Alpha Protocol

poruka: 72
|
čitano: 26.742
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
protjeran
RE: Alpha Protocol
Lovac kaže...

Nakon 15 minuta nedovršeno, čudno kretanje, glupi protivnici, čudan osjećaj prilikom pucanja... Ovo je prvi dojam, ne znači da je igra loša, al za sad, ne kupujte...

zbog prvih 15 minuta igre ti kažeš ljudima da ne kupuju? wtf?!

17 godina
Alpha Protocol

Odigrao još malo, jednostavno vam igru ne mogu preporučiti. Možda se nekom dopadne, to su moji dojmovi, al nakon svih silnih odgoda ovo je loše. Još kad znate da iza nje stoji Obsidian.

...something diabolic
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Alpha Protocol

Našao sam na metacriticu 2 reviewa, na španjolskom i njemačkom (al chrome ima translate pa nije bed :) )

Ukratko, loše (ili nedovoljno dobro)

Minigames

AI

Grafika

Meh:

Igra je mission based, nema svijeta izvan misija (ako sam dobro shvatio)

Relativno kratka (no s high reply factorom, to i nije toliki problem)

Dobro:

Priča

Likovi

Utjecaj odluka

Iliti ono što je meni bitno je dobro :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Lovac kaže...

Odigrao još malo, jednostavno vam igru ne mogu preporučiti. Možda se nekom dopadne, to su moji dojmovi, al nakon svih silnih odgoda ovo je loše. Još kad znate da iza nje stoji Obsidian.

mene vrati igra u main menu nakon prvog cut-scenea, i to svaki put, nemogu nikakoo počet igrat, i još neko divlje stenjanje tijekom startanja kad god nešt stisnem on stenje ko da sere,

17 godina
Alpha Protocol

Ne oslanjam se previše na rece, al vidjevši OVU, slažem se s plusevima i minusima. Što se konačne ocjene tiče, to ako se uspijem prisliti da ju prođem. Na kraju trebala je to biti igra koja bi mi trajala do dolaska ME-a 3, za sad sam jako razočaran Plač

...something diabolic
Poruka je uređivana zadnji put pet 28.5.2010 19:30 (Lovac).
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina

igra katastrofa

ne znam sto je tu trebalo 10gb

od kontrola, pitalica

sve je nedoreceno

ocijena -2 

16 godina
moderator
Alpha Protocol

Ma takvo govno od igre nisam več dugo igrao,simsi 1 su bili bolji od ovog.

Ne sviđa mi se ništa u ovoj igri,a AI je tako glup da mislim da gluplji nemože bit.

Al ovo je samo moje mišljenje,možda nekom od vas bude dobra igra.

http://bfbc2.elxx.net/stats/pc/%5BHR%5Dpirat
Moj PC  
7 0 hvala 1
15 godina
protjeran
Alpha Protocol

nedopečena krmenadla od igre, i još ktomu da neznam, mislio bih da je stara 6-7 godina.....

4 0 hvala 0
15 godina
Alpha Protocol

Ajoj ne djeluje revolucionarno kao sto najavljivali cjelo vrjeme. Tko zna na sta ce licit fallout new vegas :)

http://tridizajn.com/index.php
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Alpha Protocol

Ovo je remek djelo. Ovo je NAJBOLJA IGRA KOJU SAM IKAD IGRAO!!! Igra ima toliko kvaliteta da je to jednostavno neopisivo.

(ovo je bio sarkazam).... Igra nije smece, ali je loša. Čudim se kako su to govno mogli upakirati u 10 GB !!!! Kako !?!?!?!?!?! Viče

Moj PC  
4 0 hvala 0
17 godina
Alpha Protocol

Ja sam zadovoljan za sada sa igrom. Priča mi je odlična, djeluje mi razrađena (nisam prešo igru pa nezna dali je fenomenalna), likovi nisu bezdušni (odmah mi se je svidjela kolegica Mina), ima mnoštvo podataka o svemu i svačemu u igri, upgrade oružja i naravno napredovanje lika. Igram kao Recruit na hardcore (recruit - lik bez imalo ikakvog iskustva i bez imalo skilova na početku) .

Mnogi se žale na grafiku, ali jedan fenomenalni Dragon Age, (ne kažem da je ovo bolje od DA jer je DA remek djelo nego se osvrćem samo na grafiku) ne izgleda uopće bolje pa se nitko nije žalio na grafiku, a ovoj igri sve recenzije to nabijaju na nos. I mogu se kladit da mnogi šta kažu da je igra smeće nisu ni probali igru igrat kakvih tri, četri sata nego su rekli da je smeće jer je tako napisao Kevin sa Gamespota, (Eurogamer je igri dao 7/10 šta je po meni realna ocjena). Žale se u recenzijama da nemožeš ubit lika sa pogotkom u glavu? Nakon dodavanja skilova za submachine gun i stavljanja scopea na isti likovi padaju odmah. Kakva bi bila poanta svih mogućih skilova, upgrade oružja, razne vrste metaka itd da si na početku Arnold Šarafciger. Ovo je RPG, a ne Max Payne, (je da je to "nerealno" u početku da im treba koji metak više iz pištolja da padnu, ali to je igra. Pa u koliko igara kada AI puca po vama treba mu 8 sanžera da vas ubije - još pogotovo tko igra na nekom normal/easy levelu; uber super duper realno, AI pada od jednog metka, a vaš hreoj može popit dvije tone olova.

AI je loš. Hm da, još nisam naišao na njegove trenutke inspiracije (da se onako izgubi na mapi) ali moram priznat da Gears Of War, Dragon Age, Mass Effect, Just Cause2... (RPG-i i pucaljke) imaju fenomenalan AI. Ma toliko je AI pametan da je to čudo.

Uglavno ne kažem da će se svima igra svidjet, ali po meni kome se je svidio Mass Effect i ova igra bi mu mogla biti dobra. Ne kažem da je to remek djelo poput spomenutog, ali igra nije toliko ni loša kao šta neki pišu. Imam dojam da su u recenzijama išli tražit samo loše stvari (u meniju prilikom izbora oružja i armora teksture se sporije učitaju!! ajme nema šanse da igram igru) i to nabijat ljudim na nos iako od sličnih pate i mnoge razvikanije igre, ali ipak tim razvikanijim je izdavač EA ili Activision pa moraju biti malo manje objektivni jer ipak treba tim megalomanima malo podrške da povećaju zaradu.

ššššš - možda su u šumi
Poruka je uređivana zadnji put sub 29.5.2010 9:11 (doktor1).
Moj PC  
9 1 hvala 6
16 godina
neaktivan
Mah, problemi mi se cine zanemarivi (ni dragon age ni me2 mi nisu savrseni, to je mjesto sacuvano za planescape), a dobre stvari dobro izbrijane. Grafika mi je rijetko kad impresivna, glupi Ai moze biti problem no ako je igra kao me2 (vido cover, oni dodu, pucaj, nastavi dalje, ponovi) sumnjam da bu to tako vidljivo. Iritantni minigame? Odi provozaj mako-a ili kopati minerale :) ostalo se slazem s postom iznad, odigrajte par sat pa recite kakav je rpg, a ne shooter ;)
15 godina
protjeran
doktor1 kaže...

Ja sam zadovoljan za sada sa igrom. Priča mi je odlična, djeluje mi razrađena (nisam prešo igru pa nezna dali je fenomenalna), likovi nisu bezdušni (odmah mi se je svidjela kolegica Mina), ima mnoštvo podataka o svemu i svačemu u igri, upgrade oružja i naravno napredovanje lika. Igram kao Recruit na hardcore (recruit - lik bez imalo ikakvog iskustva i bez imalo skilova na početku) .

Mnogi se žale na grafiku, ali jedan fenomenalni Dragon Age, (ne kažem da je ovo bolje od DA jer je DA remek djelo nego se osvrćem samo na grafiku) ne izgleda uopće bolje pa se nitko nije žalio na grafiku, a ovoj igri sve recenzije to nabijaju na nos. I mogu se kladit da mnogi šta kažu da je igra smeće nisu ni probali igru igrat kakvih tri, četri sata nego su rekli da je smeće jer je tako napisao Kevin sa Gamespota, (Eurogamer je igri dao 7/10 šta je po meni realna ocjena). Žale se u recenzijama da nemožeš ubit lika sa pogotkom u glavu? Nakon dodavanja skilova za submachine gun i stavljanja scopea na isti likovi padaju odmah. Kakva bi bila poanta svih mogućih skilova, upgrade oružja, razne vrste metaka itd da si na početku Arnold Šarafciger. Ovo je RPG, a ne Max Payne, (je da je to "nerealno" u početku da im treba koji metak više iz pištolja da padnu, ali to je igra. Pa u koliko igara kada AI puca po vama treba mu 8 sanžera da vas ubije - još pogotovo tko igra na nekom normal/easy levelu; uber super duper realno, AI pada od jednog metka, a vaš hreoj može popit dvije tone olova.

AI je loš. Hm da, još nisam naišao na njegove trenutke inspiracije (da se onako izgubi na mapi) ali moram priznat da Gears Of War, Dragon Age, Mass Effect, Just Cause2... (RPG-i i pucaljke) imaju fenomenalan AI. Ma toliko je AI pametan da je to čudo.

Uglavno ne kažem da će se svima igra svidjet, ali po meni kome se je svidio Mass Effect i ova igra bi mu mogla biti dobra. Ne kažem da je to remek djelo poput spomenutog, ali igra nije toliko ni loša kao šta neki pišu. Imam dojam da su u recenzijama išli tražit samo loše stvari (u meniju prilikom izbora oružja i armora teksture se sporije učitaju!! ajme nema šanse da igram igru) i to nabijat ljudim na nos iako od sličnih pate i mnoge razvikanije igre, ali ipak tim razvikanijim je izdavač EA ili Activision pa moraju biti malo manje objektivni jer ipak treba tim megalomanima malo podrške da povećaju zaradu.

Šta nisi malo više slikao ingame grafiku tj. katastrofu

Get down on your knees and interlock your fingers, now!
17 godina
neaktivan
Michelangelo kaže...

Ah ta današnja mladeš samo gleda grafiku .

Ni MS nije imao neku posebni grfaiku, podosta lošu pa je jedan od booljih rpgova.

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all and in the darkness bind them In the Land of Mordor where the Shadows lie.
15 godina
protjeran
WItcher kaže...
Michelangelo kaže...

Ah ta današnja mladeš samo gleda grafiku .

Ni MS nije imao neku posebni grfaiku, podosta lošu pa je jedan od booljih rpgova.

lmao, ovo definitvno spada među TOP 10 najidiotskijih izjava koje sam ikad čuo :)))

Get down on your knees and interlock your fingers, now!
17 godina
neaktivan

Vidi se da si novi na ovom forumu .

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all and in the darkness bind them In the Land of Mordor where the Shadows lie.
Poruka je uređivana zadnji put sub 29.5.2010 18:23 (WItcher).
17 godina
Michelangelo kaže...
doktor1 kaže...

Šta ti igru sudiš po grafici?! Jesi li igrao System Shock, System Shock 2, Baldurs Gate, Baldurs gate II, Fallout2, Deus Ex Dragon Age (te igre se i dan danas igraju i ne sudi im se zbog njihovog izgleda; - ova igra nije ni približno toliko dobra kao i ovi navedeni naslovi da se razumjemo, ali pusti grafiku za dječicu).

Ako tebi u ovoj igri smeta grafika... no comment. Just Cause 2 ima odličnu grafiku, ali meni je ta igra jako, jako loša. I ja nisam došo u temu JC2 kenjat kako je igra s*anje jer se meni ne sviđa. Ja hoću igru koja ima priču, likove, RPG elemente i sl., a tu bacit komentar "jesi vidio grafiku"... nula bodova

EDIT: plus ako se ne varam, šta nema ovakav avatar jedan stariji član foruma (Šef), pa mi se učinilo da je to on

ššššš - možda su u šumi
Poruka je uređivana zadnji put sub 29.5.2010 19:04 (doktor1).
16 godina
neaktivan
Alpha Protocol

Prošao tutorial, i zasad je onako kako sam mislio, ljudi seru bezveze :) Grafika je ništa posebno, ali nije baš ni ne znam kako loša. Ako vam je bitna kul grafika, izaberite drugi naslov. Razgovori i sustav razgovora podsjeća na Fahrenheit i dosta je inovativan i dobro pogođen. Sam roleplay je potencijalno dosta dobar jer nisi ukalupljen u full good ili full evil, nego procjenjuješ kako se nekome postaviti da bi napravio što ti treba. Combat mi je možda i bolji od Mass Effecta jer ima potencijala za nešto više od uletavanja gunz blasing i klanje svega što vidiš. Oni koji se žale da ništa nemreš pogoditi ili sl. neka uključe mozak prije nego što nešto kažu jer svaki weapon skill ima 15 skill levela, pa ima smisla da si totalni šonjo s 0/15 ;) Miniigre uopće nisu tako katastrofa, jedino mi se hacking čini potencijalno naporan, ali ništa strašno. Jedinu zamjerku imam na checkpoint sustav jer volim save-ati prije stvari tipa hacking ili razgovora, ali checkpointovi mi se čine dovoljno česti da ovo ne bi trebao biti problem.

Poruka je uređivana zadnji put sub 29.5.2010 19:24 (Dojo).
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Alpha Protocol

Većina dobrih rpgova ima problem s  grafikom.

Fallout 3 nekada zna  biti usporen (naravno na quadoviam ne ) , Dragon Age  ima nešto lošiju grafiku.

Witcher  je bio bagoit ko  ...,MS je ima također dost lošu grafiku.

WOW ima lošu grafiku ali kome smeta.

RPGovi ima neke svoje druge glavne kvalitete.

Većinom se FPSovi gledaju po grafici .

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Netko kome je grafika ispred price ili igrivosti nebi se smio nazivati gamerom, ali nazalost takvih "gamera" je danas sve vise i vise....
17 godina
protjeran
Alpha Protocol

Igrao 20 minuta i prezadovoljan sam igrom. Grafika je prosječna i zadovoljavajuća (nadrkanim klincima i starijim šonjama ne valja jer su oni jednostavno nenormalni) ... razgovor mi se sviđa, koliko sam vidio RPG elemenata je sasvim dovoljno a napucavanje je napravljeno "taman". AI nisam stigao promatrati (igram na normal) tak da neću pričati o tome.

Izgleda mi ko igra za rastegnut 30 sati na njoj.

Jesus Saves! xfire --> ddoxy
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
Michelangelo kaže...
doktor1 kaže...

Ja sam zadovoljan za sada sa igrom. Priča mi je odlična, djeluje mi razrađena (nisam prešo igru pa nezna dali je fenomenalna), likovi nisu bezdušni (odmah mi se je

Još samo da kažem suspendiranom čovjeku da sam ove slike stavio jer mnoge ljubitelje RPG naslova uglavnom zanimaju razni podaci o likovima, oružjima, unaprijeđivanjima (upgrade), količini podataka, (u ME, ME2 i DA:O sam pročito i poslušo sve one moguće informacije i priče o tom svijetu koji ti tada u potpunosti prikazuju slku cijelog tog svemira/svijeta). -- a čuj ipak treba znati engleski.....

I kada u temi o RPG igri dobijem komentar ala "grafika sucks" samo se nasmijem i ništa drugo.

Bez uvrede svim ljubiteljima žanra kojima se ovaj naslov nije svidio, (pošteno, nije ti se svidio i gotovo), ali čitajući po mnogim forumima mnoga balavurdija se žali na grafiku i kretanje lika kada je u sneak modu.

I zbog takvih stvari neki pljuju po igri koja ima odličnu priču, solidne likove, (neću reći odlične jer to po meni ima jedan jedini Mas Effect 2; DA:O je blizu), a smeta im smješno kretanje i priglup AI, (kao šta sam rekao zar Baldurs Gate/BG2, Fallout/Fallout2, Planscape, Neverwinter Nights 1/2... imaju nekakv AI?? A vjerujem da su te igre svim ljubiteljima RPG-a lektira koju su par puta pročitali).

Hvala ljepo i ugodno igranje Namigiva

ššššš - možda su u šumi
16 godina
odjavljen
Alpha Protocol

samo jedno malo offtopic pitanje, vidim da spominjete MS - sta je to? nikako da shvatim koja je to igra

would you die for me, would you die for what i`ve longed to be...
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Alpha Protocol

Ja sam skoro pa siguran da je to ME (Mass Effect) Namigiva

Ili je to moža RPG napravljen za F1 IVO-ta --- MS = Michael SchumacherSmijeh

ššššš - možda su u šumi
Poruka je uređivana zadnji put ned 30.5.2010 0:35 (doktor1).
Moj PC  
1 0 hvala 1
17 godina
Alpha Protocol

Ispričavam se na duplom, ali evo jedan po meni smješan komentar sa jedno foruma...

Dobra?? AI je tako debilan da to jednostavno nisu istine! A šta se grafike tiče, ipak je 2010. A da nisu igricu najavili u 8. misecu PROŠLE godine, ne bi ništa čovik ni reka, ali ovo, ovo je sramota.

I onda netko pričita ovakav post i povjeruje da su oni prošle godine najavili tu igricu u 8 misecu i napravili ovakvo s*anje od grafike (šta je uostalom najbitnije u jednoj igrici).

A da je taj isti nekada prije čitao informacije o AP znao bi da se o toj igri već pisalo u 3 mjesecu 2008 godine kako je u izradi. I ako se ne varam igra je u izradi već 4 godine.

P.S. ispravite me ako sam u krivu, ali ja mislim da je ova igra bila u proizvodnji tri, četiri godine.

ššššš - možda su u šumi
Poruka je uređivana zadnji put ned 30.5.2010 1:10 (doktor1).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
Alpha Protocol

Mislim da i duže, davnih dana sam čitao u PC Playu nekaj o toj igri ... prije više od 4 godine.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
doktor1 kaže...

Ispričavam se na duplom, ali evo jedan po meni smješan komentar sa jedno foruma...

Dobra?? AI je tako debilan da to jednostavno nisu istine! A šta se grafike tiče, ipak je 2010. A da nisu igricu najavili u 8. misecu PROŠLE godine, ne bi ništa čovik ni reka, ali ovo, ovo je sramota.

I onda netko pričita ovakav post i povjeruje da su oni prošle godine najavili tu igricu u 8 misecu i napravili ovakvo s*anje od grafike (šta je uostalom najbitnije u jednoj igrici).

A da je taj isti nekada prije čitao informacije o AP znao bi da se o toj igri već pisalo u 3 mjesecu 2008 godine kako je u izradi. I ako se ne varam igra je u izradi već 4 godine.

P.S. ispravite me ako sam u krivu, ali ja mislim da je ova igra bila u proizvodnji tri, četiri godine.

Vjerojatno su baš zbog tog vremena očekivali nešto bolje, ispoliranije.

Inače ove godine su svi razmaženi s dva vrhunska naslova (ME2 i DAO) pa su im možda kriteriji previsoki.

Eto recimo meni se Risen nije svidio i ostavio sam ga za neke dosadnije dane. Jednostavno mi nije na razini tih navedenih igara.

Što se grafike tiče, kome je to na prvome mjestu vjerojatno je zaboravio čemu igra služi.

Osobno Morrowind mi je bolji od Obliviona, a KOTOR mi je jedna od najboljih igara svih vremena.

A dosta poznanika ih nije htjelo odigrati zbog "odbojne" grafike.

If i had a dollar for every brain you don't have, I'd have one dollar! Squidward Tentacles
17 godina
Alpha Protocol

Mail nakon općeg pokolja... Smijeh

ššššš - možda su u šumi
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Alpha Protocol

Konačno odigrao. Meni je grafika baš dobra, ne znam što toliko pljuju po grafici. E konačno mogu igrati kao Jack Baurer, he. Dopada mi se taj novi način interakcije s likovima gdje treba brzo reagirati, s dosta novih noviteta od bonusa koje se dobije s likovima koji surađuješ, do određenih situacija. A akcija je isto prilično dobra. Samo ne znam je li to zbog problema u igri ili konfiguraciji, ali povremeno zapne na određenom mjestu, smrzne se na par sekundi, lik se okreće, smrzne se, okrene na drugu stranu i tako, normalno... Valjda zbog pregrijavanja ventilatora. Priča je zanimljiva, a vidim da ima dosta izbora za ponavljanje. Tek takedown neprijatelja. Napravio sam više akcijskog lika soldiera, pucaj i ubij bez stealtha. Ali vidim da stealth ima dosta zanimljivih mogućnosti makar mi se čini da al često vara. Skrivam se iza kutija, ali neprijatelj me uvijek skuži iako ga nisam ciljao...

Moj PC  
1 0 hvala 1
17 godina
protjeran
Alpha Protocol

Da, to štucanje se pojavljuje, ja sam mislio da je do hardvera ili  nečeg ali nije.

Ili je bug, ili je problem u piratskoj igri.

Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice