S 10:9 na 4:3 u igrama..dali je moguce i kako?

poruka: 4
|
čitano: 705
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
S 10:9 na 4:3 u igrama..dali je moguce i kako?

pozz. posto sam do sad koristio lcd koji je 4:3. sad sam presao na wide.. i ugl, jedna igra koju igram non stop, jako mi je nezgodno i tesko igrati u wide, pa zelim stavit na 4:3 ...e sad ,ne znam kako.. opcije u igrama su sve kao sto treba biti za wide.. 800 x 600 reza, i jos par opcija , ali igra je wide stalno....nezgodno je jako... ugl, imam nvidia, i u driverima sam gledao neke postavke,,ali nisam uspio namjestit... dali itko zna kako i sta treba uraditi za 4:3 ?thx

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: S 10:9 na 4:3 u igrama..dali je moguce i kako?

pogledaj u postavkama na samom monitoru

p.s. valjda mislis na 16:9...

null
16 godina
neaktivan
apoteka kaže...

Da, ako monitor nema postavku ne znam da li postoji drugo rješenje. Moj LG W2343 ima baš gumb "4:3" za instant prebacivanje u taj mod i natrag, što je prilično neophodno za igranje starih igara (i jedan od bitnijih razloga zašto sam se odlučio na baš taj monitor :) ).

14 godina
baba kaže...
apoteka kaže...

Da, ako monitor nema postavku ne znam da li postoji drugo rješenje. Moj LG W2343 ima baš gumb "4:3" za instant prebacivanje u taj mod i natrag, što je prilično neophodno za igranje starih igara (i jedan od bitnijih razloga zašto sam se odlučio na baš taj monitor :) ).

ima i moj tu opciju na monitoru..ali ja sam htio da se automatski u igri stavi na 4:3 ..i namjestio sam....u driverima od grafe ima opcija.. ieto, radi .D

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice