Age of Conan - odabir servera zaključana tema

poruka: 41
|
čitano: 5.279
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
moderator
Age of Conan - odabir servera

Ovo je tema namijenjena SAMO onima koji su kroz predbilježbe već "kupili" Age of Conana. Objavljen je popis servera, pa bi bilo zanimljivo znati - kamo će tko ići, kako bi znali gdje ima "naših", ukoliko zatreba nekome neka pomoć ili bi se osnovao možda neki HR guild...

Evo popisa servera, pa kada izaberete neki od njih - javite ovdje!

I neka ova tema bude posvećena samo spikama vezanim uz servere i odabri istih (općenita priča o AOC već se vodi OVDJE).

European English Servers (Early Access 17th of May)

PvE Servers
. Crom
. Dagon
. Ymir
. Bori
. Astoreth

PvP Servers
. Fury
. Wildsoul

RP-PvP Server
. Aquilonia

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
RE: Age of Conan - odabir servera

Ima hr guild već, samo ne znam smijem li objaviti link na web s obzirom da smo se već reklamirali ovdje Cool

Vjerojatno Wildsoul

Poruka je uređivana zadnji put čet 15.5.2008 19:58 (segregator).
17 godina
neaktivan

Zašto ne RP-PvP? I zašto ne Fury? Gdje idete vi Miro?:) - Meni ne pada na pamet PvE server (ni u WoWu a ni u PvP igri:)))

If it's sent by ship then it's a cargo, if it's sent by road then it's a shipment.
17 godina
neaktivan

Miro, hvala za post, još ga pinaj na tjedan dana i gg Cool.

Već tjedan dana tražim ekipu za PvE server i trenutno nas je troje 6-7 Plač.

Pošto se na forumu nitko nije izjasnio za PvE, evo ja ću:

• Astoreth nije dostupan
  • Crom

Update:

• Za ulazak u PvE guild na Cromu kontaktirajte nekoga od: Keannin, Profiler, Tarkhisis ili Ogden.
Poruka je uređivana zadnji put sri 4.6.2008 19:49 (disturbedHR).

0 0 hvala 0
17 godina

http://www.aochr.com/forum/viewtopic.php?f=2&t=309

17 godina
neaktivan

Definitivno Aquilonia.

0 0 hvala 0
17 godina
naxeem kaže...

Zašto ne RP-PvP? I zašto ne Fury? Gdje idete vi Miro?:) - Meni ne pada na pamet PvE server (ni u WoWu a ni u PvP igri:)))

RP mi je bezveze, ne da mi se glumatati, lol

A zašto ne Fury ima objašnjeno na linku kojeg sam prije postao...većina neozbiljne dječice će ići tamo, a to se želi izbjeći

Btw, ako sam ja dobro shvatio PVE serveri u AOC-u nisu kao npr DAOC pve gdje imaš samo pve i ništa drugo, nego više kao normalni DAOC, tj postoje pve zone i pvp zone
17 godina

Moja gilda nije jos odlucila al vjerojatno Fury.

Steta, volio bi da hrvatska gilda rolla na istom serveru ko i ja. :)

Mozda cemo jos Wildsoul...ko zna.

AMD Athlon X2 6000+ @3Ghz
HD3850 512 Mb OC
2Gb DDR2 Dual Channel 800 Mhz
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Night's Watch rolla Wildsoul - PvP Namigiva

Potpis:
Poruka je uređivana zadnji put čet 15.5.2008 22:27 (Necto).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Kako znaš za dječicu? Puno se družiš s dječicom u HR? Uostalom, ovo je igra za 18+...

If it's sent by ship then it's a cargo, if it's sent by road then it's a shipment.
Poruka je uređivana zadnji put čet 15.5.2008 23:44 (naxeem).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

PvP naravno, na DivljuDusu :)

17 godina
naxeem kaže...

Kako znaš za dječicu? Puno se družiš s dječicom u HR? Uostalom, ovo je igra za 18+...

Bio je poll za izbor imena, 15% Fury, 8% Wildsoul...Fury tako moćno zvuči, da imaš 10 godina da li bi išao na Fury ili tamo neki bezvezni Wildsoul?

I da, kladim se da neće bit mlađih od 18 koji će igrat Belji se
17 godina
neaktivan
segregator kaže...
I da, kladim se da neće bit mlađih od 18 koji će igrat Belji se
 Pa, ja im sigurno neću prodati primjerak.
Klinci ionako nemaju neku naviku kupovanja novih MMO igara jer moraju odmah iskeširati cca 550kn za to.

Zašto toliko ljudi šikanira RP servere? Čini se da će mi drugi lik visjeti na Wildsoulu.
Poruka je uređivana zadnji put pet 16.5.2008 2:38 (Zabushant).
17 godina
protjeran
Necto kaže...

Night's Watch rolla Wildsoul - PvP Namigiva

Vidimo se na Windsoul-u, ako mi ping bude ok, imam malih poteskoca s internetom (providerom)
....

Zlo i Naopako
17 godina
neaktivan

Hmmm.. još se nisam odlučio a večeras počinje klanje Namigiva

Mislio sam na Crom-a otić, ali ako budemo svi na PvP tipa Wildsoul, ok..  budem još vidio s frendovima.

Imam loša iskustva s PvP serverima u igrama, jer mi se dosta puta događa da me genkaju klinci koji naravno imaju bolju opremu i jače likove od mene jer imaju više vremena za grind i leveling Neodlučan

Intel Core2 Duo E8400 6MB, 4GB OCZ Gold 800Mhz, Gainward GF8800GTS 640MB, Gigabyte X38-DS4 Ultra Durable 2
17 godina
neaktivan
Dado_ZG78 kaže...

Mislio sam na Crom-a otić

Ako odlucis za PvE, pls odi na Astoreth Crom. Ima nas 5+ za sada :-)

Poruka je uređivana zadnji put pon 19.5.2008 13:54 (disturbedHR).
17 godina

Navodno ce povecati broj servera za release. Ovi zasad objavljeni su aktivi s early accessom, to su serveri koji su sluzili za open betu. Ostalo je josh cca 5 komada koji opsluzuju close betu. Navodno ce njih "prestelati" za release. To i je jedan od razloga zasto su prekinuli s early access prijavama. Rekli su da su popunili servere i da bi jedini nacin da sve opsluze bio da odmah presaltaju close beta servere na early access servere, ali to nece uciniti jer josh uvijek dobijaju korisne informacije s closed beta servera.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

da ne otvaram novu temu..zanima me- dal trebam kupit orginal igricu i dal mogu kupovat svaki mjesec bonove il je to samo na pretplatu..??

hvala

i

0 0 hvala 0
17 godina
hara_zg kaže...

da ne otvaram novu temu..zanima me- dal trebam kupit orginal igricu i dal mogu kupovat svaki mjesec bonove il je to samo na pretplatu..??

hvala

17 godina
neaktivan

Ekipa, kad počinjemo?

Intel Core2 Duo E8400 6MB, 4GB OCZ Gold 800Mhz, Gainward GF8800GTS 640MB, Gigabyte X38-DS4 Ultra Durable 2
17 godina
neaktivan

Što se tiče PvE-a, server Astoreth nije dostupan pa idemo na Crom.

Update:

• Za ulazak u PvE guild na Cromu kontaktirajte nekoga od: Keannin, Profiler, Tarkhisis ili Ogden.
Poruka je uređivana zadnji put sri 4.6.2008 19:50 (disturbedHR).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Ja ću pokušati Crom-a i Wildsoul pa vidjeti...

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Night's Watch se preselio na Battlescar - PvP zbog preopterecenosti Wildsoula, ...

Potpis:
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

FFS... eto to je sve što imam reći...

17 godina

Mislimo da je bolje izgubit par sati ovi koji su lvlali charove sinoc, nego izgubit membere koji nece moci kreirat charove na WS 23. zbog pretrpanog servera.

Potpis:
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Ali digli su capove, kužiš? Charovi se mogu kreirati bez problema.

17 godina

Mogu se kreirati sada, ali svi "masivniji" guildovi su odabrali Wildsoul prije nego je BS stavljen jer je Fury cool ime i privlaci derista, jucer je mozda 25% se spojilo sta iz tih masivnih guildova sta obicnih playera pa je server bija pod High Load, sad zamisli kad se svi ti ostali guild memberi pocmu spajat 23.

Epsilon team ima priko 500 membera, citava rusija je na Wildsoulu, jos par guildova sta ih ja znam imaju priko 300 membera a di su jos ostali koji nisu objavili koliko membera imaju i sve.

Ali kako bilo sad je odluceno ovako, pa sta bude.

Potpis:
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Ne znam za vas, ali ja pokušao Wildsoul kao PvP server i već na 15. nivou na White Sands Isles-ima me škvadra počela genkati sa 5,6 nivoa višim likovima i to uredno u grupama po 2,3 da SLUČAJNO ne bi pobjedio.

Toliko o PvP serveru. Nema teorije da se dam maltretirati.

Idem lijepo na neki dobar PvE gdje mogu kooperativno igrat s ekipom protiv kompa i gotovo, a kad baš zaželim postoje PvP zone na kojima je dozvoljeno klanje.

17 godina
protjeran

Blago Vama.

Nakon WoWa, ja moram pitati za dozvolu svoju bolju polovicu da li smijem kupiti igru :(. 

srajne :(

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Destiny guild se vrti na Wildsoul serveru, za sve informacije i eventualnu aplikaciju posjetite www.aocdestiny.com

Poruka je uređivana zadnji put pet 6.6.2008 17:22 (Leko).
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice