Scythe Ninja 3 vs Corsair H60

poruka: 8
|
čitano: 4.096
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
Scythe Ninja 3 vs Corsair H60

mislim prec na vodeno hladenje...tocnije kupio bi Corsair H60. sad imam Scythe Ninju 3 pa dal se to isplati il ne? za koliko stupnjeva bi bile manje temperature....trenutno stanje temp u idleu 35 C a u full load-u 45C +/-

hvala

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: Scythe Ninja 3 vs Corsair H60
Stolnik kaže...

mislim prec na vodeno hladenje...tocnije kupio bi Corsair H60. sad imam Scythe Ninju 3 pa dal se to isplati il ne? za koliko stupnjeva bi bile manje temperature....trenutno stanje temp u idleu 35 C a u full load-u 45C +/-

hvala

Zapravo, po stranim forumima čitam da uopce ne bi bile manje temperature.

http://forum.corsair.com/v3/showthread.php?t=94586

Ne znam je li to do OC-a ili čega drugog.

Ne vjerujem da ti se isplati prelazak na H60. Počekao bih na tvom mjestu da još malo padnu cijene vodenog hlađenja jer ga još uvijek jedna Noctua NH-D14 za 560kn odere iako je zračni cooler.

Poruka je uređivana zadnji put sri 18.5.2011 17:37 (Caesar et Brutus).
14 godina
Caesar et Brutus kaže...
Stolnik kaže...

hvala

Ne vjerujem da ti se isplati prelazak na H60. Počekao bih na tvom mjestu da još malo padnu cijene vodenog hlađenja jer ga još uvijek jedna Noctua NH-D14 za 560kn odere iako je zračni cooler.

ok onda ostajem na Ninji

hvala :D

14 godina
neaktivan
Stolnik kaže...

hvala

Ostani na Ninji dobre su temperature, kao što Ceaser kaže.

Kruger
14 godina
neaktivan
Caesar et Brutus kaže...
Stolnik kaže...

hvala

Potpis {#}

Kruger
14 godina
protjeran

Svi ste dali odgovor drugaciji nego sto bi ja uradio. Corsair H60 je moj favorit. Super mi je i vise bi ga voleo nego H100 recimo. H100 nebi ni uzimao jer ne klokujem visoko i dupli radiator mi ne treba za CPU.

A i izgled H100 mi nije nimalo lep, ali je to stvar ukusa. 

H60 je kao bombona. Mali, lepo izgleda, hladi solidno i klokovano u normalnim granicama. Za gejmerski komp super. H50 mi se ne svidja onaj deo sto ide na CPU. 

Dosta ljudi vise voli CPU-Z nego komp lepo sa providnom stranom. Ja ne pogotovu ako za ono sto radim mi ne treba visoki klok. Nekome je bitnije 4.5GHz i 5GHz u potpisu da vide ljudi nego sta on gleda svaki dan.

Samo sa ASUS-om MOZE - 2 grafike fabricki neispravne za 3 meseca.(EAH6970+ENGTX580DC II)
14 godina
Vlada011 kaže...

Svi ste dali odgovor drugaciji nego sto bi ja uradio. Corsair H60 je moj favorit. Super mi je i vise bi ga voleo nego H100 recimo. H100 nebi ni uzimao jer ne klokujem visoko i dupli radiator mi ne treba za CPU.

A i izgled H100 mi nije nimalo lep, ali je to stvar ukusa. 

H60 je kao bombona. Mali, lepo izgleda, hladi solidno i klokovano u normalnim granicama. Za gejmerski komp super. H50 mi se ne svidja onaj deo sto ide na CPU. 

Dosta ljudi vise voli CPU-Z nego komp lepo sa providnom stranom. Ja ne pogotovu ako za ono sto radim mi ne treba visoki klok. Nekome je bitnije 4.5GHz i 5GHz u potpisu da vide ljudi nego sta on gleda svaki dan.

meni treba hladanje za clockani procesor, i sad najvjerojatnije cu uzet H100.

17 godina
Stolnik kaže...

meni treba hladanje za clockani procesor, i sad najvjerojatnije cu uzet H100.

Prijateljski savjet, malo pogledaj review jer svi pišu da je dosta bučno, ustvari cijela hydroserija je prilično bučna posebno na OC-anju.

"So the recap is yes on max the H100 is still noisy like ALL of the Hydro series has been."

Poruka je uređivana zadnji put čet 25.8.2011 14:25 (makopos).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice