Jel netko mozda zna kako se zove program s kojim mogu zalijepit titlove na film tako da kad ga prebacim na cd moze vidjet????
Jel netko mozda zna kako se zove program s kojim mogu zalijepit titlove na film tako da kad ga prebacim na cd moze vidjet????
Ne treba ti nikakav program. Stavi u notepad i spremi sa nastavkom .srt ili .sub Ime titla i filma mora biti isto!
Ne treba ti nikakav program. Stavi u notepad i spremi sa nastavkom .srt ili .sub Ime titla i filma mora biti isto!
Jel mozes to malo pojasnit, ako nije problem??
Ako je film npr:
Unstoppable.2010.720p.BRRip.x264.Feel-Free
isti takav naziv daj i titlu znaci:
Unstoppable.2010.720p.BRRip.x264.Feel-Free.srt
samo na kraju dodas ovo .srt stavis film i titl u isti folder i to je to.
Ako je film npr:
oprosti,ali jel mozes malo jasnije pojasnit, probao sam nekaj pa ne funkcionira
Ako je film npr:
oprosti,ali jel mozes malo jasnije pojasnit, probao sam nekaj pa ne funkcionira
ovako, skineš prijevod sa titlovi.com i tu datoteku što si skinuo samo napravi isti naziv kako se zove i film.
Primjer:
Film: The descent
Titl: The descent.srt ili The descent.sub
I to je to :)
Ili evo ti slika za primjer ako ne kuzis sto ti pokusavamo reci:
To staviš na CD i radi :)
ok hvala budem probao ;)
ImTOO Video Converter Ultimate 6-taj ti ljepi titlove na film!
dajte mi molim vas recite kako da savim titlove na cd......
probao sam ovako kako ste mi napisali ali probao sam kod strica na dvd-u i tamo je radilo i film i titlovi, a na mom radi film ali nema titlova jel mi mozete reci zasto???
molim vas pomozite, hvala
probao sam ovako kako ste mi napisali ali probao sam kod strica na dvd-u i tamo je radilo i film i titlovi, a na mom radi film ali nema titlova jel mi mozete reci zasto???
Koji dvd player imas?
mozda ih nije pokrenuo, pokusaj ih pokrenuti na daljinskom "subtitle" pa vidi da li radi.
samo nastavak .sub ili .srt
Ako ne radi onda samo u notpada kopiraš prijevod i spremiš. Ne obaziri se u notpad-u na nastavak, samo neka je isit naziv.
Od ta 3 načina jedan mora raditi, provjereno!
u program VobSub mozes staviti .avi i .srt file i on ti smiksa u .avi sa zaljepljenim titlom
btw jesi gledao: http://www.bug.hr/forum/topic/audio-video-alati/ljepljenje-titlova-film/16220.aspx
http://www.bug.hr/forum/topic/filmovi-tv-serije-glazba/program-koji-zalijepi-titlove-film/88203.aspx
jesam gledao sam to ali nisam nista nasao a jel mi mozes ak ti nije problem malo pojasnit kako se radi u vobsub-u??
hvala
jesam gledao sam to ali nisam nista nasao a jel mi mozes ak ti nije problem malo pojasnit kako se radi u vobsub-u??
hvala
Poštedi nas svih muka, i reci preko kojeg DVD playera(model) pokušavaš gledati taj film
DVD Player je Quadro a model DVD-812
hvala
jednostavno, skines film(.avi) i titl (.srt) i oba dvoje prebacis u u taj program vobsub od 1 mb, i on ti jednostavno sve to smiksa i dobijes 1 film sa zaljepljenim titlom
hvala
jednostavno, skines film(.avi) i titl (.srt) i oba dvoje prebacis u u taj program vobsub od 1 mb, i on ti jednostavno sve to smiksa i dobijes 1 film sa zaljepljenim titlom
a gle oprosti kaj sam dosadan al sve to stavim u taj program i film i titlove ali kad stisnem mux nista se ne dogada,kaj jos trebam napravit???
DVD Player je Quadro a model DVD-812
Moj je isto Quadro, trebali bi raditi od ona 3 načina što sam napisao.
Dali na kompjuteru bude prijevod kad gledaš?
da na kompjuteru sve radi ali evo sad sam probavao nece uopce niti fillm ocitat
da na kompjuteru sve radi ali evo sad sam probavao nece uopce niti fillm ocitat
Možda DVD player ne podržava taj video format?
aa video format to moram tako skinuti film u tom formatu koji mi podrzava dvd ili to mijenjam u nero kad przim na cd????
i jel mogu i kako mogu vidjet na kojem mi je formatu taj cd onda sprzen??
aa video format to moram tako skinuti film u tom formatu koji mi podrzava dvd ili to mijenjam u nero kad przim na cd????
i jel mogu i kako mogu vidjet na kojem mi je formatu taj cd onda sprzen??
1-Prvo moras znati koji tvoj format tvoj DvD player podrzava(obicno pise na samome playeru)
2-Ako desnim klikom kliknes na taj video,pod properities ili svojstva ti pise koji je to format.
3-Mislim da nero prije przenja nema opciju covertiranja ili ima,ali u nekakvom dodatku(Nero converter-ako ima)
4-gore sam ti dao link od turotiala kako ces 100% rjesiti svoje brige,takoder u tutsu nije opisano kako convertirati video
u zeljeni format,ali to ti radi ImToo video Converter i to brzo i kvalitetno!
Evo i ovdje ima sve ovjašnjemo:
http://www.bug.hr/forum/topic/audio-video-alati/titlovi-tutorial/89096.aspx?page=0&jumpto=1709019&sort=asc&view=flat
imam film i na njemu su svedski titlovi.koristim program convertxtodvd konvertriram film iz .avi u dvd format i sprzim na dvd da mogu gledat na ps2.u mapi u kojoj je film ima samo .avi datoteka i kada sprzim na dvd ostanu mi svedski titlovi i ako sam stavio hrvatske.jel mogu nekako izbrisati svedske tilove?
Imam problem sa sinkronizacijom titla i filma. Znaci titl je za dvdrip verziju filma , film je isto dvdrip. i kad pokusao sam u SE sinkronizirati po 1 i zadnjoj izgovorenoj recenici ali ne uspijevam događa se da ili titl kasni ili da premalo traje. probao sam skinuti drugi titl za film i događa se isti problem. Zbog cega mi ne sinkrronizira titl i film, pocetna recinica i zadnja su podesena tocno kad pocne izgovarati? frame rate sam uskladio