Pa valjda od tih 10000 followera moze njih pola kliknut na link. Jos stavim na neku stranicu od 40k ljudi i ezo u jednom danu na 50 dolara al bilo bi sumnjivo

Pa valjda od tih 10000 followera moze njih pola kliknut na link. Jos stavim na neku stranicu od 40k ljudi i ezo u jednom danu na 50 dolara al bilo bi sumnjivo
ja tu i tamo podijelim pokoji post na twiteru...
ali trebaju biti registrirani da bi ti se uvažio view
E jebi*a onda
Netrebaju.
Netrebaju.
Ma kako ne trebaju evo uzeo sam svoj post otišao sam u IE otvorio ga tamo i onda sam osvježio u GC svoj post i dalje je isti broj view.
Meni se također broj pogledao povećao i sa neregistriranim korisnicima, tako da ne trebaju biti registrirani kako bi se računao njihov pogled. Samo ako su neregistrirani ne mogu lajkat i komentirat.
Mislim da je problem u tome da si taj post posjetio sa istim IP-om pa se ne broji..
Tko god od vas je ljepio linkove na neke stranice itd. sigurno neće dobit novce, isto tako vrijedi i sa vama koji stavljate slike razno razne koje niste uslikali, ili pak svoje bez copyrighta. Također spamanje komentara kao npr. oni kinezi, indijci itd. nice post, keep posting, thats terrible itd. za to isto necete bit isplaceni. Nemojte bit tupavi pa da vas dignu na foru i onda ste za badava potrošili vrijeme i zeznuli negdje. Ja npr. sve postove stavljam bez slike, ne komentiram nikome ništa, samo lajkam i tako sam siguran da neću prekršit nešto.Uvijek gledam da imam najmanje 500 slova (400 minimum) i pazim da ne pišem nešto što sam već možda negdje spomenuo ili nešto što je bezveze.
Tko god od vas je ljepio linkove na neke stranice itd. sigurno neće dobit novce, isto tako vrijedi i sa vama koji stavljate slike razno razne koje niste uslikali, ili pak svoje bez copyrighta. Također spamanje komentara kao npr. oni kinezi, indijci itd. nice post, keep posting, thats terrible itd. za to isto necete bit isplaceni. Nemojte bit tupavi pa da vas dignu na foru i onda ste za badava potrošili vrijeme i zeznuli negdje. Ja npr. sve postove stavljam bez slike, ne komentiram nikome ništa, samo lajkam i tako sam siguran da neću prekršit nešto.Uvijek gledam da imam najmanje 500 slova (400 minimum) i pazim da ne pišem nešto što sam već možda negdje spomenuo ili nešto što je bezveze.
pa sta nesmijemo slike s onog pixbaya koristit? mislim koja mu je svrha ak je protiv pravila?
Ja to ništa ne koristim, samo ono pod colors. uzmem većinom plavu ili crvenu. Ne želim se igrat sa slikama jel prije je bilo protiv pravila stavljat slike..
da..istina.. netrebas biti registriran da bi dobio view.. sad sam na mobitelu bio i samo sam ugasio i upalio promet podataka na browseru gdje nisam prijavljen i upisalo mi je view
Evo i ja sam se pridružio
http://www.bubblews.com/account/241508-bedboy11
Može neko u PP u vezi one facebook grupe?
Nije me bilo jedno 10 dana vratim se
Prvi sok koliko poruka u temi
Drugi sok novi izgled stranice
Trece nemam pojma kako se koristit ovim novim..
Smiju se slike sa PixaBay-a koristit ali moras stavit image credit na kraju posta.
Smiju se slike sa PixaBay-a koristit ali moras stavit image credit na kraju posta.
Ja kad stavljam sa pixabaya napisem image from pixabay, jel to ok?
Evo i ja sam redeemovo 50 $ . 21.07.
Više nitko ne lajka. Svi samo postavljaju postove.
I ja sam zbog viška vremena napravio account, pa da vidimo kako ovo ide.
I ako može fb stranica na PP.
EDIT:
Hvala na linku.
ja lajkam i dalje. otvorim 15-ak 20 tabova s userima i svima po 3.. mada i ja manje puno nego prije, a i puno manje dobivam nazad nego prije
evo da i ja probam. od viška glava ne boli :)
Znao sam otvarati i po 50 tabova i lajkati i tak barem 3 puta po danu. A sada sam si napisao skriptu za mozilu koja mi nasumično lajka i povezuje s drugima i lupim recimo 300 puta u cijelom danu rasporedimo 100 ujutro 100 popodne 100 navecer i ako se skupi uzvračenih 50 lajkova ja sretan.
Znao sam otvarati i po 50 tabova i lajkati i tak barem 3 puta po danu. A sada sam si napisao skriptu za mozilu koja mi nasumično lajka i povezuje s drugima i lupim recimo 300 puta u cijelom danu rasporedimo 100 ujutro 100 popodne 100 navecer i ako se skupi uzvračenih 50 lajkova ja sretan.
neznam bas koliko ces dugo opstat
Moglo se prije par mjeseci.
B ih jebo. Jos nema isplate za 29. A isplacuju za 30.
B ih jebo. Jos nema isplate za 29. A isplacuju za 30.
gdje si vidio da isplacuju za 30.6.? ja jos nisam dobio, a reedemao sam 30.
Dal ovisi o zaradi broj ljudi koliko imam na twiteru koliko ih pratim i koliko njih mene. Il je samo toliko i toliko centi za podijeljen post.