...ako se ne slažeš da su modovi u kreteni ili što IVO kaže pe*eri...
Svi modovi su pederi i iskompleksirane budale, pa to se oduvijek znalo!
fuck skoro pa sam ti stiso crvenog
onda sam tek gledo nick
...ako se ne slažeš da su modovi u kreteni ili što IVO kaže pe*eri...
Svi modovi su pederi i iskompleksirane budale, pa to se oduvijek znalo!
fuck skoro pa sam ti stiso crvenog
onda sam tek gledo nick
Evo ja priznajem: imam malog pa svoju muškost nadoknađujem tako da se iživljavam na nevinim forumašima.
Evo ja priznajem: imam malog pa svoju muškost nadoknađujem tako da se iživljavam na nevinim forumašima.
poruka dana poruka dana poruka dana
Ah ah :)
A sto ces Ivo... sve je to za ljude...
Pozdrav, šta ima kod tebe? :)
Meni baku danas operiraju, pokušavam bit barem koliko-toliko smiren :)
Btw. dali je itko printao ona čudes a za majcu...
Imam jedno pitanje, jedan je forumaš napisao nešto pa ću sažeti njegov post (i primjere njegove) :)
Kaže da treba napraviti sliku ''invertati'' dakle treba je isprintati ovako:
Prvo treba u PS-u složiti ovako da bude ovako (jel ''invertati''', da slova budu na suprotnu stranu)
I onda će na majci ispasti ovako Dali je to istina?
Sad si bas gledam u LOTRU, nisu mi uracunali neke bodove jos od ljeta, sto sam bio aktivan igrac prije f2p launcha :). Moram to obavezno kontaktirati supportu.
Izmislio sam novo jelo: Picatost!
Izmislio sam novo jelo: Picatost!
?
?
Tost s rajčicom, šunkom, sirom i gljivama :D
Nisi izmislio, ja sam to jeo već davnooo
?
Tost s rajčicom, šunkom, sirom i gljivama :D
Mora da je to velik napredak za tebe :-D
Onda sam samo otkrio :D
Onda sam samo otkrio :D
Toplu vodu...
Zdravo ljudi!
Imam dilemu, zbog natjecanja iz informatike profesorica me oslobodila od odgovaranja cijeli tjedan.Neda mi se učit za sutra al se bojim da mi netko neće uvažiti ispriku i svejedno me pitati.Šta vi kažete?
Zdravo ljudi!
Imam dilemu, zbog natjecanja iz informatike profesorica me oslobodila od odgovaranja cijeli tjedan.Neda mi se učit za sutra al se bojim da mi netko neće uvažiti ispriku i svejedno me pitati.Šta vi kažete?
Ne moze ti nitko nista. Ako ti netko eventualno kaze da ce te pitat - zali se! Vici, skaci, itd.
Zdravo ljudi!
Ne moze ti nitko nista. Ako ti netko eventualno kaze da ce te pitat - zali se! Vici, skaci, itd.
Još je i u imeniku zapisano
Jel i vama lagga forum?
da strašno :S
Jel i vama lagga forum?
ma samo 2-3 sekunde
Krešooooo di je Krešoooo :D sjetio sam se da bih mogao napraviti prezentaciju za sutra -.-'' a nemam blage veze šta da stavim. Zato mi treba Krešoooooo :)
Jel i vama lagga forum?
ma samo 2-3 sekunde
Dodaj jos po nulu na svaki broj...
20-30 sekundi
Dodaj jos po nulu na svaki broj...
20-30 sekundi
ma ne radi mi nula :P