- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore

Nedjeljom u 2 je idealno vrijeme za spam na forumu jer tad sam zauzet (ne mislim na Stankovića).
sutra punkcija, UVZ... i još kao šlag na tortu... još kojih 28 dana neću imati dopunsko zdravstveno osiguranje...
Ljepota... valjda necu previse poplaćati...
sutra punkcija, UVZ... i još kao šlag na tortu... još kojih 28 dana neću imati dopunsko zdravstveno osiguranje...
Ljepota... valjda necu previse poplaćati...
Večer i tebi.
Gori si od mene. Ja samo UTZ čekam:)

Al kad se vratim lete glave:)
Al kad se vratim lete glave:)
Al' ipak je to 2 sata trollanja...
A što se tiče utrke, pogledat ću snimku.
ma neki kreten.
Oso je na odmor (opet)
Di? Sto?
Nisam bio tu...

I'm back, usput sam mratv...
e moj Ivo nije da se i ja mogu pofalit
i meni svaka musica smeta... najbolje
kad imam net, kad me niko ne smeta i tako mogu do sudnjeg dana...
Btw. Vise nemas najvise postova (citaj: nisi najveci spamer) :D

Falling in love with you...
jel ovo rukavica u lice....

Dobro jutro.
Jutro svima..
Jutro svima ljudovi, što se radi?
ajmeeee učim već 4 dana radioničke i opet ništa ne naučim... danas pita još moram 10 stranica proći, a nemam pojma šta pita ili ne pita -.-

ajmeeee učim već 4 dana radioničke i opet ništa ne naučim... danas pita još moram 10 stranica proći, a nemam pojma šta pita ili ne pita -.-
Učiš radioničke, pa kakav vam je to prof onda, mi smo imali lika kod kojeg apsoluno ništa teorije nismo radili osim par testova za koje bi nam on dao odgovore ( no zato smo turpijali puno puno puno :D ).
Učiš radioničke, pa kakav vam je to prof onda, mi smo imali lika kod kojeg apsoluno ništa teorije nismo radili osim par testova za koje bi nam on dao odgovore ( no zato smo turpijali puno puno puno :D ).
užaš... 20 stranica... od organizacije rada pa preko organizacijskog lista, radnih naloga, osnovni alat, postpuci rezanja i ko zna šta još :(
užaš... 20 stranica... od organizacije rada pa preko organizacijskog lista, radnih naloga, osnovni alat, postpuci rezanja i ko zna šta još :(
Lol, ja se sjećam samo zaštite na radu i svojstava kovina ( čvrstoća, tvrdoća i slično ).
Pa koliko ti je bio na polugodištu?
3, a to je samo bila zaštita... danas bi mogao dobiti iz biljeznice neku normalnu ocjenu, ali ne znam kako pita pa mi je problem, a zadnji sat nisam bio pa ne znam šta pita ili ne pita :(
jutrooooooooooooo
petak napokon
Jutro. Ima li tko link od pobjednika nagradne igre proslog mjeseca?
jutar..
3, a to je samo bila zaštita... danas bi mogao dobiti iz biljeznice neku normalnu ocjenu, ali ne znam kako pita pa mi je problem, a zadnji sat nisam bio pa ne znam šta pita ili ne pita :(
Pa što se nisi raspitao po razredu čovječe, imao si tjedan dana.
Pa što se nisi raspitao po razredu čovječe, imao si tjedan dana.
jesam ;) prepisao sve što su radili, ali ili im se neda objasniti ili im se nije dalo uopće zapisati što je on govorio -.-
Dan svmia
Dobio 5,4 iz kemije, preeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeezadovoljan sam, jos u ponedjeljak test razvaliti, i siguran sam neko vrijeme kratko dok opet ne pocne pitati :).
U 3 kod zubarice, samo mi je to moglo nistiti dan :(. Samo se salim, 2 male piknjice imam, gotov sam za manje od 5 minuta :D
sta je ovo nigdi nikoga.. pa nisu valjda svi u skoli... ajme kako je lipo ne bit u skoli danas i nemat je uopce :D... jos je ni u ponediljak neman.. ajme medaaa :D