Ej ljudi jel ko od vas igra CS 1.6 preko neta?????
Ja ga igram na serverima Gametrackera.
Ej ljudi jel ko od vas igra CS 1.6 preko neta?????
Ja ga igram na serverima Gametrackera.
Je li tko gledao vijesti na RTL, Chuck Norris čuva peciva
Borg je se tvoje ime čita od nazad ili?
I što se radi ljudi?
Idete li van pit il vam je bilo dosta virtualne cuge?
Blago tebi imas odlicne temperature, ovaj se moj se grije ko mutav, ali nema veze ceka se mugen
Blago tebi imas odlicne temperature, ovaj se moj se grije ko mutav, ali nema veze ceka se mugen
jeli to raspra o mom prockasu xD
meni se grije na stocku 60c dok igram tak da nemogu ga ni mhz clocknit
jeli to raspra o mom prockasu xD
meni se grije na stocku 60c dok igram tak da nemogu ga ni mhz clocknit
Meni je Athlon x2 4000+ na stock hladnjaku 38°C (naravno full speed ventilatora)
Meni je Athlon x2 4000+ na stock hladnjaku 38°C (naravno full speed ventilatora)
ovo je dobro,kum 2 na rtl-u bez prijevoda
..ja sam ga gledo tolko puta da mi ni ne treba..,jedino kad pričaju talijanski..trebali su napisat-"dragi gledatelji ispričavamo se što nema prijevoda"..
Bok svima evo opet mene u bircu nadam se da nekog ima da me posluzi s jednom pivom pa nisu svi navalili na KUM II , to kaj nema titlova i ovak ne smeta uopce meni cak i bolje jer ja ionak gledam sve kaj skinem s interneta bez titlova jer kuzim sve jako dobro pa nema frke uopce!
Ma ne želim OC, bojim se.
Još je nov.
Još je nov.
Bok svima evo opet mene u bircu nadam se da nekog ima da me posluzi s jednom pivom pa nisu svi navalili na KUM II , to kaj nema titlova i ovak ne smeta uopce meni cak i bolje jer ja ionak gledam sve kaj skinem s interneta bez titlova jer kuzim sve jako dobro pa nema frke uopce!
Još je nov.
pozz FCTH daj meni negazirani vopi
Pozz svima cujemo se kasnije idem gledat film Push.