Dakle zanima me dali je moguće cooler koji je prvotno namjenjen za 775 socket nekako staviti na am3 matičnu?
Radi se o matičnoj koju imam pod mojpc
Hitno je!
Dakle zanima me dali je moguće cooler koji je prvotno namjenjen za 775 socket nekako staviti na am3 matičnu?
Radi se o matičnoj koju imam pod mojpc
Hitno je!
Nitko?
Jesi li se nešto zeznuo?
Jesi li se nešto zeznuo?
Zašto?
iako hladnjak ne podržava am3 socket, možeš svakako probati našarafiti pa šta bude, bude
iako hladnjak ne podržava am3 socket, možeš svakako probati našarafiti pa šta bude, bude
Aha, ali piše da podržava procove amd procove (većina amd su uglavnom na istom principu cooleri) ali u hrpi svih onih stvari, nigdje ne piše što je za šta.
u uputama (i kraćim i dužim) piše samo usput da ide na proc, ali ne piše kako -.-*
Jesi li se nešto zeznuo?
Zašto?
Oprosti krivo sam vidio na CM stranicama mislim kako je to s AM3 jako upitno osim toga ima puno nejasnoća oko montaže.
lol, dobro da nisi čovijeku rekao da si u auto ugradi dvije boce nitro oxide-a i da ih iskoristi na autoputu pa šta bude, bude, a to šta će kasnije biti dijelova motora po cesti nikom ništa (nhf samo uspoređujem činjenicu)
ontopic: Evo na tom´s hardware-u kažu da paše am2/am2+ hladnjak na am3 socket
Znam da pašu, ali kako da ja to namontiram, imam fullbundle sa milion onih mkomadića metala, ali nema one standardne "zakačke" od amd-a...
zato i pitam ima li netko neku ideju?
pretpostavljam da imaš backplate, njega staviš iza sa druge strane matične, od tih djelova metala koje imaš moraš moći napraviti konstrukciju koja se prišarafi na backplate, a između njih stavi hladnjak i fajrond
Nitko?
pa piše ti na toj stranici da podržava am2 socket,a to znaći i am3 a i na slici je am2 socket ako dobro vidim
Nitko?
pa piše ti na toj stranici da podržava am2 socket,a to znaći i am3 a i na slici je am2 socket ako dobro vidim
Pa znam da podržava, piše u uputama, već sam to 5 puta rekao, ali kako to staviti, nema nikakvi uputa samo milioni komadića metala, i nema nikavih oznaka na njima.