Neznam jel ovo baš spada pod overclocking ali treba mi hladnjak za HD5750...mora biti tih i dobro treba hladiti pošto sam overclocko grafu.
poželjno je da ima 2 ventilatora a može i jedan...do 300 kn
da vidim prijedloge
Hvala
Neznam jel ovo baš spada pod overclocking ali treba mi hladnjak za HD5750...mora biti tih i dobro treba hladiti pošto sam overclocko grafu.
da vidim prijedloge
Hvala
da vidim prijedloge
Hvala
Jedini hladnjak koji ide na HD 57** seriju je ovaj, koji ocito hladi jednako/losije od stocka..
provjeri dali ti pasu s1 ili s2. ja sam na mogu pa ne mogu provjriti.
da znam da je jedini al neki kazu da hladi bolje neki losije...kolko losije opce moze bit?
Grafa je valjd manja od ostalih pa mali broj ventilatora paše...e i jel postoji adapter za pin za ventilator?
provjeri dali ti pasu s1 ili s2. ja sam na mogu pa ne mogu provjriti.
Ma nije potrebno ništ pored L2. Na VTX-u je stock neka low-profile varijanta pa hladi odlično i ne čuje se. Kod mene je stalno na 870Mhz, do kraja u CCC-u.
Grafa je valjd manja od ostalih pa mali broj ventilatora paše...e i jel postoji adapter za pin za ventilator?
kupiš si ovo i nemaš brige:
kupio sam al ga nemogu spojit zato sta imam neki mali 2-pinski konektor
i ljudi za http://www.links.hr/index.php?naziv=Hladnjak+ARCTIC-COOLING+Accelero+L2+Pro%2C+za+VGA&option=artikl&id_kategorija=05090909&id_artikl=050.909.160 kaz da je dosta ti i da su temperature i do 20* nize nego sa stockom