Vaši prankovi (šale) i hackovi

poruka: 1.070
|
čitano: 259.256
|
moderatori: DrNasty, pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
odjavljen
RE: Vaši prankovi (šale) i hackovi
DamageHigh kaže...
Sum_of_all_fears kaže...
1337Code_breaker kaže...
u mrezu znam upast, koja god enkripcija bila,

Zanimljiva konstatacija.

LoL...code oladi...izli lavor hladne vode po glavi ako ne ide drugačije..

Ma lik misli da oze valjda upast u bilo koji WLAN. Evo upadni ti u moj WLAN

WPA2-AES

MAC filtering

+ Ono sve što vazi za klasičnu mrežu....

Pinky je zakon... ⇓ tu klikni :) I ♥ π
14 godina
neaktivan
ajmo sad pregledavat sve moje postove za gramaticke greske...
znate na sta mislim, ne pravite se glupi
svi mene napadate, a niko nis svoje ne pokazuje
tu ste kao svi veliki h4(I(3121 pa mozete drugima drzati prodike
Aint no man above the crew
14 godina
neaktivan
mac filtering se da probit, aes neznam, znam samo ako je psk
ajmo vas hakere vidjet, napravite vi nesto pa se hvalite
16 godina
odjavljen

Rekao si sve enkripcije. Pod to spada i AES. Dakle, nisu sve pa ne se{#}.

Ja eto nisam niš korisno napravio, ne znam provaljivat u tuđe kompove, ne znam c, c++ ni visual basic. Nemam ni leet nick niti vlastiti hack forum, ne radi svoj OS u podrumu, ne radim hackove i ne koristim linux.

Al zato zarađujem na windows serverima, slaganju malih/srednjih mreža i konfiguraciji istih te slaganju konfiguracija za manja poduzeća.

EDIT: I sa wpa2-psk se možeš je{#} ako ima bolesno dugi ključ sastavljen od slova, brojeva i specijalnih znakova.

A rifle is like a human. The stock is the skeleton, the scope is the eyes, the action is the brain, and the barrel is the heart. But you, the man behind the rifle, you are the soul.
Poruka je uređivana zadnji put sub 27.11.2010 18:25 (Sum_of_all_fears).
14 godina
neaktivan
ali vecina nema, tako da nemoram J***t nego ju mogu ili uzet sa wordliste ili bruteforsat...
16 godina
odjavljen

Većina ≠ svi

A rifle is like a human. The stock is the skeleton, the scope is the eyes, the action is the brain, and the barrel is the heart. But you, the man behind the rifle, you are the soul.
14 godina
neaktivan
ali svima ni ne upadam...
koja je poanta ove rasprave...
14 godina
protjeran
1337Code_breaker kaže...
u mrezu znam upast, koja god enkripcija bila, i kad sam u mrezi znam uci u racunala koja su spojena, pod uvjetom da imaju određene portove otvorene, a sa ip adresom u teoriji znam ci, ali isto moraju određeni portovi biti otvoreni, mada to nikada, do sad, nisam pokusavao, a bobici nebi skoro niko mogao upasti, koliko zastite ima...

Da mi je vidjeti kako upadaš u WPA mrežu sa AES enkripcijom od recimo 256 bita i recimo ključem od 63 ASCII znakova.

Znam da si nedavno naučio što je to bruteforce. I ja sam mislio da je bruteforce svemoguć sa 14 godina, ali onda vrlo brzo saznaš da je bruteforce koristan u 0,001% slučajeva pogađanja passworda.

Predviđam da ćeš se još par godina motati po l33t forumima jer si mlad i učiti ti se ne da. A onda tamo za par godina (ako si dovoljno pametan) ćeš shvatiti da su svi ti forumi bunch of bullshit i da je vrijeme da počneš učiti programiranje (jedini i pravi put), protokole, arhitekture i slično.

I nemoj misliti ako znaš kako pristupiti računalima na nekoj mreži da si haker. Zapamti da su to znanja stara preko 20 godina.

Quiz pitanje: Kako se zove mlađa osoba koja koristi tuđi kod da bi iskoristila sigurnosni propust na nekoj platformi, te se hvali time? (eng.)

Prepolovit ću pučanstvo jer ne volim kretene
14 godina
neaktivan
skiddie, odnosno skript kiddie...
i ucim C++, ali za to treba vremena...
a nije bas da koristim samo programe poput sub7, winnuke... pokusavam naucit postupak kad nesto radim, pozadinu između onoga sto se događa,... naravno da svako pocne jer mu je fora, oce ovo ono... poslije sam razvijo interes...
dont learn to hack, hack to learn :)
15 godina

Jasno ti je da je to protuzakonito?

www.damagehigh.co.cc // Don't fix what ain't broken!
14 godina
neaktivan
sto?
14 godina
protjeran

Tako nekako. Imaš potencijala, samo odbaci ovo, sad ću ja tebi upasti u komp vidjet ćeš .... i biti će dobro.

Imaš puno puno žganca još za pojesti kako bi se reklo.

Da samo znaš kako je jedna knjiga recimo iz računalnih mreža debela usr.ao bi se (i ja sam se dok sam ju prvi puta vidio, a da ne govorim o intelovim priručnicima za procesore).

A to je samo tip of the iceberg znanja.

Zato samo polako, uči i samo uči, igraj se, i odbaci el bahattee stav. Jer u pitanju je dugi niz godina učenja (što većina mlađe generacije ne shvaća, odnosno ne shvaća da bi se nešto postiglo treba puno učiti i vježbati - govorim generalno, ali s iskustvom).

I tako. Samo polako i sigurno {#}

Prepolovit ću pučanstvo jer ne volim kretene
15 godina

Bilo kakvi pokušaji "upadanja" u tuđe mreže.

www.damagehigh.co.cc // Don't fix what ain't broken!
14 godina
neaktivan
onda je pol ovog foruma ilegalno, jer se stalno takve stvari spominju, da ne spominjem da bi se 6/7 podforuma mreze trebalo izbrisat...
16 godina
1337Code_breaker kaže...
onda je pol ovog foruma ilegalno, jer se stalno takve stvari spominju, da ne spominjem da bi se 6/7 podforuma mreze trebalo izbrisat...

*slika*

when I'm sad, I stop being sad and be AWESOME instead! True story :)
14 godina
neaktivan
1337Code_breaker kaže...
ali vecina nema, tako da nemoram J***t nego ju mogu ili uzet sa wordliste ili bruteforsat...

Sorry dictionary crack nije isto sto i klasicni brute force, tj. isprobavanje svih kombinacija znakova. Pogledaj koliko bi ti trebalo da probijas brute forceom. Ovdje.

Dakle ako ja imam password koji ne mozes nikako pogoditi dictionary crackerom, cak ni mutacijama fraza, onda ces cekati.... i cekati... i cekati... i cekati...

Pathogenic fundamentals clearly indicate that homogenous populations are most vulnerable.
16 godina
neaktivan
DamageHigh kaže...

Bilo kakvi pokušaji "upadanja" u tuđe mreže.

Ako nema zaštite onda to nije protuzakonito. Imaš o tome u nekom BUG-u.

Nije se teško zaljubiti, nego je to teško reći. Nitko nije obavezan da drugog voli više nego sebe sama.
14 godina
neaktivan
RE: Vaši prankovi(šale) i hackovi

coollll

sejad
14 godina
neaktivan

kako napraviti 3d 

sejad
15 godina
odjavljen
yupe kaže...

kako napraviti 3d 

U potpuno si krivom podforumu.

HINT:Postoji Uredi post gumb{#}

14 godina
neaktivan
jel mi moze neko objasniti zasto kod mene ne radi kada napravim program/skriptu .vbs
sejad
14 godina
neaktivan
yupe kaže...
jel mi moze neko objasniti zasto kod mene ne radi kada napravim program/skriptu .vbs

Sto tocno ne radi? Prvo to objasni.

Inace, padaju mi na pamet 2 razloga:

- windows scripting host ti je onemogucen

- ako ti windowsi skrivaju ekstenzije datoteka, tada ti se skripta zove skripta.vbs.txt i otvara se kao obican tekstualni dokument, dakle ukljuci prikazivanje ekstenzija i promjeni ekstenziju.

How much wood would a woodchuck chuck if a woodchuck could chuck wood?
14 godina
neaktivan
danas je bilo nes zanimljivo, na RVTC (radionicke vjezbe tehnickog crtanja, u pravilo samo crtas na racunalima) smo svi vec bili gotovi, a ostalo pol sata do kraja, a on nas je iznenadio kratkim testom, na racunalu naravno, morao si izpunjavati odgovore, ja sam slucajno kod sebe imao usb (kasnije sam isao do jednog frenda, na usb je bio film 300 sta je on htio da mu kopiram) ali meni je na usb-u jos bio onaj file sta omogucava chat putem cmd-a, i mi smo preko interneta u cmd-u (facebook, gmail i svi slicni servisi su zakljucani, a nisam imao vremena otkljucavat) pa smo mi putem toga se dogovarali i slali odgovore, problem je sto nas je prozvao kad smo svi dobili 5, al nije mogao dokazati varanje...
zat cemo danas nahebati, vjerojatno ce pitati -.-"
to do list: natjerat tnakira da vrati magare, saznat bufferovo ime, izvalit bolesniju foru od mentalista, dat ivi zuti karton (on je meni 4) skrsit dannya i pirata u bc2,natjerat logica da kupi iphone
14 godina
Bellatrix kaže...

Evo još dvije zanimljive skripte od mene:

Set wshShell =wscript.CreateObject("WScript.Shell")
do
wscript.sleep 100
wshshell.sendkeys "{CAPSLOCK}"
loop

spremite kao .vbs ovo stalno pali gasi Caps Lock tako da žrtva nemože normalno pisati.. heheheSmijeh

a ovu skriptu:

@ECHO off
:top
START %SystemRoot%\system32\notepad.exe
GOTO top

spremite kao .bat konstantno otvara notepad i zaledi komp dok se ne sruše windowsi. Možete staviti nekome ako ste ljuti na njega!Viče heheSmijeh

Of course sve radite na svoju vlastitu odgovornost.

KaKO To uGAsiT

ProbaO sam sa ESc I NEće

14 godina
neaktivan
moras restartat kompjuter
i vise ne pokretati kodove -.-
to do list: natjerat tnakira da vrati magare, saznat bufferovo ime, izvalit bolesniju foru od mentalista, dat ivi zuti karton (on je meni 4) skrsit dannya i pirata u bc2,natjerat logica da kupi iphone
14 godina

možete mi dati link od hacka za cod 2

16 godina
neaktivan
marino708 kaže...

možete mi dati link od hacka za cod 2

Cheatanje je pussy way of playing -.-

Stara japanska: ako pas laje, nije dovoljno kuhan.
14 godina

možete mi dati link neke stranice gdje se zamrzne web browser znači da nemožeš otić van iz njega nego samo mrdat strelicom znam da je bilo to u toj temi ali ne mogu naći pa ako mi može neko dati link takve stranice

unaprijed hvala

14 godina
neaktivan

Evo sad sam vidio temu i extra je...:)))

Poruka je uređivana zadnji put sri 5.1.2011 23:06 (Intelovac123).
14 godina
neaktivan

Treba mi nesto kad to pokrene da cijeli ekran bude preplavljen prozorima sa upozorenjem :You got a VIRUS...

Znaci da preko cijelog ekrana budu prozori sa tom porukom.

EDIT:Moze nesto da neko napravi kad pokrene taj program on salje na moj email njegov/njen email i pass od facebooka...

Poruka je uređivana zadnji put sri 5.1.2011 23:05 (Intelovac123).
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice