Zarada na BubbleWs

poruka: 2.760
|
čitano: 181.344
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Re: Zarada na BubbleWs
Bellatrix kaže...

Hajde molim vas pročitajte ovaj članak pažljivo pa možda drugačije budete razmišljali o ovom half-scam sustavu. LINK

Uzalud trošite svoje vrijeme... Inače ja se bavim online zaradom i nisam onaj koji misli da se nemože zaraditi solidna lova preko interneta ali ovo nebih nikad radio jer ovo čista navlakuša. Čak ako vas i isplate to može biti samo jedamputa i nikad više. Nemojte biti naivni... ustvari sami ćete se uvjeriti ako još ne vjerujete. 

Evo šta čovjek kaže:

Well, my final conclusion is, Bubblews is a fraud. I base my conclusion on the following facts:

• They never respond to your e-mails.
  • They don't respond on your redemptions.
  • The website is often offline. It's an unprofessional sign, probably it's a one-man-show.
  • Bubblers are in general only 0,5% effective, of course after they find out they were cheated.
  • There are happy 'shouters' who got paid to attract more new victims.
  • The odds you get paid for your hard labour is less than 50%. I will never get my money.
  • Scamadvisor.com gives a very negative result. They are mostly right.
  • My account was deleted a few hours after being openly critical, while the slogan was "to speak freely". It's a violation of their own promise.
  • Bubblews biggest strength is braking their own promises, in slogans, in payment and in responding.
  • The so called 50/50 deal is non verifiable, it's an empty promise.
  • Earning 'big' money on "traffic" is impossible. How to believe a site that lies about their resources?
  • Old users hardly use the site anymore, they know Bubblews doesn't pay.
  • The average amount of posts per user is 14, it should be at least 100 per user average. This low amount is caused partly by deletion and mainly by demotivated old users.
  • The father of Bubblews '&Arvind' shows signs of Guru-behaviour and behaves like a dictator silencing everyone who doesn't share his opinion.

To se i meni čini. Sudeći prema nekim BubbleWs postovima ljudi više uopće ne dobivaju lovu. Ja sam već odustao od toga.

16 godina
neaktivan
Marko :D kaže...
Bellatrix kaže...

To se i meni čini. Sudeći prema nekim BubbleWs postovima ljudi više uopće ne dobivaju lovu. Ja sam već odustao od toga.

Ma čim sam vidio principe i metode kako funkcioniraju odmah mi je bilo sumnjivo. Mislim prelako je i svatko može zaraditi na taj način a tu odmah nešto ne štima. Znači svi korisnici odustaju nakon 2-3 mjeseca pošto se uvjere da nema isplate i da uzalud gube vrijeme. Izmislili su neka stroga pravila samo da imaju razlog da vas baniraju ili ne isplate! Stranica često ne funkcionira kao ni njene funkcije. Ne odgovaraju na mailove. Naslovna stranica nema nikakvog naslova ili opisa. Nigdje se ne pominje nekakva zarada dok se ne registrira ili otvori TOS a po meni je to odmah sumnjivo.

http://deridownload.comze.com/
15 godina
Zarada na BubbleWs

Sta je ovo, svi samo editiraju postove i zavrsavaju na naslovnici, glupo skroz..

Inace i meni je pomalo dosadilo vec. Ovo ce mi biti 3. Redeem i sad cu polako skroz, da vidim jel cu biti isplacen

http://trakt.tv/user/MjezZza
13 godina

Kak to misliš ovo sa editiranjem postova? 

[url]http://exclusiveapplications.blogspot.com/[/url]
15 godina
bed-boy11 kaže...

Kak to misliš ovo sa editiranjem postova? 

Kad editiras post to ti priznaje kao da si novi napisao, i tako zavrsavaju na naslovnici sa starim postovima.. naravno ne svi.. random opet

11 godina
protjeran
Zarada na BubbleWs

Mustang,johnster jeste dobili pare?

Najjeftiniji su piratski programi
15 godina
matija410 kaže...

Mustang,johnster jeste dobili pare?

ne, ti isto nisi?

http://www.facebook.com/webshop112
11 godina
protjeran
Zarada na BubbleWs

Preskocili me isto ko i jos neke koji su redeemali 29og...cekam sad da prode 30 dana..

