Aika Global

poruka: 2
|
čitano: 1.123
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
18 godina
neaktivan
Aika Global

Aika Global je free-to-play fantasy MMORPG koji je pobrao brojne nagrade u Koreji. Neke od njih su: najbolja na sajmu, odabir publike za najbolju online igru te najbolji game dizajn i scenarij na službenim korejskim game nagradama 2009. koje su organizirane pod pokroviteljstvom njihovog ministarstva kulture, sporta i turizma.

Za razliku od drugih MMO igara, izdavači ove igre s ponosom su pokrenuli closed beta test globalno, izuzevši jedino Brazil i Sjevernu Ameriku. Closed beta test završio je 23.8. i sve je spremno za open beta test koji počinje 27.8.

Još jedna zanimljiva činjenica je da bi igrači trebali očekivati odličnu podršku i veliku kvalitetu jer igru održavaju direktno njeni programeri.

Ova igra pruža puno zanimljivosti od sasvim malih dungeona za 6 igrača do ogromnih 1000 vs 1000 sukoba cijelih nacija. Aika Global pruža impresivan sadržaj i sveobuhvatnu kontrolu s minimalnim hardverskim zahtjevima kako bi bila na užitak široke publike. Igrači će također moći iz prve ruke iskusiti Pran sistem koji je već pobudio ogromni interes.

Do sada su pokrenute 2 Aike, jedna korejska koja je ujedno i prva pošto je sama igra iz Koreje i jedna za Sjevernu Ameriku i njoj bliže zemlje.
Američka verzija je u početku bila za cijeli svijet ali zbog prevelikog broja korisnika morali su je ograničiti samo na Ameriku.
Zbog prevelikog interesa i žalbi mnogih igrača sada izlazi Aika Global Online koja obuhvaća sve ostale države.

U igri postoji 5 nacija a najzanimljivije od svega je to što baš netko od vas može biti glavni u toj naciji i određivati poreze, pojačavati obranu i slično.
Znači ovo je klasična PvP igra iako ima i PvE mod, ali PvP je to što ovu igru čini tako dobrom i drugačijom od igara tipa World of Warcraft.

Stranica gdje možete vidjeti i saznati puno više toga te skinuti igru i registrirati se je:

http://aika.t3fun.com/Home/Intro.aspx

Ako nekoga još nešto zanima neka slobodno pita... :)

Djelim Lockerz pozivnice, kontakt na PP...
Poruka je uređivana zadnji put sri 25.8.2010 23:30 (Zelleni).

3 0 hvala 0
17 godina
Aika Global

Ja također igram i par prijatelja ovu igru, za naciju sam odabrao Persiu, igra je zakon, nevolim obicno bas ovakve igre i u zadnje vrijeme nijedna igra me nemoze skoro privući, jedino par igri zaigram bez većeg dosađivanja(ubijam vrijeme), a u Aiki sam počeo uzivati, ima toliko toga, cudi me da na forumu drugi nepričaju od igri.

“Give a man a fish; you have fed him for today. Teach a man how to fish; and you have fed him for a lifetime"
Moj PC  
2 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice