Air Borne problem

poruka: 8
|
čitano: 1.416
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Air Borne Problem
pitanje

OVAKO IMAM VELIKI PROBLEM SA IGROM AIR BORNE NAIME KADA UBACIM DVD RAČUNALO SE SAMO OD SEBE RESETIRA I POSLJE KADA PONOVO ŽELIm POKENUTI AUTO PLAY PONOVO SE RESETIRA

IGRA JE ORGINAL ALI TO MI SE DOGODILO I SA PIRATSKIM

OVO MO JE KONFIGURACIJA: AMD Athlon(tm) 64 X2 dual Core Procesor 4200+ 2.21 Ghz, 2GB RAM-a king max (800) mhz matična ploča:NFORCE4M-A

HDD-hitachi 80gb sata

to mise nikad nije digađalo na drugim igrma

0 0 hvala 0
16 godina
RE: Air Borne Problem

a lol to se i meni dogadalo... riješenje je kod mene bilo ovo .. ugasi antivirus i firewall a zatim ubaci cd a ako se opet resetira samo nemoj vaditi cd nego kad se komp upali samo opet isključi antvirus (ako se upali ponovno) i ugasi firewall i onda probaj ici inastalirat... tako sam ja to rijesio... nadam se da sam pomogo  =)

16 godina
iskljuci autorun ili...ostavi dvd unutri i resetiraj i upalit ce ti se komp i nece radit autorun zatim odes na open otvoris i sve prebacis na hard i onda instaliras =)..tak sam ja i sve ja radilo ko suza....
16 godina
dado16 kaže...
iskljuci autorun ili...ostavi dvd unutri i resetiraj i upalit ce ti se komp i nece radit autorun zatim odes na open otvoris i sve prebacis na hard i onda instaliras =)..tak sam ja i sve ja radilo ko suza....
 a mozes i ovo a de ti meni samo reci kako da ugasim autorun
16 godina
MarioVk kaže...
dado16 kaže...
 a mozes i ovo a de ti meni samo reci kako da ugasim autorun
 drzi shift i ubaci cd ili dvd i nebi trebalo radit =)
16 godina

tnx

16 godina
ili stisnes start pa run upises regedit zatim dojdes ovdje HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Services\Cdrom. ...zatim stisnes na autorun value i prebacis na 0
16 godina
np =)
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice