Age of Conan - Hyborian Adventures

poruka: 1.661
|
čitano: 238.203
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan

A bude bilo i 'fizičkog' izdanja u kutiji ili samo download?

Osobno više volim kupit igru u kutiji sa knjižicom i medijem jer tako imam 'nešto za na policu' kad već dajem lovu Namigiva

(btw, AoC imam collector's edition od prvog dana kad je stigla igra u Algoritam, ali nisam ju baš puno igrao.. na početku je imala hrpu bugova i malo populacije Neodlučan)

Lijep pozdrav ;)
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Age of Conan - Hyborian Adventures
Dado_ZG78 kaže...

A bude bilo i 'fizičkog' izdanja u kutiji ili samo download?

Pa, vidim po webu gdje vele da ima box, ali me nije puno zanimalo. Probaj prvo Crovortex i Algoritam kod nas, a onda naruči sa game.co.uk i sličnih neka ti pošalju.

liberate tutemet ex inferis
17 godina
neaktivan

Je li itko probao ekspanziju ?

Necu zvaku , hocu kusur !!!

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Iskreno najradije bih ju kupio i isprobao, ali trenutačno igram LOTRO, a čeka me još i isprobavanje EVE-a nove ekspanzije kroz tjedan, dva tako da ne znam kada bi sve to stigao?!? Mršti se

Nadam se kroz 'x' mjeseci isprobat i to..

Lijep pozdrav ;)
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Skidam patcheve za RoTGS.

Iskreno sumnjam da ću danas do Tortage doći, a kamoli dalje :D

Do sada skinuo preko 3,5 Gb patcheva i dalje skida ... Naravno sutra je radni dan ( da neki rade i subotom :P ) , a comp u spavaćoj sobi. Samo čekam da žena upadne i stera mene i Conana u rodno mjesto ...

Ali bilo kako bilo veselim se novim stvarima. Isto jedan od onih koji je kupio CE i došao do lvl-a 38. Nakon toga više nisam imao živaca. U to vrijeme su questovi bili rijetkim a gear sranje ( iste krpe od lvl-a 10 do 31 - WTF ).

Tako da se nadam nekim fundamentalnim promjenama...

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

AoC: 1

Paske: 0

Dobar stari FunCom nije uspio riješiti rak ranu igre - peroformanse.

Comp: C2D 6400 @2,88 Ghz

4GB DDR 2

8800 GT 512

FPS: 0-40. S time da padne na nulu svakih 3 koraka dok učita teksture, pa low rez, pa high rez pa ... SLIKA !

Trenutno se zabavljam na poslu čitajući tipove iz 2008. kako dignuti perofmanse. Kad se već nema za barem Radeon 5770 ....

0 0 hvala 1
17 godina
Paske kaže...

Dobar stari FunCom nije uspio riješiti rak ranu igre - peroformanse.

Comp: C2D 6400 @2,88 Ghz

4GB DDR 2

8800 GT 512

Neznam meni igra s Dual Core 2.50, 2 GB DDR2, ATI 4670 doslovno leti. . .

Dumb ppl rush smart ppl camp.
Poruka je uređivana zadnji put sub 15.5.2010 11:15 (D3ViL).
17 godina
neaktivan

Čudno, meni je pri izlasku igra radila sasvim glatko na 8800-tki (doduše tvornički superclocked edition) Neodlučan

Anyway, neka samo i dalje peglaju igru i nadograđuju jer ziher ću se još barem jednom vratiti u Hyboriu Namigiva

Lijep pozdrav ;)
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Ovaj build ima bugova "milijun", definitivno, ali toliko su minorni da ispravke gotovo nećemo ni primijetiti.

0 0 hvala 1
17 godina
neaktivan

Evo vidim da ekspanzija na dvd.co.uk kosta nekih 18 funti sto nije puno . Za razliku od WoW gdje s kupnjom ekspanzija niste dobivali dodatno vrijeme za igrat ovdje dobivate 30 dana free .

To je po meni jako dobar potez Funcoma kojim ce privuc masu starih igraca natrag u igru . BTW , koliko otprilike kosta postarina ako anrucim s dvd.co.uk ?

2 0 hvala 0
17 godina
Xorantu kaže...

koliko otprilike kosta postarina ako anrucim s dvd.co.uk ?

£2.95

16 godina
neaktivan

Na game.co.uk za 18 funti je nutra i originalna igra (zato nosi 30d)..

Inače RoTGS ne nosi 30 dana u sebi..

17 godina
neaktivan
D3ViL kaže...
Xorantu kaže...

koliko otprilike kosta postarina ako anrucim s dvd.co.uk ?

£2.95

Toliko je na game.co.uk, na dvd.co.uk je poštarina £1

17 godina
neaktivan

S dvd.co.uk

Features

Age of Conan: Hyborian Adventures

Rise of the Godslayer expansion pack

Unique puma in-game pet

Virtual item starter package

30 days of game time

1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Da li mogu nastaviti sa istim likom iz free trial-a ako upgradeam igru na "full" verziju ?

Sighted but sightless - it is your gift and your curse.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
toTheCore kaže...

Da li mogu nastaviti sa istim likom iz free trial-a ako upgradeam igru na "full" verziju ?

da

15 godina
neaktivan

Sa puno kopanja i muke napokon riješio muke performansi :D

Sada sve na high se vrti na 40+ FPS. Daklem ja zadovoljan.

Kaj se tiće same ekspanzije - dogurao do lvl-a 24 ( Imam na PVP serveru lvl 52 DT, ali mi je draže ispočetka na Crom da vidim sve novo ).

U Khitai ispred Great wall.

Stvar izgleda ogromno, lijepo, detaljno i sa pregršt questova pa nema više muke ko nekada da sam dobio blaži slom živaca jerbo je bilo 2 questa nakon lvl-a 45.

Ekipa koja raida je oduševljena, a navodno su i 6 man lvl 80 instance odlične.

Za sada sam zadovoljan jer ionako mi je WOW dosadil, a za EVE nemam živaca trenutno.

Bilo kako bilo nakon porođajnih muka sam vrlo zadovoljan i vrlo tužan kaj nisam u mogučnosti uzeti 2 tjedna godišnji i odigrati kak se spada :D

0 0 hvala 0
16 godina

Kao prvo isprika unaprijed na postavljenim pitanjima jer ova tema ima jako puno postova pa mi se iskreno neda sve čitati Osmijeh. Dakle,

1. da li postoji opcija kao u Guild Wars-u kad stisnem na nekoga i pritiskom na space da moj lik automatski krene prema neprijatelju?

2. one skill combove dobivam svaki level i da li se oni mogu naknadno kupovati ili tako nešto?

3. kako ste si vi namjestili one shortcut-ove za udarce,tj mislim na koje brojeve jer se ja nikako nemogu naviknuti na 1 2 3 i onda mišom stalno klikati po skillovima? ima netko bolji savjet?

4. gdje mogu vidjeti koji quest mi je glavni, a koji su sporedni?

5. kako funkcionira razvoj skillova,ne onih comb-ova nego naš skillova koje vidim pritiskom na tipku p?

6. da li postoje nekakvi unique item-i i kako se dolazi do njih jer se u guild warsu dolazi do njih samo prelaskom cijele ekspanzije?

Mislim da je to sve za sada Osmijeh. Znam da će nekim ljudima ova pitanja biti blago rečena "debilna",ali imajte na umu da sam se ja držao samo Guild wars-a i ni jednog drugog mmo-a. Eto sad mi je Conan zapeo za oko (nakon svih ovih zakrpa) pa da malo i to isprobamo. Zahvaljujem svima na pomoći Namigiva

To be or not to be
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

1. Ne

2. Ne - dobiješ ih automatski i amen

3. U F10-inerface-HUD meniu sam clicknul na - Enable Rose

Umijesto da imam ogromne gumbe za comboe pojavi se "ruža" tijekom fighta.

Osobno koristim miš - click - rose za combo.

( Nadam se da znaš kako sam click na skill ne radi ništa - trebaš kombinacijom smjerova ( dali na rose dali na crvene strelice na skill baru ) pokrenuti cijeli combo )

4. Jedini "glavni" quest je destiny quest. Ostalih 10k su sporedni.

Na listi questova click na questo koji te zanima ili na mapi i bit će ti označeno podrućje naranđastom bojom. Ostali questovi na mapi su sivi ili plavi ako si trunku premali lvl.

5. Automatski se nadograde kako napreduješ levelima.

6. Ne

Imaš epic iteme isl. Do njigh se dolazi u raidu ili 6 man Hard instance

17 godina
neaktivan
mirdaVG kaže...
1. da li postoji opcija kao u Guild Wars-u kad stisnem na nekoga i pritiskom na space da moj lik automatski krene prema neprijatelju?

2. one skill combove dobivam svaki level i da li se oni mogu naknadno kupovati ili tako nešto?

3. kako ste si vi namjestili one shortcut-ove za udarce,tj mislim na koje brojeve jer se ja nikako nemogu naviknuti na 1 2 3 i onda mišom stalno klikati po skillovima? ima netko bolji savjet?

5. kako funkcionira razvoj skillova,ne onih comb-ova nego naš skillova koje vidim pritiskom na tipku p?

6. da li postoje nekakvi unique item-i i kako se dolazi do njih jer se u guild warsu dolazi do njih samo prelaskom cijele ekspanzije?

Da iz svoje perspektive pokušam malo dopuniti kolegu Paske.

1. nema automatske borbe, glavna značajka AoC mehanike je tvoja poprilična angažiranost u borbi

2. --

3. moja preporuka ti je da se pokušaš naviknuti na 1-2-3 tipke, jer je praktičnije od klikanja mišem po "ruži" ili po strelicama i mnogo je bolji doživljaj borbe; dakle, pokušaj gore u prvi red staviti najjače skillove/comboe na tipke 4-5-6-7-8-9-0, svog lika ionako rotiraš desnim klikom, a lijevom rukom vježbaj da lika postaviš sa W-A-S-D, pa se samo malo gore makneš rukom i upravljaš tipkama za borbu; na tipku 4 stavi skill koji probija obranu protivnika ili zadaje bleeding, time prvo udaraš, a onda najmoćnije skillove stavi na ostale tipke, na kraju stavi neki stun ili knockback; minorne skillove stavi u red ispod, kao i ostale stvari; u borbi klikneš lijevom rukom na 4, pa 1-2-3 za borbu, pa 5, pa opet tipke za borbu, itd. malo vježbaj, jednostavnije je od sviranja klavira; ako nemaš više redova na skillbaru, pa do njih dolaziš s Alt tipkom, onda malo surfaj po modovima i skini neki lijepi mod da ti podigne 2 ili 3 skillbara na sučelje (ja koristim Mirage UI mod stalno)

4. --

5. možda misliš ne samo na skillove nego i na feats? nakon lvl10 dobivaš  feat bodove, otvoriš gore tab za feats i te bodove rasporediš u stabla za razvoj; da bi dobro upoznao gdje želiš staviti bodove kako bi ti ratnik bio što bolji morat ćeš malo na webu čitati tuđe buildove za tvoju klasu, a možeš i ovdje postaviti pitanje, pa ćemo ti pronaći link ili staviti preporučene buildove koje sami imamo, budi slobodan tražiti, ili sam istražuj, stavljaj bodove, pa ako ti se ne sviđa, nađi trainera da ih makne, pa opet postavi, itd.

6. ima unique, epic, itd. dropaju nakon rušenja nekih protivnika, ali rijetko kad dropaju na standardnoj mapi tijekom kvestanja, uglavnom u instancama gdje ćeš morati ići s ekipom

Poruka je uređivana zadnji put sri 19.5.2010 8:11 (Faerdhur).
17 godina
Faerdhur kaže...
mirdaVG kaže...

Da iz svoje perspektive pokušam malo dopuniti kolegu Paske.

1. nema automatske borbe, glavna značajka AoC mehanike je tvoja poprilična angažiranost u borbi

2. --

3. moja preporuka ti je da se pokušaš naviknuti na 1-2-3 tipke, jer je praktičnije od klikanja mišem po "ruži" ili po strelicama i mnogo je bolji doživljaj borbe; dakle, pokušaj gore u prvi red staviti najjače skillove/comboe na tipke 4-5-6-7-8-9-0, svog lika ionako rotiraš desnim klikom, a lijevom rukom vježbaj da lika postaviš sa W-A-S-D, pa se samo malo gore makneš rukom i upravljaš tipkama za borbu; na tipku 4 stavi skill koji probija obranu protivnika ili zadaje bleeding, time prvo udaraš, a onda najmoćnije skillove stavi na ostale tipke, na kraju stavi neki stun ili knockback; minorne skillove stavi u red ispod, kao i ostale stvari; u borbi klikneš lijevom rukom na 4, pa 1-2-3 za borbu, pa 5, pa opet tipke za borbu, itd. malo vježbaj, jednostavnije je od sviranja klavira; ako nemaš više redova na skillbaru, pa do njih dolaziš s Alt tipkom, onda malo surfaj po modovima i skini neki lijepi mod da ti podigne 2 ili 3 skillbara na sučelje (ja koristim Mirage UI mod stalno)

Neznam meni je bilo prakticnije zamjeniti tipke 1,2,3 sa Q,E,F. . ., a onda skilove postaviti na 1,2,3,4,5 sto je u maksimalnom dosegu prsta a ostalo na ,R,C,SHIFT-R,SHIFT-Q

i slicne kombinacije jer na taj nacin nikad nemoram da pomjeram ruku s WSAD i ostvarujem brzu kontrolu nad likom. . .

17 godina
neaktivan

Da li Algoritam i Crovortex imaju namjeru prodavati ekspanziju jer koliko vidimo proslo je dosta od izlaska a jos je nemaju u ponudi .

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Ljudi, na kojem serveru igrate ?

Danas instalirao i poceo igrati trial...za sada ok, jedino mi idu na zivce dijalozi sa likovima Osmijeh

Sighted but sightless - it is your gift and your curse.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
toTheCore kaže...

jedino mi idu na zivce dijalozi sa likovima Osmijeh

Onda si stvarno "toTheCore" ubojica Namigiva

Probaj Crom PvE server

17 godina
1337Code_breaker kaže...

hvala care, takvih odgovora treba vise!!!Cool

jel moguce na neki nacin prevariti njihov server za placanje i dali postoji sansa za otvaranje privatnih servera?

Sva ova pitanja pokazuju da si neozbiljan igrač

16 godina
neaktivan
segregator kaže...

Sva ova pitanja pokazuju da si neozbiljan igrač

pa rekao bi da ima između 14 i 18, tako da se slazem :)

sto se conana i expanzije tice, vrhunski su posao odradili, instance su predobre, vecina bosseva ima hard-mode pa baca epic armore ili nesto drugo vrijedno...

malo zamjeram predugo ucitavanje, no to je samo u northern grasslands (mada su i to poboljsali prije koji dan, al moze jos...) i ipak previse grindanja za levele fakcija (faction, grupa kod koje zelis nesto od armora, oruzja ili mountova) i onda grindanje tokena za ustvari kupiti nesto...

al sve u svemu, nije tolko lose, drzat ce me jos 6-7 mjeseci sa ovim sadrzajem, mislim :)

17 godina
neaktivan
Snyder kaže...

previse grindanja za levele fakcija (faction, grupa kod koje zelis nesto od armora, oruzja ili mountova) i onda grindanje tokena za ustvari kupiti nesto...

Ta mehanika, ako žele popuniti igru, teško da se može zaobići. LOTRO isto ima sustav frakcija i nadalje popunjava igru raznim dostignućima, sve izgleda kao da je igra "puna do čepa" sadržajem i stvarno ima što da se radi - ali je u svojoj biti sve to borba i borba i borba, grindanje, što za bodove što za tokene, itd.

Mislim da je to normalno za MMO naslov, kako inače zadržati igrače da nabiju stotine sati igranja kroz mjesece?

Dok je zabavno udaramo, kad malo dosadi onda odmorimo, itd.

16 godina
neaktivan

sve je to ok, al raditi neki quest koji traje 30+ min za 0.2-4% do lvl 1 je debilno, zato ekipa exploita sa insigniama u gloom forestu...

Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Opet sam aktivan u Hyboriji pa ako ima netko da igra na Cromu neka ostavi nick pa cu ga addat u friendse .

1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Xorantu kaže...

Opet sam aktivan u Hyboriji pa ako ima netko da igra na Cromu neka ostavi nick pa cu ga addat u friendse .

Možeš mene. :)

Sve što sam napisao nije mišljenje BUG d.o.o., nego je isključivo moje mišljenje na koje imam pravo po članku 38. Ustava Republike Hrvatske koji jamči slobodu mišljenja i izražavanja misli.
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice