Welcome back, a sad kad si back bil' mogo nešto preko TViewera pomoć' - nekih pol' sata vremena ti uzme?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
The Witcher 2 ... :))
dobar dan momci, sinoć bijah na prljavcima, atmosfera je bila preodlicna =D
Dan svima!
Jedino vamo u bircu dobro drustvo...
To zbog onoga iz smiješnih slika? Uopće mi se neda tamo raspravljat (niti igdi drugo u vezi vjere), samo mlaćenje prazne slame, ko viruje viruje ko ne viruje neka ne viruje...
Glavno da san ja dobia crveni zbog vica o ciganima....
Ali eto... Drago me ne podnosi...
Ovo je ziva strahota ali dobro...
Ma nervira me sve to... Ja zbog bolova i zbog bolesti znam svasta reci za Boga... Ali sto ces hebote...
I onda onakve idiotske slike stavljaju... mislim ono wooooow... kako si pametan...
Nerviraju me jednostavno.... uf...
To zbog onoga iz smiješnih slika? Uopće mi se neda tamo raspravljat (niti igdi drugo u vezi vjere), samo mlaćenje prazne slame, ko viruje viruje ko ne viruje neka ne viruje...
Glavno da san ja dobia crveni zbog vica o ciganima....
i ja crni zbog...kvragu ni neznam o ćemu je vic bio
thnx
Dobar dan svima...
I tebi mario...
Ja još ne mogu vjerovati koliko idi*ta ima vamo na forumu.... ne ide mi u glavu...
I tebi mario...
Ja još ne mogu vjerovati koliko idi*ta ima vamo na forumu.... ne ide mi u glavu...
Nekad ne postoji argument kojeg drugi želi prihvatiti (posebno mislim na ovu temu o društvu), meni je lakše zaobići i ne osvrtati se na to. Postati u Slušaoni ili u bircu. S nekima jednostavno nemam volje za raspravljanje. Ako je lik u svakoj temi "u pravu" i ulazi u konflikt onda ne kužim što radi na forumu.
Nego kako se držiš?
POzdrav
Igore, ti ćeš i Matu prestić po broju kartona...
Meni su ovi digli živce, uopće mi se neda više snjima raspravljat...
http://www.bug.hr/forum/topic/komentari-it-vijesti/tableti-uskoro-ispred-racunala/102776.aspx
I tebi mario...
Dan svima. EP ma pusti ti njima bolje da paziš na sebe. E , čovječe pa di si ti meni?
Pa ovo ima samo u Hrvatskoj... ne smijes NISTA reci... dobijes zuti...
Ma...
Pa ovo ima samo u Hrvatskoj... ne smijes NISTA reci... dobijes zuti...
Ma...
E znam ja kad vidim da mod uvelike promjenio pa neki forumaši dosta njih otišlo a neki ovdje rijetki izdrže. A šta češ kad nemreš protiv njih a bolje da staviš ignore i nikom ništ. Ovdje dosta promjenilo, koliko ja vidim. Bio ja bez kompa oko 1-2 tjedna a pisao s moba što baš nije zgodno kad nevide cijelu stranicu sa slikama a ni nemožeš prolistat stranicu. Onda sam razmišljao i bolje bit uz kompa nego na mobu.
Ja testiram sve i svašta. Ti?
ma niš idem gledat papu opet pa punim fotić :D
ma niš idem gledat papu opet pa punim fotić :D
A ja idem papat i kuhat kavu.... I poslije možda odrijemam.
Dobar dan. Što se radi?
Vidim rambox je još na hlađenju
Jurra opet ljut