15 godina
Zarada na BubbleWs

vidim matija da si ti registriran od 7. mjeseca prosle godine... jel su ti dosad sve redeemove isplatili? osim ovih 2-3 sto sad cekas

13 godina
Zarada na BubbleWs

Dobro da sam prestao im nabijati reklame jer ovo je teski scam, ja jos nista nisam dobio a ocito da niti necu dobit, niti jedno pravilo nije prekrseno. Uzalud trosenje vremena.

https://www.youtube.com/user/crazypeopleteamcro
11 godina
protjeran
Zarada na BubbleWs

Sve sam dobil do sad...

Simek kad si redeemal? (30 dana se ceka)

11 godina
protjeran
Zarada na BubbleWs

Evo stigla isplata..napokon

Molim Lock jer vidim da nema smisla..

14 godina
matija410 kaže...

zanimljivo kako samo tebi sjedaju isplate isto tako zanimljivo kako jedini uface grupi nemaš pravi profil...

Ono što možeš sutra,ne ostavljaj za danas.
11 godina
protjeran
zelenbic kaže...
matija410 kaže...

zanimljivo kako samo tebi sjedaju isplate isto tako zanimljivo kako jedini uface grupi nemaš pravi profil...

Imal sam Fb prije sad vise nemam..

..imam samo bbws profil di su mi ovi zuti..

..i nisam u grupi jer bas nije po pravilima..

16 godina
Nemojte lockat temu jos..pricekajte par dana da se vidi oce li doc isplate ljudima koji su redeemali prije skoro mjesec dana buduci da je sad rok 30 dana.
Windows Phone FTW
14 godina
odjavljen
Zarada na BubbleWs

Pics or didn't happen. Uvalio si me u ovo ko i masu drugih ovdje, ajde ako dobivas te isplate, budi musko pa ih pokazi. Ne neki mail il nesto nego bankovnu potvrdu il nest.

15 godina
matija410 kaže...

Zašto lock?

Što drugi ne smiju postati ovdje?

Swedish latin super funk.
15 godina
Kakva podlost, odvratan si Matija.
http://www.neobux.com/?r=inoxzg,
13 godina
Zarada na BubbleWs

dobro oce li bit kaj od ovog ili?

15 godina
Zarada na BubbleWs

znam da će mi karma vratit ali I told you so još tamo negde na 10oj stranici {#}

One ring to bring them all and in the darkness bind them
16 godina
neaktivan
matija410 kaže...

Hajde stavi screenshot sa paypala direktno i da se vidi bug forum otvoren na ovoj temi iza...

OVDJE si stavio neki fake screenshot mail-a na kojem se ne vidi mnoštvo nekih stvari jer su uklonjene... vrlo amaterski odrađeno. Paypal u svojim mailovima već ima više od godinu dana koristi ovakav LOGO:

eCheck isplate? Kakva još stranica isplaćuje na takav način??

PS.

Stvarno mislim da je tema za locka a ovaj scammer za bann! Ukoliko ne dokaže vjerodostojnost svojih priča o isplatama ja bih molio moderatore da se oglase jer sam siguran da je protiv pravila foruma.

LP

http://deridownload.comze.com/
16 godina
neaktivan
Zarada na BubbleWs

Mislim da bi se ekipa trebala lagano smiriti.
Ako se na kraju ispostavi da je ovo scam, sami ste si krivi jer ste lakovjerni.

Na kraju, nije da ste izgubili išta drugo osim vremena (kojeg ionako vrlo vjerovatno ne bi potrošili na nešto pametnije, čast izuzecima).

Upozorenja su bila tu, bilo je sumnjivo, ali ljudi su pohlepni i nastavili su očekujući laku zaradu.

