- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Gledam gledam i nevjerujem.
EP daj provjeri ti dal kod tebe ima gumb UREDI ili je neki bug na forumu pa ti je nesto taj gumb
Kako ti? sto ti? Inače skinuo sam te u zombie drajveru :P
EP daj provjeri ti dal kod tebe ima gumb UREDI ili je neki bug na forumu pa ti je nesto taj gumb
Nije nikakav bug, nego ti uklanjaju status moderatora.
Kako ti? sto ti? Inače skinuo sam te u zombie drajveru :P
A eto, bilo je i bolje.
Jesi? Igru sam igrao sve zajedno 30 minuta max. Morao bi ponovo upalit da sredim tu sitnicu :D :D.
Trenutno sam na TDU2.
Nije nikakav bug, nego ti uklanjaju status moderatora.
mislis.
Nisu ga maknuli ni kad sam otiso u svabiju pa ni nece zbog kartona koji je bio zasluzen (potvrdeno by Miro ;) )
Arrrgh!
Idem kuci, kuhat caj i valjda je do jutra gotova... :)

mislis.
Nisu ga maknuli ni kad sam otiso u svabiju pa ni nece zbog kartona koji je bio zasluzen (potvrdeno by Miro ;) )
Da, pročitao sam negdje da moderatorima kojima nestaju gumbi više ne će biti moderatori, nego obični spameri.
šalim se... ;)
Opet zaboravio pin od mobitela...
Intezivno razmišljam o tome da si istetoviram pin...
A da isključiš pin?
a da razmisliš o tabletama za pamćenje? :)
Alarmantno...
zato ja nemam pin... šta će mi bit ako mi uzme netko mobitel... nek čita poruke i šta god hoće... nek zove i nek ide na net... bzo će iscjediti tih 25kn što mi je ostalo, a može i čitati poruke od mame koja mi je napisala kako je ponosna ocjenama jer je danas bila na informacijama :D
zato ja nemam pin... šta će mi bit ako mi uzme netko mobitel... nek čita poruke i šta god hoće... nek zove i nek ide na net... bzo će iscjediti tih 25kn što mi je ostalo, a može i čitati poruke od mame koja mi je napisala kako je ponosna ocjenama jer je danas bila na informacijama :D
dobro sad malo lažeš al ok
Alarmantno...
Imam u svome životu 100 pinova koje moram zapamtit... Svaki je drugacijih kombinacija...
Dam se kladit da i ti nekada zaboraviš...
Nemogu ga isključit, neznam zašto :/
a da razmisliš o tabletama za pamćenje? :)
Dobra večer svima...
Ako treba pouzdanog dobavljača za Ginko mogu ti ja preporučiti svojega. Samo da se sjetim....
Imam u svome životu 100 pinova koje moram zapamtit... Svaki je drugacijih kombinacija...
Dam se kladit da i ti nekada zaboraviš...
Kako ne možeš?
Koji mobitel imaš?
imaš tele2?
Ja imam milijun brojeva...
Neke brojeve neznam od koga su lol :D
Inaće koristim samo poruke, na mjesec strusim 25kn max ;)
imaš tele2?
Da.
imaš tele2?
Da.
eto zato nemožeš...
Nikad nisam niti jednu zaboravio :)
A ne kuzim cemu stalno razlicite kombinacije... 2 - 3 razlicita i vise nego dovoljno...
Večer
LOCK