Zarada na BubbleWs

poruka: 2.760
|
čitano: 183.221
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
11 godina
protjeran
Re: Zarada na BubbleWs
maxy0 kaže...

evo stigla i 2. isplata... 20.7. redeemo :)

Bravo

Najjeftiniji su piratski programi
13 godina
neaktivan
Zarada na BubbleWs

Aktivni clanovi koji bubblaju neka mi se jave na PM da poboljsaju svoju zaradu. Imamo team ljudi koji si twitta,lajka i viewa postove. Twitter donosi 0,05 , ima nas 3 zasad,ali ta brojka ce se brzo povecat. 10 postova + 0,05 je 0,50.

Liverpool is not just a football club,its way of a life.
15 godina
neaktivan
matija410 kaže...
maxy0 kaže...

evo stigla i 2. isplata... 20.7. redeemo :)

Bravo

Olično ja sam redeemao 21.7  znaci jos danas ili sutra bih mogao dobit. Ako bude ista od tog.

15 godina
Zarada na BubbleWs

Primjetio sam da featured postovi svi imaju vise lajkova nego pogleda, sta je to opet neki bug kod njih? Jao da bar bude srece pa nek samo jedan post bude featured, eto mogu odmah dva puta redeemat haha

Izradujem web stranice i web shopove, privatna poruka za detalje
13 godina
neaktivan
Zarada na BubbleWs

Sta mislite kada postovi daju najvise novca tj kada ljudi vam daju najvise novca :)

Moje misljenje je da od 15-18 sati i od 22-00 najvise zaradjujem.

Kako je to kod vas ?

11 godina
protjeran
Bash kaže...

Sta mislite kada postovi daju najvise novca tj kada ljudi vam daju najvise novca :)

Moje misljenje je da od 15-18 sati i od 22-00 najvise zaradjujem.

Kako je to kod vas ?

Sve ovisi kakve konekcije imas i o vremenskoj razliki..

..bez pocetne stranice nema zarade, bar sad  na novoj stranici..katastrofa.

13 godina
neaktivan
Zarada na BubbleWs

Ionako nemam volje za pisanje otkad je dosao ovaj Featured update, napisem jedan super clanak, dode na naslovnicu i unutar jedne minute se skupi 30 lajkova i pogodite sto ... NESTALO sa naslovnice u 2. minuti objave ... jako jadno s njihove strane

15 godina
Zarada na BubbleWs

da bas je lose to sto tako brzo nestaje s naslovnice, ali valjda ima vise ljudi na stranici pa se vise mora refreshat

http://trakt.tv/user/MjezZza
15 godina
neaktivan
Zarada na BubbleWs

Koliko god članaka pisao ni jedan mi ne ide na naslovnicu. Kako napraviti da moj bude Featured?

13 godina
neaktivan
Zarada na BubbleWs

Na naslovnici stojis 5-10 minuta, no prvih 2-3 su one udarne jer ljudi netrebaju scrollat da bi te nasli. Moj problem je sto je netko doslovno izbrisao post s naslovnice ... haha

Meni je trebalo nekih 3 dana od starta da dodem na naslovnicu, mislim da sam imao 800 i nesto followera, i samo mi je jedna post otisao na naslovnicu ... sad s 2200 ih ode mozda 60-70%

11 godina
protjeran
Zarada na BubbleWs

Da bi post bil "Featured" mora bit dobar, dugacak i najvaznije mora se svidjet vodecima bubblews-a.

Nema veze kolko imas konekcije jer sve ovisi o sreci. Da imas 100k konekcija isto si ko i onaj koji ima 1 konekciju,sreca.

15 godina
Zarada na BubbleWs

Primjetio sam da vecina, barem nekih 85% ljudi koji imaju featured postove su jako dugo na bubblewsu i imaju 1000+ postova napisanih ako ne i vise

Izradujem web stranice i web shopove, privatna poruka za detalje
13 godina
neaktivan
Zarada na BubbleWs

Uspjesno sam redemao, 17.8.2014. sada cekamo :)

16 godina
Zarada na BubbleWs

Ja sam 23.7 reedemo tako da bi ovih dana trebalo doć. Budemo vidjeli

LOL EUNE: slinA
11 godina
protjeran
AmonZero kaže...

Ja sam 23.7 reedemo tako da bi ovih dana trebalo doć. Budemo vidjeli

Takoder.

Daj link profila u PM.

16 godina
Zarada na BubbleWs

Ja sam 25.7. redeemao tako da bi i ja trebao nakon vas..125$ se ceka {#}

Windows Phone FTW
11 godina
neaktivan
Zarada na BubbleWs

Koliko je vama trebalo da zaradite prvih 50$

Dali dobijam para ako nekome sherujem post?

Jeftine igre ----> https://www.g2a.com/r/slimeboy01
Poruka je uređivana zadnji put ned 17.8.2014 14:24 (SlimeBoy01).
14 godina
DommY kaže...

Ja sam 25.7. redeemao tako da bi i ja trebao nakon vas..125$ se ceka {#}

Ja sam isto 25.07. redeemao 75$ nadam se da ce doc pare da necu imat problema 

http://valid.canardpc.com/2gp8dx
13 godina
neaktivan
Zarada na BubbleWs

Ne svida mi se uopce nova stranica.

Nakon par tjedana sam se odlucio napisat jedan post i doso sam do 30 i nes lajkova sa zaradom od oko 70 centi,

dok sam prije imo preko 100 lajkova na gotovo svakom postu i prosjecnom zaradom po postu oko 3$.

12 godina
neaktivan
Zarada na BubbleWs

Ma daj... Danas mi obrišu 20 postova i ode mi skoro 50 $ .

Ako sam ti pomogao stisni HVALA ! LP! :)
15 godina
neaktivan
Zarada na BubbleWs

jbg nista od moje isplate ja reedimao 21.07  vidima da je kolega koji je redemao 20. 07 dobio prije dva dana. Ala sacekt cu dan dva

12 godina
neaktivan
Zarada na BubbleWs

nesto slabo ide i kad na naslovnicu dode, veceras mi je post stajao nekih 15 minuta i 25 lajkova otprilike. upravo gledam u jedan featured post koji stoji preko dva sata  i ima 116 lajkova, premalo je to :/

13 godina
neaktivan
Zarada na BubbleWs
Zasto se nebi pridruzili u nasu grupu na fejsu? Ima nas 7 i svako svakome lajka/viewa i shera post preko twittera. Zarada po postu? 1 clan like,view,share = 0,07 10 clanova = 0,70 10 postova 0,70 X 10 = 7$ dnevno Komuniciramo preko grupnog inboxa i svako svakome to napravi.. Ako ste zainteresirani javite se u inbox. Sto nas ima vise to ce zarada ici brze.
13 godina
neaktivan
Zarada na BubbleWs

Stigla isplata za 09.07 - malo sam duze cekao, ali nema veze. 

Bene docet, qui bene distinguit.
15 godina
neaktivan
Zarada na BubbleWs

Matija, ti bi malo bio u grupi pa ne bi i onda opet bi. Ne znam zašto je Elmir izašao iz grupe, a evo sada se lajkovi dijele. Koliko puta moram objasniti da su godišnji i ljudi bi rađe odmor proveli kupajući se na moru nego na BubbleWs-u.

11 godina
protjeran
molnyi kaže...

Stigla isplata za 09.07 - malo sam duze cekao, ali nema veze.t

To je ona missing ..svima kojima fali isplata do 15.7 bi trebali dobit..

Marko :D kaže...

Matija, ti bi malo bio u grupi pa ne bi i onda opet bi. Ne znam zašto je Elmir izašao iz grupe, a evo sada se lajkovi dijele. Koliko puta moram objasniti da su godišnji i ljudi bi rađe odmor proveli kupajući se na moru nego na BubbleWs-u.

Samo sam usel da vidim kak vam ide..

15 godina
neaktivan
Zarada na BubbleWs

Gle ili ostanite unutra ili izađite van, a ne da se stalno prešetavate. Gore sam objasnio zašto ima tako malo lajkova.

16 godina
Zarada na BubbleWs

Jucer sam uspio zaraditi 26$, radio sam od 12-23:30. Naravno ne cijelo vrijeme, radio sat-dva pa odmarao i tako ukrug..

Inace mi je rekord bio nekih 15-16 dolara al jucer sam napisao svih 10 postova po prvi put i evo zarade. 

Zna neko datum koji redeemaju danas? Cisto da znam kada da ocekujem isplatu od 25.7. cini mi se da bi trebala za koji dan.

Windows Phone FTW
14 godina
Zarada na BubbleWs

Ima trenutka kad dođu ti lajkovi sa strane ostalih korisnika bubblewsa a nekad sve stane. To se poklopi baš takvi period kad ljudi nisu toliko na njemu.

Meni još fali 9 dolara da dođem do redema. Baš me živo zanima koliko će mi još trebat i kad ću dobit.

15 godina
Zarada na BubbleWs

evo upravo redeemao po 7. put... u zadnjih 11 dana sam redeemo 4 puta. ide sasvim dobro unatoc ovim featured postovima i svim promjenama

http://trakt.tv/user/MjezZza
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice