Vakcina za COVID19

poruka: 7
|
čitano: 1.393
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Vakcina za COVID19

Zadnja dva mjeseca gotovo se samo o ovoj temi priča. Većina zemalja na svijetu je u karantinu, a za vrijeme izolacije traje trka u pronalasku lijeka protiv virusa. Teoretičari zavjera i zdravstveni radnici su dobili potpunu pažnju medija.

Interesuje me vaše mišljenje, na čijoj ste strani?

Da li mislite da je ovo prirodan virus, koji je silom prirode ili njenog neracionalnog uznemiravanja i zloupotrebljavanja zahvatio sve pokretne žive organizme?

Ili, pak, mislite da je virus temeljito osmišljen još od ko zna kada i da je u cilju novog svjetskog poretka?

Ili se tajna krije u čipovanju ljudi i potpunoj kontroli?

Slobodno iznesite svoje mišljenje. Ovo je, možda, jedan od boljih foruma za ovakve teme, budući da bi na njemu trebali biti oni koji su posvećeni tehnologiji.

13 godina
neaktivan
Re: Vakcina za COVID19
"Da li mislite da je ovo prirodan virus...?"
U bilo kojem slucaju, prirodan je.
Ako su mravinjak, gnjezdo, pcelinja kosnica prirodna pojava onda je isto tako i sve sto covjek napravi prirodno ili mi nismo prirodni, dio prirode?
Tako da i teorija, kao priroda je odlucila da nas malo prodrma moze se ostvariti tako da priroda stvori covjeka i zatim razvije njegove sposobnosti da napravi virus u laboratoriju i .... zahebana je priroda.
6 godina
neaktivan
zombie kaže...

Zadnja dva mjeseca gotovo se samo o ovoj temi priča. Većina zemalja na svijetu je u karantinu, a za vrijeme izolacije traje trka u pronalasku lijeka protiv virusa. Teoretičari zavjera i zdravstveni radnici su dobili potpunu pažnju medija.

Interesuje me vaše mišljenje, na čijoj ste strani?

Da li mislite da je ovo prirodan virus, koji je silom prirode ili njenog neracionalnog uznemiravanja i zloupotrebljavanja zahvatio sve pokretne žive organizme?

Ili, pak, mislite da je virus temeljito osmišljen još od ko zna kada i da je u cilju novog svjetskog poretka?

Ili se tajna krije u čipovanju ljudi i potpunoj kontroli?

Slobodno iznesite svoje mišljenje. Ovo je, možda, jedan od boljih foruma za ovakve teme, budući da bi na njemu trebali biti oni koji su posvećeni tehnologiji.

A Isuse Kriste... Je, eto, svi samo idu okolo i čipiraju ljude. Ne smeta ti nekoliko čipiranih bankovnih kartica, kao ni mobitel koji prati sve što radiš i kad radiš i gdje radiš, ali je ista ta stvar pod kožom najgore nešto što će dovest do smaka svijeta? Dajte ljudi probudite se i pročitajte koju knjigu.

Da je virus izašao iz laboratorija i da je uzgajan, to bi najvjerojatnije bilo za vojne svrhe, kao biološko oružje. Ako vojna nabrijana verzija neke bolesti izađe iz laboratorija, svi ćemo bit mrtvi prije nego shvatimo što se događa. Ako tako nešto uopće i postoji.

Predlažem ti da pročitaš malo o osnovama virologije, što su virusi, kako nastaju, kako mutiraju... I ostavi se čipova, ionako si okružen čipovima koje si sam kupio i koristiš ih rado.

Live long and prosper.
5 godina
neaktivan
Vakcina za COVID19

Pod kožom se ne može tako lako maknuti.

5 godina
odjavljen

Po "govoru" i postavljenim pitanjima vidim da dolaziš iz Vučićlanda. Moje mišljenje je da je on opasniji virus za tebe i tvoju državu od svih virusa na svijetu skupa.

Have no fear, Vlad is here
Poruka je uređivana zadnji put sri 6.5.2020 7:51 (VladimirLem).
17 godina
Vakcina za COVID19

Inače OVDJE već postoji tema.

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
16 godina
odjavljen
Matozan kaže...

Inače OVDJE već postoji tema.

Mogao si i prešutiti, ono, zbog higijene...

Privatne poruke su za privatne razgovore. Ne odgovaram na općenita pitanja vezana uz neku temu.
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice