Molim vas da mi pomognete nekontam kak da clockam si procesor odem u bios i sve napravim i meni komp se počne restartirat i ja ga moram iz struje isključit i povadit ramove i vratit ih nazad da bih radio komp kak treba pa bih molio odgovor kak da ga clockam da radi??
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Zato jer radis prevelik OC pa ti je komp nestabilan te se onda restartira.
Imas tu na forumu puno lijepih vodica pa si procitaj to.
a jel znaš ime naslova možda da se nemoram mučit?? unaprijed hvala!!
a jel znaš ime naslova možda da se nemoram mučit?? unaprijed hvala!!
Molim vas da mi pomognete nekontam kak da clockam si procesor odem u bios i sve napravim i meni komp se počne restartirat i ja ga moram iz struje isključit i povadit ramove i vratit ih nazad da bih radio komp kak treba pa bih molio odgovor kak da ga clockam da radi??
sorry ali mislim da si fulao podforum.to si trebao staviti u podforum procesori
realno gledano ovu temu treba zakljucat i izbrisat a autora nagradit jednim zutim "slatkisem"
Treba njemu zabit ban, a ne zuti. Ionako vec ima 2 zuta.
Osim toga ne vidim kojeg vraga pita za clockanje C2D 6420 kad je danas pokrenuo temu u kojoj trazi savjete za kupovinu komp koji obavezno mora imati Intel Quad procesor na minimalno 3,33GHz
Obicni mali balavi forumski trol...
BTW, ima nedgje na forumu tema o tome kako sve mladji i mladji koriste internet. Iako je to po meni pozitivno ako se pametno koristi uz nadzor (mogu klinci ponesto i nauciti) OP je primjer kako to ima na zalost i vrlo negativnih nus pojava
Ne glumatajte moderatore - prijava i to je to, nema rasprave i svađanja dalje! Tema je preseljena gdje treba biti, a svi suvišni postovi su obrisani!