Ne mogu nigdje pronaći a vidim da i ekipa po redditu raspravlja - da li je hitbox za sve champove jednak?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
To sto njemu ide s peacekeeperom a s drugima ne ide je drugi par cipela..
i cuj ovo sniperi zakinuti ? kaze ovaj gore.. ne samo su sniperi svedeni na ono sto bi trebali biti..
Problem je sto su svi dobri sa Peacekeeperom.
Sa ovim drugim se slazem, sniperi su tamo di i rebaju biti, u drugom planu.
Ne mogu nigdje pronaći a vidim da i ekipa po redditu raspravlja - da li je hitbox za sve champove jednak?
hitbox je jednak, svi isto trce, nema hitscan itd itd
a pro po peacekpeer, ne bih rekao da su svi dobri s njime, jer osobno sam totalni uzas sa tim oruzjem, radije biram eva-8, ako bas moram shootgun
inace mi je najlakse igrati sa spitfire/wingman combom
Ma samo wingman,ako nestane metaka tu je R301 ili R99 smg.
To sto njemu ide s peacekeeperom a s drugima ne ide je drugi par cipela..
i cuj ovo sniperi zakinuti ? kaze ovaj gore.. ne samo su sniperi svedeni na ono sto bi trebali biti..
Problem je sto su svi dobri sa Peacekeeperom.
Sa ovim drugim se slazem, sniperi su tamo di i rebaju biti, u drugom planu.
Nije istina.
Dam ti peacekeepera i 100 metaka a meni daj alternator i mrtav si na close combatu i fulat ces me dva puta.
Nisam pro samo prosjek, naravno ako ti neprijatelj dopusti da ga pogodis s leda s sotkom ne mozes fulat maju mu ali to je i sotka..
Kakav smo run jučer imali, jedno 4 puta smo bili drugi i samo jedan win. Winovi izmaknuli za milimetar. Wingman je strava kolko je dobar sa Skullpiercerom.
Kakav smo run jučer imali, jedno 4 puta smo bili drugi i samo jedan win. Winovi izmaknuli za milimetar. Wingman je strava kolko je dobar sa Skullpiercerom.
O da, obozavam taj gun, a jos bolje mi je vidjet ekipu koja ne fula s njime.
Brutalan pis..
Nego jeste li probali TripleTake u close combatu s no aimom? Preporucam da probate radi zabave :)
Mi smo pobjedili u nedjelju ujutro 3 komada ,popodne još 4 za redom i navecer jos 2-3 puta
Nije istina.
Dam ti peacekeepera i 100 metaka a meni daj alternator i mrtav si na close combatu i fulat ces me dva puta.
Nisam pro samo prosjek, naravno ako ti neprijatelj dopusti da ga pogodis s leda s sotkom ne mozes fulat maju mu ali to je i sotka..
Potrebna su dva metka, jedan za razbit shield i drugi za downati.
Salu na stranu, za sad me se najvise dojmio taj Peacekeeper kolko je jednostavno s njim igrati, vidim da puno ljudi dijeli misljenje, a tko je u pravu ce se vidjeti ako mu roknu neki nerf ili ne.
Evo sad bas imao odlican run/win od Artillery-ja pa na dalje samo akcija. Pred kraj lootao dva digital threata iz protivnika i stavio ih na Wingman/Peacekeeper combo, nakon toga je samo bilo baci dva smoke-a sa Bangalore i ravno "u facu".
Nije istina.
Potrebna su dva metka, jedan za razbit shield i drugi za downati.
Salu na stranu, za sad me se najvise dojmio taj Peacekeeper kolko je jednostavno s njim igrati, vidim da puno ljudi dijeli misljenje, a tko je u pravu ce se vidjeti ako mu roknu neki nerf ili ne.
Evo sad bas imao odlican run/win od Artillery-ja pa na dalje samo akcija. Pred kraj lootao dva digital threata iz protivnika i stavio ih na Wingman/Peacekeeper combo, nakon toga je samo bilo baci dva smoke-a sa Bangalore i ravno "u facu".
kakav shield? pocetni? sta ako ga frajer ima zuti/ljubicasti/plavi? sto radi mastiff? jesi ga koristio? :)
kaciga daje 50% redukcije na ucinjeni dmg za hs, shield absorb je 100 hpa
Dakle da bi ti njemu skinuo u dva hica sve moras biti blizu + svi metci moraju ici u torzo.
Svi meci zajedno rade 110 dmga na odredenoj daljini.
+ uzmes gibraltara recimo ako se bojis ovih sa sacmom i reduciras dodatnih 50hpa s passivom.
ili bangalora koja se ubrza na pucanj pa izmaknes ili bloodhounda ulti ili wraith q itd... ne znam fakat ima nacina igrat protiv svakog..
kakav shield? pocetni? sta ako ga frajer ima zuti/ljubicasti/plavi? sto radi mastiff? jesi ga koristio? :)
kaciga daje 50% redukcije na ucinjeni dmg za hs, shield absorb je 100 hpa
Dakle da bi ti njemu skinuo u dva hica sve moras biti blizu + svi metci moraju ici u torzo.
Svi meci zajedno rade 110 dmga na odredenoj daljini.
+ uzmes gibraltara recimo ako se bojis ovih sa sacmom i reduciras dodatnih 50hpa s passivom.
ili bangalora koja se ubrza na pucanj pa izmaknes ili bloodhounda ulti ili wraith q itd... ne znam fakat ima nacina igrat protiv svakog..
tako je. i samo ako cijeli "spray" pogodi metu.
10dmg tijelo
15dmg head
8dmg noge
ovo gore je po zrnu, a ima 11 zrna po patroni
Ma vidis da se zajebavam, zato postoji drugi weapon (Wingman npr) s kojim ga prvo nacmes i vidis koji stit ima.
Jesam mozda dva puta, kako vecinom igram sa frendovima, a ovaj jedan ima fetis na Mastiffa pa mu ga onda prepustimo.
Ma vidis da se zajebavam, zato postoji drugi weapon (Wingman npr) s kojim ga prvo nacmes i vidis koji stit ima.
Jesam mozda dva puta, kako vecinom igram sa frendovima, a ovaj jedan ima fetis na Mastiffa pa mu ga onda prepustimo.
S Wingmanom ne nacinjes, s njime i zavrsavas. 12 metaka u patroni s fullom ak se ne varam 9 je neki avg je dovoljno da skines jednog osim ako vise od polca ne fulas :)
45 dmga po hitu.
jel si probao spitfirea s 60 metaka u patroni?
to je show...
Sta jednog,pa sa wingmanovim ljubicastim extendedom mozes knockat lagano 2 lika,nekad i full squad ubiti.
Sta jednog,pa sa wingmanovim ljubicastim extendedom mozes knockat lagano 2 lika,nekad i full squad ubiti.
Da, da ali kako tko :)
Nekad sa wingmanom rijesim cijeli squad a nekad ne mogu pogodit slona
Nekad sa wingmanom rijesim cijeli squad a nekad ne mogu pogodit slona
Ja to zovem umor. Kad sam umoran ne ide nista... nema koncetracije nema brzine.. a cesto sam umoran :)
Poludim kad mi ovako da jedan pelet od 10, a pogodio sam.
Točno to njemu se desilo koliko vidim.
Peace je zvijer, ali nekad baš ovako ''fula'' iako sam zicer da sam ga digao.
I btw. ne znam za hitboxove, ali mene izluđuje banagalore, nju nikako ubit, trza na sve strane, vjerojatno radi pasivnog abilitya.
..... spitfire sa 2xhcog, milina za igrat..... ako imam dosta municije, drugo mi je nebitno....
Poludim kad mi ovako da jedan pelet od 10, a pogodio sam.
Točno to njemu se desilo koliko vidim.
Peace je zvijer, ali nekad baš ovako ''fula'' iako sam zicer da sam ga digao.
I btw. ne znam za hitboxove, ali mene izluđuje banagalore, nju nikako ubit, trza na sve strane, vjerojatno radi pasivnog abilitya.
da, kad ima to ukljuceno, i sa ovim uzasnim netcodom od Apexa, uzas ju je za ubit , obicno ciljam malo ispred nje
Ne znam za vas ali meni nakon zadnjeg patcha igra radi lošije, više laga i PEACEKEEPER se brejka ako reloadaš i prekineš animaciju pa ne možeš pucati više niti ADS.
DA ne spominjem da na close combat pogađa jedv a8-10 dmg jedan pelet iako je cursor na prsima i hit je siguran.
Nešto je u netocodeu još gore nego je bilo, kažem, barem meni osobno.
Igra mi se ni prije nije krešala tako da, ali low fps drop i dalje standard.
A niš, u isčekivanju novog peča.
javite kakva je vi koji igrate. mened danas nema online do 21h navecer :(
Ne znam za vas ali meni nakon zadnjeg patcha igra radi lošije, više laga i PEACEKEEPER se brejka ako reloadaš i prekineš animaciju pa ne možeš pucati više niti ADS.
DA ne spominjem da na close combat pogađa jedv a8-10 dmg jedan pelet iako je cursor na prsima i hit je siguran.
Meni se crashala gotovo svaki game do Valentines patcha, nakon toga bilo ok, sad opet pocelo crashati, jednostavno frustrirajuce.
Ovo sa Peacekeeperom sam i ja primjetio, vjerovatno ih netcode zajebava, bas jucer mi se desilo da vidim lika kako trci, na tren kao zapne u skoku, nakon toga se pojavi 3-4m dalje...
Meni se crashala gotovo svaki game do Valentines patcha, nakon toga bilo ok, sad opet pocelo crashati, jednostavno frustrirajuce.
Ovo sa Peacekeeperom sam i ja primjetio, vjerovatno ih netcode zajebava, bas jucer mi se desilo da vidim lika kako trci, na tren kao zapne u skoku, nakon toga se pojavi 3-4m dalje...
probajte koristiti sve default skinove :)
na zalost no vecinu crasheva izazivaju skinovi oces od legendi oces od pusaka.
99,9% sam ziher da ce vam pomoci.
Ak danas dolazi taj novi gun vjerovatno ce biti popracen nekakvim patchom, mozda nekim cudom pomogne.
Ako ne, najlakse stavit default skinove i probati.
Moguće, par puta kad se desilo nosio sam tuđi skinani peacer, pa moguće da je do toga.
Lagova ima, i to podosta, ljudi trzaju dok trče što je pogubno za shotgun gameplay, da ne pričam na većim udaljenostima.
Mislim unatoč tome igra gori, ali da se dešava dešava se, nije igra savršena kako neki tvrdi jer dokazan je i manjakv netcode i laganje i krešanje, ali ajde, kako rade, izgleda da će složit oni to sve.