13 godina
neaktivan
Zarada na BubbleWs

Ja mislim da svi koji su koristili onu facebook grupu ili radili bilo kakve sumnjive stvari da mogu da se oproste od zarade. A druga stvar je to sto su rekonstruisali stranicu pa se mozda to sada oduzi i prodje mesec i vise dana do vase isplate. To ipak nije firma od dve, tri hiljade zaposlenih, nego vise lici na neku agenciju od samo dvadesetak njih koji rade tamo. Malo strpljenja kao sto kolega iznad kaze ionako ste izgubili vreme koje ste ionako provodili uz komp, razumeo bih da ste kopali ili bili na gradjevini pa da i postoji opravdan razlog za nervozu ali ovo je smesno. Sacekajte jos malo, bublews ima preko dvesta hiljada korisnika koje bi trebalo isplatiti, a na tome rade samo dvadesetak njih tako da ono...opusteno samo, ako niste krsili pravila verovatno ce vam pare doci. Koliko sam postova tamo procitao da nekima isplate dolaze posle mesec i po dana...opusteno samo...

13 godina
Zarada na BubbleWs

Ne da je proslo 30 dana nego je proslo vise. Krenuo sam jos prije nego je tema bila otvorena. Skupio, isplata i nista. Nigdje nista nisam fulao... nema meda iz toga ljudi moji. MIslis si neku kintu sa strane piknut al nejde.

Svaka cast tebi ako dobivas, mozda zato jer si tam ovec godinu dana i slazes im strasan promet sa tim reklamama i klikanjem. Ja nisam nsita dobio, niti hocu u skorije vrijeme. 

https://www.youtube.com/user/crazypeopleteamcro
11 godina
protjeran
sirka666 kaže...
matija410 kaže...

Zašto lock?

Što drugi ne smiju postati ovdje?

Vidim da svi jedu govna {#}

Bellatrix kaže...
matija410 kaže...

Hajde stavi screenshot sa paypala direktno i da se vidi bug forum otvoren na ovoj temi iza...

OVDJE si stavio neki fake screenshot mail-a na kojem se ne vidi mnoštvo nekih stvari jer su uklonjene... vrlo amaterski odrađeno. Paypal u svojim mailovima već ima više od godinu dana koristi ovakav LOGO:  

eCheck isplate? Kakva još stranica isplaćuje na takav način??

PS.

Stvarno mislim da je tema za locka a ovaj scammer za bann! Ukoliko ne dokaže vjerodostojnost svojih priča o isplatama ja bih molio moderatore da se oglase jer sam siguran da je protiv pravila foruma.

LP

Oni salju eto..

Klik za sliku..

animal4444 kaže...

Ja mislim da svi koji su koristili onu facebook grupu ili radili bilo kakve sumnjive stvari da mogu da se oproste od zarade. A druga stvar je to sto su rekonstruisali stranicu pa se mozda to sada oduzi i prodje mesec i vise dana do vase isplate. To ipak nije firma od dve, tri hiljade zaposlenih, nego vise lici na neku agenciju od samo dvadesetak njih koji rade tamo. Malo strpljenja kao sto kolega iznad kaze ionako ste izgubili vreme koje ste ionako provodili uz komp, razumeo bih da ste kopali ili bili na gradjevini pa da i postoji opravdan razlog za nervozu ali ovo je smesno. Sacekajte jos malo, bublews ima preko dvesta hiljada korisnika koje bi trebalo isplatiti, a na tome rade samo dvadesetak njih tako da ono...opusteno samo, ako niste krsili pravila verovatno ce vam pare doci. Koliko sam postova tamo procitao da nekima isplate dolaze posle mesec i po dana...opusteno samo...

Neradi ih niti 10 a ima po par stotina redeema na dan pa racunaj..

11 godina
protjeran
SimeKZ kaže...

Ne da je proslo 30 dana nego je proslo vise. Krenuo sam jos prije nego je tema bila otvorena. Skupio, isplata i nista. Nigdje nista nisam fulao... nema meda iz toga ljudi moji. MIslis si neku kintu sa strane piknut al nejde.

Svaka cast tebi ako dobivas, mozda zato jer si tam ovec godinu dana i slazes im strasan promet sa tim reklamama i klikanjem. Ja nisam nsita dobio, niti hocu u skorije vrijeme. 

Pitaj support zbog cega nisi dobil..

15 godina
neaktivan
Zarada na BubbleWs

Scam.

Poruka je uređivana zadnji put uto 29.7.2014 11:41 (Marko :D).
15 godina
win4crazzy kaže...

Matija je iluminat, vlasnik stranice, lazira nam tu neke isplate a sam sebi uplacuje
a ovi pakistanci, žuti i ostali azijati su tu samo kako bi nas ostale uvjerio da stranica isplacuje, opce je poznato da bi ti ljudi radili i za dolar dnevno...sve je to dio plana, njima je reedem na 10 dolara, a po lajku, komentaru i viewu dobiju 0.001 dolar, i na kraju stvarno bivaju isplaceni, i to samo kako bi nas i ostale ljude navukao na to...kao: "gledaj, pa 100% isplacuju, ljudi bi prestali pisat kad ih nebi isplacivali"

dok on isplati jednom indijcu 10 dolara, kojemu treba 150 postova da dodje do te brojke, na nama digne 1000
zato sad kad smo poceli sumnjat oce ugasit stranicu, pokupit pare i odselit se negdje na šri lanku

e moj matija, procito sam te ko knjigu {#} 

mozda moj sarkasticni post i nije bio daleko od istine {#}

Plans to protect air and water, wilderness and wildlife are in fact plans to protect man. Stewart Udall . LoL west:win4crazzy east:win4crazy
11 godina
protjeran
win4crazzy kaže...
win4crazzy kaže...

Matija je iluminat, vlasnik stranice, lazira nam tu neke isplate a sam sebi uplacuje
a ovi pakistanci, žuti i ostali azijati su tu samo kako bi nas ostale uvjerio da stranica isplacuje, opce je poznato da bi ti ljudi radili i za dolar dnevno...sve je to dio plana, njima je reedem na 10 dolara, a po lajku, komentaru i viewu dobiju 0.001 dolar, i na kraju stvarno bivaju isplaceni, i to samo kako bi nas i ostale ljude navukao na to...kao: "gledaj, pa 100% isplacuju, ljudi bi prestali pisat kad ih nebi isplacivali"

dok on isplati jednom indijcu 10 dolara, kojemu treba 150 postova da dodje do te brojke, na nama digne 1000
zato sad kad smo poceli sumnjat oce ugasit stranicu, pokupit pare i odselit se negdje na šri lanku

e moj matija, procito sam te ko knjigu {#} 

mozda moj sarkasticni post i nije bio daleko od istine {#}

E da je bar to moje..

...bili su cak na bloomerangu tak da nije scam..

...ovi koji odma odustanu su varali, znam to iz iskustva..

15 godina
neaktivan
Zarada na BubbleWs

Mislim da FB grupa nema nikakve veze sa time što oni ne isplaćuju. Prije bi bilo da su oni ostali bez para, a ne da su nas skužili u grupi.

Pravila grupe su jasno istaknuta na Facebooku u prvom postu.

"1. Nove postove na BubbleWs ne pisati pod stariji datum u grupi i isto tako stare objave pod noviji datum.
2. Prilikom objave linkova u komentare OBAVEZNO stisnite na "Ukloni pregled"
3. Nemojte pisati bezvezne postove jer će od sada postojati 3 posta, Chat, Problemi i Vaša zarada.
4. Grupa je orginalno osmišljena za pomaganje članova u skupljanju lajkova, pogleda i komentara, nema fejkanja lajkova tj. lajkati se mora obostrano!
5. Zbog rizika od bana na BubbleWs, preporučujem vam da lajkate i pišete komentare i drugima poput japanaca, indijaca i filipinaca čak i ako vam ne uzvrate lajk ili komentar.
6. Član grupe ste na vlastitu odgovornost stoga nismo odgovorni ukoliko dobijete ban ili vam novci ne stignu na račun.
7. Članovi koji se ne budu pridržavali ovih pravila prvotno će biti opomenuti, a zatim ukoliko se uspostavi da su opet kršili pravila trajno izbačeni iz grupe.
8. U slučaju da nekome ne možete lajkati post zbog ograničenja, dužni ste ostaviti komentar kao zamjenu za lajk.
9. Imate pitanja? Službena tema o BubbleWs-u nalazi se na Bug Online Forumu - http://goo.gl/l8n5Ym"

{#}

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice