Zna netko neku dobru free igru za iPhone?
P.S. Jel zna netko gdje je nestao forumaš torrente?
Na drugi account.
Zaboravio sam mu ime.
Temple Run, Into the Dead, Dead trigger... Nema ih previše besplatnih, ali skini lite verzije pa kupi za koji dolar ono što ti se sviđa, isplati se.
Dobra večer svima....
Dobra večer svima....
Večer kakva je orehnjača?
Večer kakva je orehnjača?
Još nisam dospio do slatkog. Tučem po slanom (malo pršuta i crnjaka iz hercegovine).
Još nisam dospio do slatkog. Tučem po slanom (malo pršuta i crnjaka iz hercegovine).
Pffff ode tlak u nebo...
Čujem kako ti žena jedva obranila odojka od napada, kod mene zeleno već dva dana a sutra riba i kad se dočepam odojka pak bu bilo kaj toliko jedeš...
Pffff ode tlak u nebo...
Čujem kako ti žena jedva obranila odojka od napada, kod mene zeleno već dva dana a sutra riba i kad se dočepam odojka pak bu bilo kaj toliko jedeš...
I ja jedva čekam da nažderem... A na staru godinu ću sam odlučit.
Pffff ode tlak u nebo...
Ma nije bilo obrane odojek je sam pobegel niz ulicu od straha da ne bude poklopan.
Pffff ode tlak u nebo...
Na božič nema prejedanja, to je nepočudno šta če ti reč pop kad čuje da si se natrpal hrane ko tačke šodera.
Pffff ode tlak u nebo...
Ma nije bilo obrane odojek je sam pobegel niz ulicu od straha da ne bude poklopan.
Pffff ode tlak u nebo...
Na božič nema prejedanja, to je nepočudno šta če ti reč pop kad čuje da si se natrpal hrane ko tačke šodera.
A nema on šta čutit, dođe negdje sredinom tjedna jer sad on ima dosta obaveze... Ne brini ne žderem ja toliko, onako pomalo i sve oke.
Veče ljudi...kaj ima ?
Eto uskoro je 22.00, a znam da netko treba platiti pa sam se pojavio ovdje
Pffff ode tlak u nebo...
Nemam problema s tlakom, stabilan je ko švicarac.
Spušio sam bitku za odojka kod Bosch frižidera.
Dobar jutar narode
Dobar jutar narode
Jutar okreće se pečenica :D
Dobar jutar narode
Jutar okreće se pečenica :D
Dok se tebi okreće pečenica, meni se moždani vijuzi prestali vijugati
Jutro svima.
Dobar dan svima.
Sretan vam Badnjak.
Jutro svima.
Kak ide kod tebe ovaj južinasti pretopli Badnjak i tak to jel.
Dobar dan svima.
Sretan vam Badnjak.
Bok svim birtašima, kakvo sad čestitanje badnjaka to se ne radi fučkaj ga eto sad buš zbog tog požutil.
Istina, ali zato se čestita Božićna Noć.
Sorry frajeri, kod mene se čestita.
Ide se u položaje - čestitari
Misliš ideš zauzet što bolji položaj da bi uspješno ponjupal neku ribu za večeru jel.
Misliš ideš zautet što bolji položaj da bi uspješno ponjupal neku ribu za večeru jel.
To se ujutro radi.
Ljubitelj ribe nisam, tako da jedva čekam ponoć da jedem pošteno.
Misliš ideš zautet što bolji položaj da bi uspješno ponjupal neku ribu za večeru jel.
To se ujutro radi.
Ljubitelj ribe nisam, tako da jedva čekam ponoć da jedem pošteno.
Ribu klopaš kad hočeš fučkaj ga, tak to ide nema tu praznika nit zakona za suprotno djelovanje. Kamo sreče da se jede više ribe, a ne one jadne inteligentne gice no to bumo ostavili za neku drugu temu.
Evo jednog mljac recepta za najedanje, mazneš dvije vrečice čipsa od 200g a nakon toga još šest kremšniti i eto svinje te perad na broju i sve štima jel.
Ribu klopaš kad hočeš fučkaj ga, tak to ide nema tu praznika nit zakona za suprotno djelovanje. Kamo sreče da se jede više ribe, a ne one jadne inteligentne gice no to bumo ostavili za neku drugu temu.
Rambo, sudy je slavončina a ove godine šarani i ostala raspoloživa ribica u Slavoniji ima jak miris po mulju pa stoga slavonci ove godine su prešli na čips od svinjske masti ili tzv. čvarak...
Bdw. Dobar dan i mir i dobro svima...
Rambo, sudy je slavončina a ove godine šarani i ostala raspoloživa ribica u Slavoniji ima jak miris po mulju pa stoga slavonci ove godine su prešli na čips od svinjske masti ili tzv. čvarak...
Bdw. Dobar dan i mir i dobro svima...
Ma znam ja da je on slavonac, no moraš priznat da malo ko može odbit dvije velike vrečice čipsa i šest kremšniti ako ima takvih nek digne ruku odma.
EEEEEEEEEE ljudi pa di ste evo mene malo da se javim, pa kak ste mi u ovo Bozicno raspolozenje
Dobra večer svima....
@Mario jesi složio lap?
Fini poklon nema što...
Ma znam ja da je on slavonac, no moraš priznat da malo ko može odbit dvije velike vrečice čipsa i šest kremšniti ako ima takvih nek digne ruku odma.
Čipsoljupcu jedan obićni, kod mene samo kremšnite imaju prođu od ponuđenoga...
Kad smo kod toga evo nečega ćemu je teško odoliti...
Ja sam čipsoljubac na kubik, nema tu pomoči jel a ovo kaj si ponudil to je več neko smazal a ko hm teško je reč.
EEEEEEEEEE ljudi pa di ste evo mene malo da se javim, pa kak ste mi u ovo Bozicno raspolozenje
Več je i bio red da se malo javiš kak ide kod tebe kaj ti delaš.
Dobra večer svima....
Kak je prošla borba ili hrvanje s borom.