Zakon za mlade vozače ( 80 kw) zaključana tema

poruka: 3
|
čitano: 5.043
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Zakon za mlade vozače ( 80 kw)

Lijep pozdrav

ja mislim da mnogi samnom dijele mišljenje da ovaj zakon nema veze sa zdravom pameti , auto od 50 kw može postiči brzinu od 150 160 km/h što je ujedno i smrtonosna brzina , zbog čega se nama mladim vozačima stavlja ma teret taj zakon da mi ako imamo npr od staraca auto koji ima jedno 110 kw nesmijemo vozit iz razloga što smo " mladi vozači "

zašto se ne otvore posebne auto škole sportskog tipa , pa da poslje položenog tečaja kod njih smijemo upravljati vozilima veče jačine , čemu ovaj zakon služi ljudi ? 

11 Zakon ima smisla
6 Zakon nema smisla
17 godina
Re: Zakon za mlade vozače ( 80 kw)
Ortak995 kaže...

Lijep pozdrav

ja mislim da mnogi samnom dijele mišljenje da ovaj zakon nema veze sa zdravom pameti , auto od 50 kw može postiči brzinu od 150 160 km/h što je ujedno i smrtonosna brzina , zbog čega se nama mladim vozačima stavlja ma teret taj zakon da mi ako imamo npr od staraca auto koji ima jedno 110 kw nesmijemo vozit iz razloga što smo " mladi vozači "

zašto se ne otvore posebne auto škole sportskog tipa , pa da poslje položenog tečaja kod njih smijemo upravljati vozilima veče jačine , čemu ovaj zakon služi ljudi ? 

ne samo da nemate iskustva nego ste i nezreli za aute od 110kw

Sa autom od 50 kw nećeš tu brzinu postići za isto vrijeme kao i sa onim od 110. A smrtonosna brzina je i brzina od 60 kmh

[M|C] jokaCRO ingame
16 godina
moderator
Zakon za mlade vozače ( 80 kw)
TROLLBUSTER i službeni distributer pr0n fotografija // na glupe postove i pitanja odgovaram sa: ke???? // besplatno gledam u kristalnu kuglu i otkrivam koje su vaše komponente :)
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice