Cockblocker
Biste li vi kresnuli svoju sestričnu? Naravno ako imate neku zrelih godina.
28 | Naravno da bi |
---|---|
1 | Samo ako smo jako pijani |
53 | Nema šanse |
Cockblocker
Biste li vi kresnuli svoju sestričnu? Naravno ako imate neku zrelih godina.
28 | Naravno da bi |
---|---|
1 | Samo ako smo jako pijani |
53 | Nema šanse |
Spoiler alert! Naravno da su se tucali i toga sam bio svjestan, čak sam nešto razgovora i čuo:
Zašto si ti već na osnovu ovoga nisi presudio jednim zamahom mesarskog noža po vratu?
Ili njima.
Ili si bolesno tolerantan.
Tolerantan, to je sitnica što oni rade!
DELETED
Nije bio nikakav c*ckblock, samo što nije se sjetio snimati! XD
Mogu vam jedino poželiti da si svi nađete frenda poput njega. Znam da većina ljudi bi poludila na to, ali on je skuliran. Ja niti sam nju prisilio niti išta drugo, stoga nema razloga da me bije. Obojma je bilo lijepo, samo eto da je i on sebi koga ulovio bilo bi još bolje. :)
kad vas mogu ocekivat kod mene da pijemo, imam domace rakije, vina, nema cega nema, imam cak i rezervnu sobu za tebe da ne prozivljavas istu stvar opet
kad vas mogu ocekivat kod mene da pijemo, imam domace rakije, vina, nema cega nema, imam cak i rezervnu sobu za tebe da ne prozivljavas istu stvar opet
Imaš li i koju rezervnu damu da se i ja bacim u te vode ;)
dovedem ja svoju sestricnu mozda nece odmah pristat, ali nakon sto vidi tvoju sestricnu i kako ona to elegantno rijesava nema sumnje da ce se i ona ukljucit
edit: hahaha pa da ja trpim ono sto si ti trpio
dovedem ja svoju sestricnu mozda nece odmah pristat, ali nakon sto vidi tvoju sestricnu i kako ona to elegantno rijesava nema sumnje da ce se i ona ukljucit
edit: hahaha pa da ja trpim ono sto si ti trpio
Ako su zgodne kao što kažeš neće moći odoljeti mome šarmu :P
desna je sestricna, a ova lijeva ima sise da se cijeli bug forum igra s njima(ta lijeva mi nije sestricna da se zna)
EDIT:normalno bug unisti slike, druga veca https://scontent-b-mxp.xx.fbcdn.net/hphotos-ash3/179171_4300172786529_2058333775_n.jpg
desna je sestricna, a ova lijeva ima sise da se cijeli bug forum igra s njima(ta lijeva mi nije sestricna da se zna)
I don't care, mogu obje
sta ja dobim?
evo prijateljski sam raspoložen
sta ja dobim?
Onaj osjećaj kada ležiš na podu a frend ti kara sestričnu u krevetu
Živci kao konj.
Ja ne bi mogao jebat kad bi znao da frend leži na podu kraj mene, a kamoli biti kraj njega dok jebe.
EDIT: Šta jebat, ne bih se mogao ni mazit sa curom da znam da jadnik mora biti prisutan..
Živci kao konj.
Ja ne bi mogao jebat kad bi znao da frend leži na podu kraj mene, a kamoli biti kraj njega dok jebe.
EDIT: Šta jebat, ne bih se mogao ni mazit sa curom da znam da jadnikbest frend mora biti prisutan..
100 ljudi, 100 čudi
1 najbrži sa 100 čudi
Tko se s nama druži i na sestričnu mu postaje duži! aww gad... too much! Srećom je neko dalje koljeno.
Živci kao konj.
EDIT: Šta jebat, ne bih se mogao ni mazit sa curom da znam da jadnikbest frend mora biti prisutan..
100 ljudi, 100 čudi
1 najbrži sa 100 čudi
Svaka ti čast, kao što je netko rekao, frend za poželjeti!
Tko se s nama druži i na sestričnu mu postaje duži! aww gad... too much! Srećom je neko dalje koljeno.
iza trećeg se ne broji
Imam jedan problem kao strah ali bih molio da me se ne ismijava
Znači onda stvar dolje mi je oko 16-18 cm i imam 16 godina(ono u mome profilu ne vrijedi) i stalno si mislim da dok ću onu stvar prvi put raditi da će mi se djevojka ili samo neka usputna cura smijati jer nije baš "velik "jer je meni to nešto psihički se bojim ili
Znači onda stvar dolje mi je oko 16-18 cm i imam 16 godina(ono u mome profilu ne vrijedi) i stalno si mislim da dok ću onu stvar prvi put raditi da će mi se djevojka ili samo neka usputna cura smijati jer nije baš "velik "jer je meni to nešto psihički se bojim ili
koliko ja znam,to je normalno xD
pa mislim da je to uredu, nema te sta biti strah a ima i vremena za napredak. Mene je vise strah neke druge stvari, a to je da cu prebrzo zavrsiti
Uh, koliko ja ljudi znam koji bi sve dali za tako nešto. Moj je pinku veći od 18, pa sam dobivao pohvale da mi je odličan. Prijateljica je imala momka koji je ima 20 i koji cm, pa je rekla da joj je to previše i da je zna bolit, a ovako ispod 20 joj je ludilo... Nije uvijek veće bolje.
Sjećam se jednog dokumentarca sa ljudima koji imaju najveće na svitu... žene im se boje uopće sexat s njima.
Uh, koliko ja ljudi znam koji bi sve dali za tako nešto. Moj je pinku veći od 18, pa sam dobivao pohvale da mi je odličan. Prijateljica je imala momka koji je ima 20 i koji cm, pa je rekla da joj je to previše i da je zna bolit, a ovako ispod 20 joj je ludilo... Nije uvijek veće bolje.
Sjećam se jednog dokumentarca sa ljudima koji imaju najveće na svitu... žene im se boje uopće sexat s njima.
Uh hvala vam puno ja sam mislio da većina njih želi što veće
hahaha drky
A sirotinjo kako te nije samo stid sa tako malim hodati po gradu?
A sirotinjo kako te nije samo stid sa tako malim hodati po gradu?
Šta ja znam kolika je normalna veličina tek mi je 16(a 2 tjedna 17 )