tek sad vidio novi dizajn...probao malo radit...izgubljen ko dijete...lajkat mi neće ništa(internal server error), aj makar se spojio sam 2-3 ljudi... probat ću napisat post danas, pa ćemo vidjet kako će ić...nadam se da će se rješit sva sr**a uskoro
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
danas u točno 1h na bubblews, objavio sam jedan post, dao sam si truda i lajkao ostale na homepageu koliko god ih bilo i konektirao se sa ljudima koji su mi uzvratili lajk.
Ukratko:
- 1h
- 1 post
- 48 lajkova
- 61 views
- 10 comments
- 24 novih konekcija
rekao bih odličan početak dana :)
Koma...prije sam napisao post, 40 lajkova, 80 pogleda u roku 10 min.... sad j** napišem 10 minuta 9 lajkova, 29 pogleda... notifikacije su zakon, ali izgleda novih postova koma...otežano radit...puno sporije ide...
Jel dobio tko isplatu i ako je kolko je cekao?
Jel dobio tko isplatu i ako je kolko je cekao?
Ja jos uvijek nisam, iza ponoci ce biti tocno 14 dana da cekam.
može na PP za fejs grupu?
Evo redeemao sam 50$.
Sada cemo vidjet kolko im treba
može na PP za fejs grupu?
Hvala! Ušao...
Još mi nitko nije rekao koliko postova sa sigurnošću smijem postat... zna li netko?
Evo VIDEO intervju Arvinda i Jasona, najaci mi Jason (lijevo) klima glavom i smije se
Vjerujem da oni brdo para zarađuju preko reklama na stranici
Pa normalno. Još najbolje da vode neprofitabilnu stranicu i daju ljudima novac.
kaze frend da ste napravili neku grupu, pa ako moze link na pp..nisam bio aktivan neko vrijeme..nisam bio doma,a u zg nisam imo pc :/
EDIT: evo dobio link, zahvaljujem kolegi
dobro a kaj je sad sa bubblews 90% toga kaj kliknem da lajkam neće lajkat, kao lajkano je a ništa osim one zvijezdice se ne događa, zasvjetli i to je to, vidim nekaj mi ne štima i reloadam stranicu i zvijezdica prazna kao da nije lajkana
dobro a kaj je sad sa bubblews 90% toga kaj kliknem da lajkam neće lajkat, kao lajkano je a ništa osim one zvijezdice se ne događa, zasvjetli i to je to, vidim nekaj mi ne štima i reloadam stranicu i zvijezdica prazna kao da nije lajkana
tak je i meni
sad čitam postove i vidim da je jako puno ekipe sa tim glitchem, a prije 10 sati radilo ko po loju, dakle onak nikad mi nije išlo tako dobro, odmah sve otvaralo, sve se lajkalo u sekundi, zaradio sam u da posta u sat i pol kao prije po cijeli dan haha znao sam da neće trajati :P
e jel mi netko može objasnit ono sa paypal request money?
otišao sam na request money i tamo kliknuo na svoju karticu i kao pisalo mi nešto za "4-digit u selling history" WTF?
i sad odem na request money i piše mi OVO jel trebam ja još nešto napraviti ili je to to? Kak da provjerim?! :/
Evo VIDEO intervju Arvinda i Jasona, najaci mi Jason (lijevo) klima glavom i smije se
haha bas sam maloprije pogledao taj video :D
btw jel znas mozda gdje su sada s redeemom?
Kolko znam 28.6. Uskoro bi trebala moja pa javim

moze link na fejs pls?
registrirao se priej 2 dana, 9 postova, 55 centi :D
Nije u postovima, ja sam prije po 4 posta dnevno pisao i imao sam nekih $3 po danu, ali bit je dodavat ljude, ja dodam na dan oko 300...i napravim jedan post i zaradim isto $3, nikako se maknut više od tih 3 dolara...nekad napišem i više postova, ali dođe na isto...
registrirao se priej 2 dana, 9 postova, 55 centi :D
Nije u postovima, ja sam prije po 4 posta dnevno pisao i imao sam nekih $3 po danu, ali bit je dodavat ljude, ja dodam na dan oko 300...i napravim jedan post i zaradim isto $3, nikako se maknut više od tih 3 dolara...nekad napišem i više postova, ali dođe na isto...
Steta postova.. 55 centi zaradis bez pisanja

Kojeg si ti datuma tocno redeemao?
I jel zna netko sta se desi ako 2 puta redeemam zaredom (bez da su mi prvu isplatili)

Jel te uvjetuju na kojm jeziku trebaš pisat?
Kojeg si ti datuma tocno redeemao?
I jel zna netko sta se desi ako 2 puta redeemam zaredom (bez da su mi prvu isplatili)
Ja sam redeemal 29.6. Mozes redeemeat koliko oces nece utjecat na prethodne neisplacene.
Jel te uvjetuju na kojm jeziku trebaš pisat?
Engleski
Decki trenutno mi se neda editirat post (novi useri,isplate etc.),a ko zna jel bude mi se opce dalo. Mozete kopirat sve iz prvog posta i zaljepit u FB grupu ili nekam.
Decki trenutno mi se neda editirat post (novi useri,isplate etc.),a ko zna jel bude mi se opce dalo. Mozete kopirat sve iz prvog posta i zaljepit u FB grupu ili nekam.
koja je FB grupa?
u PP ofc...
haha bas sam maloprije pogledao taj video :D
btw jel znas mozda gdje su sada s redeemom?
Uf stvarno ide sporo to. Jel redeemaju i vikendom ili samo radnim danom? Po ovome ja cu jos cekat 5-10 dana a vec je proslo 2 tjedna od redeema..
jel netko tu briše postove??? napišem odgovor jučer i nigdje ga nema sad :/
zanima me ono za pay pal kako ide, otišao sam na "request money" i pisalo je da moram aktivirat karticu VISA i aktivirao sam ju, pa je pisalo nešto tipa "4-digit number u selling history" WTF??? i sad kad odem na reques money piše mi sve kao da mogu primat novce, al nisam nigdje upisivao tih 4-digit ne kužim, jel to to? kak mogu provjerit?