Pitanje u vezi coolera

poruka: 12
|
čitano: 1.100
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Pitanje u vezi coolera

Dakle zanima me dali je moguće cooler koji je prvotno namjenjen za 775 socket nekako staviti na am3 matičnu?

Radi se o matičnoj koju imam pod mojpc

Hitno je!

Sve ima svoju cijenu! Pa tako i stvari pod moj PC. volim često mjenjati stvari pa imajte i to imajte na umu, ne sramite mi se neš ponuditi od hardvera :-D
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Pitanje u vezi coolera
Sve ima svoju cijenu! Pa tako i stvari pod moj PC. volim često mjenjati stvari pa imajte i to imajte na umu, ne sramite mi se neš ponuditi od hardvera :-D
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Pitanje u vezi coolera

Jesi li se nešto zeznuo?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Re: Pitanje u vezi coolera
Tiby kaže...

Jesi li se nešto zeznuo?

Zašto?

14 godina
neaktivan
Pitanje u vezi coolera

iako hladnjak ne podržava am3 socket, možeš svakako probati našarafiti pa šta bude, bude

24.6.2011 || One Who Rides Lightning Bolts

0 0 hvala 0
17 godina
munjovoz kaže...

iako hladnjak ne podržava am3 socket, možeš svakako probati našarafiti pa šta bude, bude

Aha, ali piše da podržava procove amd procove (većina amd su uglavnom na istom principu cooleri) ali u hrpi svih onih stvari, nigdje ne piše što je za šta.

u uputama (i kraćim i dužim) piše samo usput da ide na proc, ali ne piše kako -.-*

14 godina
rooswelt1991 kaže...
Tiby kaže...

Jesi li se nešto zeznuo?

Zašto?

Oprosti krivo sam vidio na CM stranicama mislim kako je to s AM3 jako upitno osim toga ima puno nejasnoća oko montaže.

15 godina
neaktivan
munjovoz kaže...

lol, dobro da nisi čovijeku rekao da si u auto ugradi dvije boce nitro oxide-a i da ih iskoristi na autoputu pa šta bude, bude, a to šta će kasnije biti dijelova motora po cesti nikom ništa (nhf samo uspoređujem činjenicu{#})

ontopic: Evo na tom´s hardware-u kažu da paše am2/am2+ hladnjak na am3 socket

17 godina
Pitanje u vezi coolera

Znam da pašu, ali kako da ja to namontiram, imam fullbundle  sa milion onih mkomadića metala, ali nema one standardne "zakačke" od amd-a...

zato i pitam ima li netko neku ideju?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Pitanje u vezi coolera

pretpostavljam da imaš backplate, njega staviš iza sa druge strane matične, od tih djelova metala koje imaš moraš moći napraviti konstrukciju koja se prišarafi na backplate, a između njih stavi hladnjak i fajrond

24.6.2011 || One Who Rides Lightning Bolts

0 0 hvala 1
17 godina
rooswelt1991 kaže...

pa piše ti na toj stranici da podržava am2 socket,a to znaći i am3 a i na slici je am2 socket ako dobro vidim

1 R34LLY L0V3 T0 R1D3 MY 81K3!!!
Poruka je uređivana zadnji put uto 23.8.2011 23:10 (crozoki).
17 godina
crozoki kaže...
rooswelt1991 kaže...

pa piše ti na toj stranici da podržava am2 socket,a to znaći i am3 a i na slici je am2 socket ako dobro vidim

Pa znam da podržava, piše u uputama, već sam to 5 puta rekao, ali kako to staviti, nema nikakvi uputa samo milioni komadića metala, i nema nikavih oznaka na njima.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice