Poz ekipa. Odkada sam uspio dobiti pristup A3Life modu (zatvoreni comunity) nisam naletio ni na jednog hrvata.
Radi se o modu za Armu 3 u kojem se simulira zivot cjele pokrajine-grada u roleplaying formatu, skupa sa firmama i poslovima, policijom, vatrogascima, zatvorom, sudom i odvjetnicima i brdom kriminalaca ali SVI su IGRACI. Nema NPCova u ovoj igri. Serveri su nonstop puni a mod je tek u razvoju. Posto su pravila stroga a proces pristupa dosta zafrknut (citaj spor i brutalno beskompromisan) a banovi se dijele sakom i kapom, sve to skupa rezultira vrlo cistom igracom populacijom, tj. dobrim igracima koji igraju odlican roleplaying.
Na serverima su prisutni gotovo svi popularni streameri: Lirik, Timac, Psy, Katt, FrankieonPC i brdo drugih. Prakticki svi koji igraju vrte stream ili frapse non stop.
I onda dodjem ja sa mocnih 60 subscribera, skrenem krivo i zgazim PsySindicate ko pesa na cesti jer mulac ne gleda lijevo ni desno.
Uglavnom budem zaspemao tu svoje video uratke, uzivajte u grbavom Cro-naglasku (TM).
PS: Upal sam u mileke, to je bilo fakat tlaka polagat ispite iz zakona, no zato ce bit fenomenalnih filmova!
Jedna kratka epizoda za primjer: