne bi sve trebalo trajat više od 5 min. A ona gore desno u Berezinu? nisam tamo nikad bio al brijem si da tamo brije ova sjeverna full gearana ekipa.
Spawnam se na obali, i krenem polako hodat da vidit ako ću šta vidjet, i nakon 2 min počne me crawler lovit. Ja bez wepa i svega, ničega u blizini odmah u vodu. Izađem van malo dalje kad isti taj crawler i dalje zamnom... Na kraju sam se ubio pa da vidim ti du ce sad spawnat. Nego jel postoji način da vidim ime lokacije na kojoj se nalazim i onda to provjerim na online mapi? Ako da di to piše?
Odmah nakon što se spawnaš u donjem desnom uglu ti na par sekundi piše gdje si otprilike.
Odmah nakon što se spawnaš u donjem desnom uglu ti na par sekundi piše gdje si otprilike.
Uf, na samom rubu karte sam se spawno. Kod Kamenke na jugozapadu. Nego čujem neke muhe pa odo potražit truplo ali sumljam da će bit šta dobroga. Vjervatno neki noob ko ja umro :P
Kako sad dalje? Nemam ništa, grad pun zombija... lol
I nekako mi je FPS nizak u DayZ, u Armi je ok... zašto?
Imam:
AMD Radeon HD 6900 series 2GB
AMD Phenom II x4 955 Proccesor 3.2 GHz
8gb RAMa
Ovisi ti i do servera, na nekima igra jednostavno trokira jer je previše ljudi gore, a server preslab.
Čar ove igre je skupljanje geara i preživljavanje unatoč okolnostima. Šuljanje i istraživanje.
Nije to po svačijem ukusu. Odi na tubu, imaš hrpu tutorijala i filmića, malo pogledaj i vježbaj, nema nikakve magične formule sa kojom ćeš odmah moć bit pro. Nije ovo cod, eto ti puška pa ubijaj.